Отговори
# 135
За 19 часа маса за 8 човека, на името на Надежда Иванова.
Сори, но ще сме в горната зала, долу е заето всичко. Запазих за 8 човека, ако се наканят и остналите девойки да дойдат.

# 136
  • Варна, България
Банда,
говорих с Галентина. Ако може, ще дойде с Викито, че татито имал работа.
Днес ще ми се обдади да ми каже.
Рапорт даден!  Hug

# 137
  • до морето
Здравейте!
Добре ,че сте ми пратили съобщение иначе щях да пропусна срещата  Hug
Ще се постарая да дойда .Много искам да се съберем ,че иначе ще се забравим  Wink

Не ми остава много време да пиша ,но гледам да прочета какво сте писали.

JuliS много е хубава книжарницата!Покрай вас чак се замислям дали и аз да не отворя нещо подобно тук в наше село  Thinking само ,че се чудя дали ще има кой да купува такива работи.А като гледам вашата кака вече е готова за продавач  Peace

Всички мъници от снимките са големи сладури  Hug по една прегръдка от мен !

# 138
  • Варна, България
Галентина поздравява всички, но ще пропусне днешната среща.  Sad
Пак рапорт даден

# 139
  • София
Хайде дайте рапорт как мина варненската среща!  Simple Smile
Дано има и снимки да ви видиме!

# 140
Хехе, аз ще съм първа  Laughing
Отдавна не се бях хилила така - като малко момиче, а накрая - и като доста пияно момиче, излязло с приятелките си от училище  Grinning (справка - не близвам алкохол). Накрая дори съвсем мъничко скитосвахме по улиците, та се върнах в едни добре забравени времена...
Започна спокойно, с времето стана все по-бурно, а накрая вече имаше и истерични смехове... жалко, че не всички останаха до този момент.
Снимки - от Кламерчето. За жалост, няма много снимки, просто защото после не ни остана време от много приказки. А в началото сме едни сериозни... много нетипично Simple Smile
Иначе - не сме се променили много Simple Smile Нещо друго забелязах аз - от всички присъстващи само аз и Роси не сме новодомци... дано да е заразно, и мен поне да ме прихване  Grinning

# 141
A дано да ви прихване, не е лошо, емоцията си заслужава.
А иначе наиситна беше много весело, ама аз май много приказвах  Embarassed
Надявам се следващата ни среща да е поне преди да родя  Laughing , че както се срещаме веднъж на годината, май за тази се отчетохме.
Всички изглеждахте прекрасно. Кламерче е с чисто нова визия вталена и все така много лъчезарна, Боги и тя не остава назад, изглеждате прекрасно момичета.
Беше ми супер забавно и много весело, е не съм се и съмнявала всъщност.
Наистина трябва да го правим поне на 3 месеца веднъж.

# 142
Въх, завидях ви! Ама ще видите вие, таз година ако стигнем до морето май пак ще е във Варна, тогава и аз ще ви се изтърся на някоя среща  Mr. Green

Ние пропуснахме театъра, че с тоя мокър сняг нямаше как да се мъкнем по градския транспорт... Пък сега както сме откъснати от света почти с това строене на метро... пътуването е ад - прехвъряш сто неща...

При нас нищо ново - днес ни е тържеството - концерт в ДГ за пролетта. Утре ще гледам за ви покажа снимки, че са големи подготовки.

Джулка,  Hug, супер ви е книжарницата! Пожелавам ви винаги да е пълна (не само със зяпачи), за ви носи много удовлетворение - както материално, така и морално.

# 143
Привет от мен в този слънчев ден  bouquet ( брей, и римувано го докарах Crazy)
Малкия спи  и реших да ви попрочета, че като се събуди хукваме навън в това прекрасно временце Grinning Каката е на градина, драмата с реването продължава, нооо съм оптимист, все някога ще се умори да реве всяка сутрин. И ние днес имаме тържество по случай пролетта, ще бъдем цвете Crazy понеже сме отсъствали дълго са ни сложили в масовката Mr. Green Сутринта ми разправя " Мамо, не искам да бъда цвете", аз казвам " Защо бе мамо, цветята са толкова красиви  Grinning Какво искаш да бъдеш тогава", а тя " Искам да съм публика" Joy хич не сме по масовките Wink
Джулка, монго ми хареса книжарцата, пожелавам ви да върви по вода всичко и да ви е пълна касичката Wink
Варненките, и аз ви завидях за срещата, така ми се излиза някъде, че ако ми пуснат аванта ще бъда като отвързано куче Mr. Green
Отивам да довърша домакинската работа и бягаме навън с дребоса, хубав ден на всички и целувки от нас Heart Eyes

# 144
Изкарах си една приятна вечер с вас приятели и ми се иска по-честичко да я спазване тази наша традиция  Grinning. Със снощата вечеря затворих кръга от четири поредни вечери на маса с приятели и мисля малко да почина, че вече гледам разногледо. Обачееее.... като се понаспя ще организирам едно събиране у дома с малчуганите /някоя събота, но не чак около раждането на Надето, хихихи/. Все пак аз съм най-стар "новодомец" от присъстващите вчера дами и смело мога да твърдя, че е мой ред да ви поканя на торта  Mr. Green /но не правена от мен  Wink/. И като споменах сладко, вчерешното мляко с шоколад беше мммммм превъзходно... въобще всичко поднесено беше много апетитно и мисля, че това заведение като изключим обслужването може да стане по-често посещавано от нашата слънчева женска компания.
Снощи обяснявах как малката се е "лакирала" в тон с дрехите си с червен фулмастер и днес мога да приложа доказателството  Mr. Green http://klamerche.multiply.com/photos/album/115/New#2

# 145
  • Варна, България
И аз си изкарах супер!  Hug
Както винаги, аз друго не съм и очаквала.
Искам да скиторя и аз - другия път в заведение, което не е на 2 пресечки от нас!!!  Mr. Green
Аз съм за срещи всякакви, тъй като след няколко дни ставам мома англичанка...  Rolling Eyes

# 146
  Laughing и аз ви завидях за срещата!
Джулка, много е хубава вашата книжарница, аз и като малка, и досега много обичам да разглеждам книжарници, като бях дете си мислех, че това ще е призванието ми  Mr. Green но не стана, кой знае, може пък да се преориентирам някой ден.
Аз съм си вкъщи, полежавам, разхождам се из стаите, малко домакинствам, сега сме в ремонт- мъжът ми боядисва вкъщи  ooooh! такова мазало е навсякъде вече 2 седмици... и края не му се вижда, все е мръсно и се разнася навсякъде. Добре че Сашо оздравя та тази седмица е на градина, да не диша праха вкъщи. Ама така е, все пак сме в къща двуетажна с 3,5 м тавани, а стълбището... със сигурност от едната страна е 5 м високо, мъжът ми сега приготвя една стълба да се катери, чак настръхвам. Отивам да го наглеждам, че няма и кой да помага, сами сме!
Целувки от мен, и до писане!

# 147
И аз като Диляна изкарвах много време в книжарниците. И още съм така... и основно гледам, също като едно време. Другото интересно място ми бяха аптеките. Още са ми интересни, но гледаната ми точка вече е съвсем друга Simple Smile
Пламииии, чакаме снимките от вчера! Стига си спала, не си пила чак толкова много!  Mr. Green Ти изобщо пи ли?  newsm78 няма значение
Гледам ти двете щерки - разкошни са! А на снимките в банята Криси изглежда малко по-голяма от Вики  Grinning

Я аз набързо да изпълня две обещания, дадени вчера.
Ето го линка за избора на училище и учител за първокласник. Там е и моя опит в тази история...
И другото е за режима на хранене у дома. Това е, защото на няколко пъти отваряхме приказка за здравословното хранене, ама е твърде дълго, а колко много неща имахме да си кажем...

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 14:12 от Сребърен облак

# 148
  • Варна, България
Аз освен, че съм работила 4 години в книжарница, съм и от семейство на библиотекари - татко, мама, систър...
Отдавна любимо място ми е АБВ - Чаталджа- мога да стоя там с часове.

Облачка, много ме кефиш и както свекито ти е казала при първата ви среща "МА ТИ СИ ЛУДА МА"  hahaha Joy
Благодаря за изчерпателното инфо за І клас, че ей го сега ще се търкулят...
Както и за храненето... Ценни неща.
 Да изклюкам Кламерчето ПИ, ПИ..

Кламерче, и на мен на снимката на банята Криси ми изглежда по-голяма. Ще се възползвам за някой официален повод Криси да ми направи маникюра  Mr. Green

Гуш
ПП. Аз не пиша много време, пък после през 1-2 поста съм аз  Embarassed

ПП2: засега няма да съм мома, на мъжа ми му искат виза за Алжир, което по всяка вероятност ще го забави 10 дни  Laughing

# 149

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН voltage13
Пожелавам ти да си здрава, все така
позитивна, сърдечна и очарователна жена.

Радвам се, че те познавам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт