Сори, но ще сме в горната зала, долу е заето всичко. Запазих за 8 човека, ако се наканят и остналите девойки да дойдат.

само ,че се чудя дали ще има кой да купува такива работи.А като гледам вашата кака вече е готова за продавач 
по една прегръдка от мен !
(справка - не близвам алкохол). Накрая дори съвсем мъничко скитосвахме по улиците, та се върнах в едни добре забравени времена...
Нещо друго забелязах аз - от всички присъстващи само аз и Роси не сме новодомци... дано да е заразно, и мен поне да ме прихване
, супер ви е книжарницата! Пожелавам ви винаги да е пълна (не само със зяпачи), за ви носи много удовлетворение - както материално, така и морално.
( брей, и римувано го докарах
)
Каката е на градина, драмата с реването продължава, нооо съм оптимист, все някога ще се умори да реве всяка сутрин. И ние днес имаме тържество по случай пролетта, ще бъдем цвете
понеже сме отсъствали дълго са ни сложили в масовката
Какво искаш да бъдеш тогава", а тя " Искам да съм публика"
хич не сме по масовките 

. Със снощата вечеря затворих кръга от четири поредни вечери на маса с приятели и мисля малко да почина, че вече гледам разногледо. Обачееее.... като се понаспя ще организирам едно събиране у дома с малчуганите /някоя събота, но не чак около раждането на Надето, хихихи/. Все пак аз съм най-стар "новодомец" от присъстващите вчера дами и смело мога да твърдя, че е мой ред да ви поканя на торта
/. И като споменах сладко, вчерешното мляко с шоколад беше мммммм превъзходно... въобще всичко поднесено беше много апетитно и мисля, че това заведение като изключим обслужването може да стане по-често посещавано от нашата слънчева женска компания.
такова мазало е навсякъде вече 2 седмици... и края не му се вижда, все е мръсно и се разнася навсякъде. Добре че Сашо оздравя та тази седмица е на градина, да не диша праха вкъщи. Ама така е, все пак сме в къща двуетажна с 3,5 м тавани, а стълбището... със сигурност от едната страна е 5 м високо, мъжът ми сега приготвя една стълба да се катери, чак настръхвам. Отивам да го наглеждам, че няма и кой да помага, сами сме!
няма значение