рецепта с чесън за прочистване?

  • 210 790
  • 515
  •   1
Отговори
# 195
  • Мнения: 55
скоро ще се включа и аз, но чакам някой да пише дали не вреди на хора с чувствителен стомах, защото аз съм с такъв от малка Sad


Аз съм с чувствителен стомах. Винаги когато съм яла чесън ме е боляло корема, чак ми се е повръщало от болка, но вече 9 дена приемам капките и нямам никакви оплаквания. Както писах по-горе, точно обратното.  

Ако ми позволите да добавя, без да се опитвам да убеждавам някого, по мое лично мнение тези капки биха помогнали вместо да навредят.  Thinking Ако имаш оплаквания ще ти подобрят състоянието, а ако нямаш, пак ще ти помогнат но ще е незабележимо, просто организма ти се е прочистил и той ще ти се отблагодари с времето.   Wink
П.С. За мен всичко което идва или произлиза от Тибет-тибетците си заслужава доверието.

# 196
  • Мнения: 20
Здравейте! Направих си отварата,но и при мен е със зелен цвят...да я пия ли,да я хвърлям ли??

# 197
  • Априлци
  • Мнения: 15
Какъв чесън си използвала-китайски -едни много големи глави или български-по-дребен?

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 19:05 от tsen_ka

# 198
  • Мнения: 20
Какъв чесън си използвала-китайски -едни много големи глави или български-по-дребен?
Едър,продават го на мрежички по 5-6 броя.

# 199
  • Априлци
  • Мнения: 15
И аз го правих с такъв и мисля че от това зависи оцветяването -при него се получава зелено оцветяване а при българският чесън-жълтеникаво Освен това мисля че не трябва да се допира до метал а аз го смелих с кафемелачката и се получава някаква реакция от допира на чесана с метал но аз реших че няма да го изхвърля и вече 2 дни пия така и засега -НАМАМ ПРОБЛЕМ

# 200
  • Мнения: 20
Ясно!Проблема е реакцията на чесъна с метала-окислява се най-вероятно.Аз моя го смачках с блендера,понеже намам дървено хаванче.

# 201
  • Мнения: 1 422
Момичета, чесън не се реве. И за готвене, и за тази рецепта. Резачки, ножове, блендери и т.н..... Чесън се натиска за готвене с плоската страна на ножа или се мачка в чесън-преса. При нарязването веществата се отделят по различен начин от намачкването на влакната. Аз за тази рецепта взимам дърката за рязане (моята е стъклена, но и дървена е супер) и натискам с дървеното чукче за месо. Но не се косете, това е само принципното положение, нищо фатално не се е случило. Едно на ръка, че процесът "окисляване".... идете в учебника но физика или в уики  Embarassed Окисите са специална работа.

# 202
  • Априлци
  • Мнения: 15
Момичета -искам да попитам, ако някой реши да използва преса за чесън ,за да го смачка няма ли пак да се получи някакво окисляване при допира на чесъна с металната преса-защото моята е такава?

# 203
  • Мнения: 20
Както и да е.Пени се не пени се,ще си го изпия. Laughing Все  пак доста труд хвърлих,докато го направя.
Ще докладвам как върви.

# 204
  • Априлци
  • Мнения: 15
Давай смело-НЕ БОЙ СЕ-всичко ще е наред-аз вече го пия трети ден и всичко е ОК

# 205
  • Мнения: 18
Аз моя чесън го нарязах с пластмасово ножче- от онези за пикник. Уж щях само да го смачквам в хаванче, но скилидките оставаха почти недокоснати и реших ,че ще е по-добре да го нарежа, та да пусне повече материал  Mr. Green Каквото стане. Между другото пръстите ми още миришат леко на чесън от чистенето му отпреди 10 дни, при вас така ли е?

# 206
  • Мнения: 394
Имам пропуски в пиенето на капките -вчера изобщо не ги пих защото имахме три рожден ни дни и от 10 сутринта та до 22 часа вечерта по заведенията бяхме!
А и някои дни само обядвам и вечерям и си пия капките два пъти на ден вместо три!
Но продължавам по схемата -а и млякото от два дни е преварено -защото не мога да пия направо от кравата а нямах време да си купя от магазина!
Днес ми се падат 13 -14 и 15 капки!
Но като гледам бурканчето почти не намалява течността а и моя мъж пие по същата схема. та да питам вие за колко време сте изпили течността -моята е от 350 гр. чесън и 250гр. спирт!
Мислим да почнем да работим за бебе и се чудя от кога -дали като изпием капките или може и още от сега???

# 207
  • Априлци
  • Мнения: 15
Хей, ЧЕСНАРКИТЕ, здравейте и от мен!!! Какво става-кой до къде стигна??? Аз съм до под кривата круша Joy smile3521 -вече намалям от 15 капки и след това по 25 капки, но но ми се струва, че бурканчето си стои все толкова пъпно-абе какво да ви кажа-скоро няма да му видя ДЪНОТО!-може би когато КУКНЕ КУКУВИЦАТА!!!!!

# 208
  • Мнения: 1 422
Аз съм хъм бръм мръм ама че и несериозната чесънарка - още не съм ги накиснала..... Срам за кокошките  Embarassed

# 209
  • Априлци
  • Мнения: 15
РОЗИ И РОЗИ срамът е не само за кокошките ами и за ПЕТЛИТЕ Споко-не си закъсняла чак толкова много-НАКИСВАЙ ЧЕСЪНА-по добре късно отколкото НИКОГА----------УСПЕХ от мен!!!

Общи условия

Активация на акаунт