Отговори
# 150
                                                               ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ВОЛТАЖЧЕ!

Желая ти здраве и късмет! Heart Eyes

# 151
  • Варна, България
Благодаря за красивите цветя и милите думи!
Много ме зарадвахте!  Heart Eyes

По един   bouquet и за всички вас - нали това е най-светлият празник на всички майчета!
Да ви радват мъницете, да са много, много здрави и да им бъдете най-добрите приятели и учители!

Много е вярна приказката, че с времето обичта и любовта към децата нараства! Обожавам детето си! Толкова много го обичам! Искам да е все така слънчев, весел, има най-красивата усмивка, която ме разтапя всеки път!
Моля се това щастие да се повтори!  Praynig
Обичам ви!!!

# 152
Боги, честит имен ден, мила!

Нека в очите ти искрят само радост и сълзи от щастие, нека всички около теб да те даряват с обич и топлина, нека всеки изминал ден те приближава до мечтите ти!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 17:53 от Mirinda

# 153

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,БОГИ!
НОСИ СИ ХУБАВОТО ИМЕ И БЪДИ ЗДРАВА!
И ПОНЕЖЕ ЗНАМ,ЧЕ МНОГО ГО ИСКАШ,А И ГО ЗАСЛУЖАВАШ,ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ОТНОВО ДА СТАНЕШ МАЙКА!

# 154
  • София
Боги, Честит Имен Ден! Бъди жива, здрава, много усмихната!

# 155
Боги, мила, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
Бъди жива и здрава, много щастлива и скоро да зарадваш Сами с братче или сестричка!
Желая ти го от сърце!

# 156
Честит имен ден Боги!
Жива и здрава и много щастлива да си!
  bouquet

# 157
С малко закъснение Честит имен ден и от мен Боги! Желая ти много здраве и усмивки, бъди все така лъчезарна и дано скоро се сбъдне голямата ти мечта!
Ние пак сме болни, вече направо не знам. Започна се естествено със сополи- които един месец не можаха да му ги излекуват, след като ходихме при двама доктори- уж най- добрите- сума пари за прегледи и лекарства, и накрая - пак ларингит, добре че този път знаех как да реагирам и не стигнахме до болница както предния път! След два дена поисках пак да направим ренген- резултата- начало на поредната пневмония !  Вече четвърта или пета, загубих им бройката. Сега пие сумати сиропи, витамини, и Зинат. Какво да го правя това дете не знам, искаше ми се да го водим на Сандански ама сигурно няма да стане, че ни е много далече. Едно ми е такова подтиснато, освен това другата седмица мама ще я оперират- уж не е много сложна операция, но въпреки това ме е страх; маминка ми, която страшно много обичам, и все не мога да ида да я видя, и тя не е добре ....
Дринка - специални благодарности за Бейби вак - страхотна работа върши!  Hug
Съжалявам за подтискащия пост, желая на всички да сте здравички  Hug

# 158
_Svetli милите вие не спряхте да боледувате  Sad Сериозно се замислете да смените въздуха поне за малко. Ние не пропускаме година без планина и мисля това е от голямо значение за закрепване на здравето. Пожелавам ви бързо оздравяване и дано е за последно. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Гея, Спокойна, Злато, bella_ как сте момичета... Не пишете нищо.  Flowers Bouquet lovekiss

Да изклюкам Кламерчето ПИ, ПИ...

.... Клю Клю  Mr. Green Mr. Green Няма да казвам кой друг ПИ ПИ  Wine Glass cheers Хихихи... повеселихме се чудесно.
http://klamerche.multiply.com/photos/album/115#93

Както каза Облачка скучни снимки си направихме и веселото си го оставихме за след тях, но това е привилегията да си присъствал на живо.  lalalala

Сребърен облак благодаря за полезните линкчета. Както винаги си много ценно приятелче  dancing

Dilyana каква стълба приготвяте за катерене на малкия? 5 метра са си доста сериозна височина за щурите беладжийчета и предполагам ще обезопасите добре.   smile3540

# 159
Ооо, малкия е стриктно на градина, след като замине сутрин се разпъват стълби, четки, найлони  Mr. Green Следобед всичко се прибира, че... става страшно! Последната беля, която му хрумна- наскоро сменихме един прозорец на същото това високо стълбище, а този прозорец е направен малко като панорамен- широк е около 50-60 см, но е дълъг от първия до третия етаж. Та, дръжката за отваряне се пада горе-долу на височината на Сашо, и той реши, че това било врата и трябвало да отвори и оттам да излезе (а това се пада на втория етаж).  newsm78 Махнахме дръжката и го направихме да не се отваря... абе нашия синковец наистина е голямо беладжийче. Вчера вечерта навил ръкави, нахлузил 2 найлонови ръкавици, намерил си от коша една лопатка и взе да бърка в латекса... Целия се омаза  Laughing

# 160
Брей, никаква активност!!!
Срамота! Може ли 4 дни никой да не пиша?!
Ние се завърнахме от поредния уикенд, останихме Нена с майка ми на село и сега сме ергени за тази седмица. Плануваме вече Великденските празници - ще ходим на една хижа с приятели, сега само се чудим да взимаме ли Нена, или не... Няма да има други деца.
Момичета, като тръгнете за Сандански давайте си графиците  Mr. Green Нали свекърите живеят на 20 км. оттам, може да се засечем без да искаме  Grinning
Диляна, честит ви ремонт. Ама и помагач си имате...  hahaha

# 161
  • до морето
Здравейте  Hug

Първо да кажа ,че на срещата във Варна която направихме си изкарах страхотно  Heart Eyes
Трябва по-често да правим такива срещи ,че даже и с децата .Снимките са много готини,малко са но за сметка на това са качествени  Grinning

Боги ,честит имен ден на патерици      bouquet
tbekiarova, честит рожден ден    bouquet  пак на патерици
и двете да сте здрави,обичани и лошото да ви заобикаля на километри  Hug

Облаче благодаря ти за линковете и двата ще са ми много полезни  Hug

При нас няма нищо ново.Викито от днес е във ваканция както учениците .Станала е много капризна,реве за щяло и нещяло и не зная как ще се оправям с нея.Добре ,че времето се постопли поне ще можем да ходим на разходки и няма да си стоим само в къщи.
Ето малко снимки от последния месец - тук  Има няколко от тържеството по случай осми март в детската градина.Това ни беше първото тържество с родители и мина много добре.Госпожите много се бяха постарали.Надявам се и за напред да е така.

И за накрая - Чести празник на всички  Hug прегръдки и целувки от нас  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 00:00 от Royzi

# 162
Е не, това просто не е истина! 5 дни!!!
Хораааа, къде сте?
Тя темата сигурно е отишла на ..найста страница...   ooooh!

Аз да я взема да я пораздвижа... Бях съвсем ергенка два дни, и то - в ПЛовдив. Е, няма такава почивка. Направо се размазах. Само по приятелки, кафенца... слънце, зелено, приятно и чисто... Направо не ми се прибираше... Ама няма начин.
Иначе всички сме добре. След едноседмична ваканция на планина днес малката е отново на градина, с нови обувки и шапка и с нетърпение да ги покаже на всички  Mr. Green
Аз си работя, радваме се на дългия ден. Взехме на Нена колело, но нямаме още помощни гуми, та тия дни трябва да се обзаведен и с това, че да можем да се разхождаме в квартала.

Айде пишетееееееееее!

# 163
Ами Роси ни изработи на първи април и ние взехме, че се обидихме  Mr. Green
Вики е много сладка, и изгледа толкова голяма... изобщо, видя ли някое от децата ви, все ми се струва, че е много по-голямо от моето  Sunglasses
И моята щерка е днеска с нови обувки и шапка, и е една такава нетърпелива и фуклива  Laughing чак опашка направихме, че да излиза през дупката на шапката, както при кака. Много е смешна  Heart Eyes Пък кака и е на нещо средно между лагер и занималня - до обяд учат английски (основно игри и песни) и компютри, следобед са спортните занимания - езда, танци, йога. Надявам се, че ще се забавлява добре. Иначе трябваше да стои цялата пролетна ваканция сама в къщи - ужас някакъв!
Честито колело на Нена! И яки краченца на мама да тича след него!  Hug За помощните колелца - върти ми се в главата, че по-лесно се учи човек да кара без помощни колелета, отколкото с. Катето така и не се научи, докато рачиташе на едни помощни колелета, вече повече от 4 години не се осмелява да ги махне. А децата наоколо без помощни се научиха на по 4 годинки... естествено, и на мен ми е трудно да си представя Невенка или Ели само на 2 колела Simple Smile
И друго - мечтая си за ваканция, за предпочитане без деца, пък ако може и съвсем сама... Миринде, завидях ти...  Hug замечтах се, още повече, че и на мен Пловдив ми е любимото местенце!

# 164
  • София
Добър ви ден, дами!
Загубихме се всички, но....всеки вече по задачки. А и времето вече е хубаво, все сме навън, всички се уморяват, особено аз....
Да ви се похваля - свърших 1я семестър успешно. Всички изпити са взети. Последно в събота бях на Български език и фонетика. Където пък, да ви издам, се видяхме със Злато, тя беше на изпит по математика. Не можахме да поговорим, но всеки беше на по изпит. Сега съм на лекции - 2ри семестър, после пак изпити. Септември се чудя дали да не запиша още една магистратура, мисля си за една фамилна терапия......имам още малко време да реша.
Децата ми са на градина. Ще си бъдем тук за празниците, че татито има работа, та отивам да чета за козунаците в готварския.
П.П. Чакам да се разписвате.....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт