Желая ти здраве и късмет!

и за всички вас - нали това е най-светлият празник на всички майчета!

Сериозно се замислете да смените въздуха поне за малко. Ние не пропускаме година без планина и мисля това е от голямо значение за закрепване на здравето. Пожелавам ви бързо оздравяване и дано е за последно.

Хихихи... повеселихме се чудесно.

Махнахме дръжката и го направихме да не се отваря... абе нашия синковец наистина е голямо беладжийче. Вчера вечерта навил ръкави, нахлузил 2 найлонови ръкавици, намерил си от коша една лопатка и взе да бърка в латекса... Целия се омаза 

пак на патерици 

прегръдки и целувки от нас 

Пък кака и е на нещо средно между лагер и занималня - до обяд учат английски (основно игри и песни) и компютри, следобед са спортните занимания - езда, танци, йога. Надявам се, че ще се забавлява добре. Иначе трябваше да стои цялата пролетна ваканция сама в къщи - ужас някакъв!
За помощните колелца - върти ми се в главата, че по-лесно се учи човек да кара без помощни колелета, отколкото с. Катето така и не се научи, докато рачиташе на едни помощни колелета, вече повече от 4 години не се осмелява да ги махне. А децата наоколо без помощни се научиха на по 4 годинки... естествено, и на мен ми е трудно да си представя Невенка или Ели само на 2 колела 
замечтах се, още повече, че и на мен Пловдив ми е любимото местенце!