® E-bay - тема 22

• 45 357
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
  • В сърцето на ММ
Beaa няма нужда да сменяш нищо.Просто плати направо през Пейпъл-Send money for ebay item.Там ще напишеш актуалния имейл. Peace

# 496
Brrr,благодаря ти за помоща  bouquet

# 497
Благодаря ви момичета и момче  bouquet  bouquet  bouquet

# 498
нямам идея, 2-3 пъти съм получавал от хонг конг но никога не съм гледал,
тогава беше среброто и бяхме на ясно, че ще си вземем парите с или без сребро
тъкмо се бях настроил психически да пазарувам от английския ебей и сега се разколебах, правех сметка как ще си получа нещата на 3-4 март, но отлагам

И Аз точно сребро взех от въпросния продавач с рефунда, което се оказа сребърна баня, а в описанието си пишеше сребро 925 и навсякъде по нещата си има печати 925... Ама взе, че се излющи на едно място  Laughing и му писах.... той предложи да му ги върна или да направи 2/3 рефунд. Не ми се занимаваше с изпращане обратно... и така се съгласих.

# 499
неРахова
миналата година рефънда беше 100%
 Joy

# 500
 TiredЕми има инфлация все пак Thinking...и световна И криза Twisted Evil

Durango защо реши че няма да си получиш нещата на 3-4 март-точно тогава ще има чувалчета Hug

# 501
Оф. Как се притесних, че емпреса няма да превозва на 26-ти. Поръчах инфакол за една приятелка и й обещах скоро да може да успокои бебето.

# 502
Ако бях настоявала повече, можв би щях да получа 100 %.... Rolling Eyes Е нищо - успокоявам се с това, че и иматационна бижутерия тук би ми излязла п-скъпа  Whistling

# 503
  • varna
Ако бях настоявала повече, можв би щях да получа 100 %.... Rolling Eyes Е нищо - успокоявам се с това, че и иматационна бижутерия тук би ми излязла п-скъпа  Whistling
евтино ли е туй "сребро"-дайте линк ако може  bouquet
че мъжо му омръзна неговия -ланец иска нов,а тука са над 120лв.

# 504
  • Варна
Моите "сребра" от миналата година не са мръднали. Peace Нося си ги с кеф. То при тях, доколкото си спомням, се оказа, че са от някаква странна сплав, а нече са с покритие... Thinking Нали така беше? Някой беше проверявал. Но нашите бяха от Китай, не от Хонг Конг.

tina77, ето ти един продавач, но имай предвид, че са си ментета. Или пусни в търсачката silver и ги подреди по цена - ще ти излезе целия китайски народ, прехранващ се с продажба на "сребро".

# 505
  • виртуално
Ура, купих на детето нови ролери  newsm44
сега започвам да търся за себе си - и аз съм човек

# 506
аз ги проверявах
нямат сребърно покритие, но са от някакъв бижутерски матерял (НЕ Е РАДИИ!!!)

# 507
  • Варна
Получих си пратката от Еконт. Grinning Много съм доволна - направо ги обичам тия Kiddicare! Само да имаше как бусът на empresa да минава през Варна, че много ми се оскъпява пустия транспорт заради куриерите... За 7 кг. платих 40 лв. - 23 на empresa и 17 на куриера. Rolling Eyes

# 508
  • някъде
Чоколинке,пусни малко беборански дрешки да гледаме Grinning

# 509
Получих си пратката от Еконт. Grinning Много съм доволна - направо ги обичам тия Kiddicare! Само да имаше как бусът на empresa да минава през Варна, че много ми се оскъпява пустия транспорт заради куриерите... За 7 кг. платих 40 лв. - 23 на empresa и 17 на куриера. Rolling Eyes

chockolina кога ти донесоха нещата Еконт, щото и аз съм от Варна, а пък моите още ги няма.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт