рецепта с чесън за прочистване?

• 210 953
  • 515
  •   1
Отговори
# 180
  • Априлци
Здравейте всички! Аз се включвам за първи път по тази чеснова тема.  Днес ми е първият ден в който започвам да пия капките. Изпих сутринта -1 и на обед-2. При мен се е получила някаква зеленикава утайка на дъното на бурканчето, която ме притеснява. Кажете ми какво да я правя- трябва ли да разклащам преди всяко приемане или трябва да прецедя всичко още веднъж?
Ако и при някои от вас се е получило така СПОДЕЛЕТЕ!!!

# 181
аз си разклащам бурканчето и си слагам капките. Няма какво токова да се притеснявате и чудите, ефектът е един.

# 182
И аз така - два дена пих прозрачното, след това разклащам - разлика не виждам!

# 183
Няма какво токова да се притеснявате и чудите, ефектът е един.

newsm10 newsm10

# 184
  • София
Здравейте момичета!
 Да кажа и аз своето мнение по въпроса с утайката- смятам, че утайката не се пие, защото като се прецеди се оставя още 3 дни, което ме навежда на мисълта, че тези 3 дни е да се утаи и едва ли трябва да се разклаща. Аз ги пия вече 6-ти ден и да ви кажа, че ефект има. 1-во урината ми е по-тъмна, мисля, че това се дължи на факта, че с нея излизат токсини. 2-ро за тези 6 дни съм минус 2 кг. 3-то чувствам прилив на енергия.  Първите няколко дни имах главоболие и бях на път да се откажа, но след третия ден премина и определено мога да кажа, че се чувствам много добре.
 Капките се пият до свършване на количеството по 25 капки три пъти на ден.

# 185
Здравейте и от мен, записвам се, за да следя темата.
Възнамерявам тези дни и аз да си забъркам "отварата", На 26 год. съм и целя най-вече да сваля 7-8 кг. натрупани и несвалени след бременност и разбира се засилване на имунната с-ма. Също така преди около 2,5 години получих псориазис, който изчезна след като забременях, но миналата година след като родих се прояви отново, но за малко... чудя се дали тази отвара може да има някакво отношение към псориазиса в положителна насока и дали тези чеснови капки не дразнят стомаха, т.к. от време на време получавам кислелини от чесън, лук ... страх ме е да не си навредя на стомаха. Ще се радвам да ми пишете, ако знаете нещо по тези въпроси Hug

# 186
sonaq85  , така ме разсмя и то без да знаеш, щото аз съм кукувицата.... Ти пишеш "да си забъркам отварата", ама аз чета да си забъркам "отвратта" и избухнах в такъв смях. Чак реших и аз вместо само акъл да давам, да се направя на вещугерка. Решено е - отивам за чесън и за спирт....

Момичета, след 10 дни и аз съм в групата, чакайте ме трепетно, идвам да се метна при вас  Hug, да си споделяме обновлението на телцата....  Crazy Crazy

Юхуууууууууууууууу, ура за чесновите тайни!

# 187
Моята пък е тъмножълта като урина  Rolling EyesСтранно от какво ли зависят тези цветове.. Утре сутрин стават 10дни, ще я прецедя и в понеделник почвам Simple Smile

# 188
Здравейте чеснови момичета  Laughing Party  аз вече 3 ден ги пия и нямам никакви оплаквания за сега!

# 189
  • Априлци
Моята беше изцяло зелена на10 ден когато я прецедих и след като престоя  3 дни в хладилника се избистри до жълтеникаво и остана само зелена утайка на дъното на буркана

# 190
Тук ще си направим клубче на чеснарките - юхууууууууууу - може и химн да си измислим  Laughing

# 191
Здравейте момичета исках да ви попитам дали имате опит с http://bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=22141&a … 3964&bilki_o=   или с  http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=221 … 4183&bilki_o=  .Аз се зачудих дали в този сезон чесънчето не е много старо вече?Но и не знам дали може да се вярва на готови тинктури.Ще се радвам на мнения. Mr. Green

# 192
Тук ще си направим клубче на чеснарките - юхууууууууууу - може и химн да си измислим  Laughing

newsm10 newsm10 smile3521 може да да спретнем едно набързо.абе не знам дали се свалят килограми. Не се притеглих преди да започна, Sad  но не знам само при мен ли е това. но през 2 часа съм гладна и все нещо ми се гризка  Laughing Laughing  май метаболизма ми се раздвижва  Laughing Laughing

# 193
sonaq85  , така ме разсмя и то без да знаеш, щото аз съм кукувицата.... Ти пишеш "да си забъркам отварата", ама аз чета да си забъркам "отвратта" и избухнах в такъв смях. Чак реших и аз вместо само акъл да давам, да се направя на вещугерка. Решено е - отивам за чесън и за спирт....

Момичета, след 10 дни и аз съм в групата, чакайте ме трепетно, идвам да се метна при вас  Hug, да си споделяме обновлението на телцата....  Crazy Crazy

Юхуууууууууууууууу, ура за чесновите тайни!

мдааа, много правилно..... при всички положения е отвара-отвратттт, въпросът е поне да има някакъв положителен ефект

# 194
скоро ще се включа и аз, но чакам някой да пише дали не вреди на хора с чувствителен стомах, защото аз съм с такъв от малка Sad

Общи условия

Активация на акаунт