Здравейте момичета - отдавна не съм писала - ама хич време не остава - новата стара работа, нагаждане с режимите на децата - моята умора - и ранно заспиване с децата - в общи линии ей това ми се случва.
Иначе - в работата бързо се оправям - само дето режимът още не мога да го нагодя - ставам рано - към 6.30 сутринта - оправям се - след което ме нападат децата- после бързам за работа- която се намира в кв. Гоце Делчев (поне тези от Аквасорс сега са ми на 1 пресечка разстояние). бачкам цял ден -не ми стига времето изобщо - и накрая тичам да взимам алек от градината - гледам до към 5.15 - 5.20 да съм в градината, че остава последен иначе
и такива работи.Ивка - майка ми я гледа, добре се справя - и даже почнаха да се учат на гърне - че един обрив я нападна, едно червено дупе - страшно беше. мина й това, сега пък се разсополиви -че алек донесе нещо пак - той Алек вече се оправя - след 3 дена почти няма сополи, ама Ивка - тя се дави в сополи горката

Иначе - съвсем не мис стига времето за нищо - като се прибера - Ивка един час просто не се отлепя от мен - на тоалетна не мога ида- много е изнервящо това. Да не говорим че трябва да сготвя- щото мама и тя още свиква с нещата - и не готви - пък много ме тормози факта ако няма нищо за ядене - Ивка ми е проблемната -Алек всичко може да яде - ама тя - не е така.
И така - ежедневните работи както се казва
Иначе вече направих програма за 1 май- ще ходим на лодки - сигурно съм ви разказвала за тях - много е готино - каяци по Янтра и после се вливаме в Дунав- за 3 дни - е не мога да ви опиша какво е спокойствие и каква е красота. Преди да забременея с Алек всяка година ходехме на такива лодки - сега ада видим как ще бъде. Даже съм замислила и Алек да го взема с нас- стига разбира се да са здрави децата и прочие.
Даже ако иска някоя от вас да се включва - да казва навреме - че не знам дали ще има места скоро

друго какво да ви се похваля - бяхме на Ботевград тези дени - народа там се постара - занимаваха децата - та можах да си почина най сетне. Та направо се почуствах нов човек.
За утре съм намислила да водя децата на парад- само дето като не знам къде ще има такъв????
Айде - за сега стига ви толкова писания.
Дринка , Мишленце- кофти са тези диагнози - дано дечицата бързо израстат всички тези проблеми.
Изобщо - нека няма болни дечица!!!
Айде - за сега толкова

Тепърва започнаха трудностите с намиране на пълноценни протеини, които да включвам в менюто. Бобови, риба, яйца, месо, ядки. Няма голямо разнообразие, но ще се оправим. Все пак ми липсва де... това да не се чудиш какви протеини ще приеме, при условие, че отказва да близне месото на вечеря. Важното е, че всичко е наред