рецепта с чесън за прочистване?

• 210 786
  • 515
  •   1
Отговори
# 210
Надушвам, че тука ще си спретнем една дружеска групичка мацки покрай чесънарщината - то така се почва и после айдеееееееееееее иди обяснявай на дИцЪтЪ "откога се познавате?" - ами от 15 години "и откъде?" - амииииии от една чесънарщинааааааааа....

# 211
  • Априлци
А Аз си мисля,  че групичката е почти готова-КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЧЕСНАРКИИИИИИИИИИИИИ??????????? Grinning Joy  bouquet Peace Hug

# 212
И аз започвам тибетската рецепта от днес. Тъкмо ще я съчетая с лунната диета. Надявам се да ми помогне да сваля холестерола и за общо прочестване на организма след спиране на цигарите.

# 213
Здравейте, момичета!

Честно казано не очаквах да намеря актуални коментари по рецептата, но съм много доволна че ще мога да се присъединя към вашата групичка. Направих си отварата с блендера и с китайски чесън, но искрено се надявам ефекта да е същия. Течността е зелена, от големия буркан си отлях в едно малко шишенце, без гъстото отдолу и сега си капя от него.

Аз съм си в къщи вече 5та година, гледам си малките (вече поотраснали), но определено застояването не ми се отразява добре. Сега вече ще се "внедрявам в обществото" Simple Smile и мисля че хич нямам енергия. С тази рецепта се надявам точно да ми дойдат малко силиците, да ми се поразбута заспалия метаболизъм, а освен това при натоварването на ръцете от 1год насам не мога да спя от схващания през нощта.

Само ще попитам, понеже аз съм на Еутирокс заради операция на Щитовидната жлеза, дали някой е чувал за противопоказания в такива случаи? Не съм се консултирала за това с ендокринолога, но винаги съм била фенка на чесъна и се надявам да не навреди!

А... и една малка подробност (10кг отгоре, които не мога да сваля). Малка, нали??? Да видим дали ще има ефект от отварата и за това. Мога да кажа че за момента започвам да имам едно усещане за лекота, а апетита ми савсем леко мисля че намаля.

Ще ви следя и се надявам за положителни резултаи на всички ни!

До скоро!

# 214
Моята течност не е зелена ,въпреки че се наложи да добавя няколко гл. китайски чесън.Проблема ми е млякото,често пием капките с вода.Надявам се ефекта да е същият.

# 215
  • София по рождение

Само ще попитам, понеже аз съм на Еутирокс заради операция на Щитовидната жлеза, дали някой е чувал за противопоказания в такива случаи? Не съм се консултирала за това с ендокринолога, но винаги съм била фенка на чесъна и се надявам да не навреди!

А... и една малка подробност (10кг отгоре, които не мога да сваля). Малка, нали??? Да видим дали ще има ефект от отварата и за това. Мога да кажа че за момента започвам да имам едно усещане за лекота, а апетита ми савсем леко мисля че намаля.

Ще ви следя и се надявам за положителни резултаи на всички ни!

До скоро!

Ти си точно като мен по отношение на Еутирокса и 10-те кг, с тази разлика, че аз още кърмя чат пат. Hug
За нашия случай е точно тази рецепта. Познавам жени, които си намалиха дозата на хормоните благодарение на тази рецепта. Съжалявам, че по-рано не съм я знаела, можех да оттърва операцията и да стопя възлите.
Тъй като сега правя житния режим, който е 10 дни, и ще имам малко захранване след него, та чесновите капки ги започвам от 22-23 февруари. Засега престояват и първите няколко дни  ще ги започне само мъжа ми. После съм и аз с вас.
Доколкото знам отслабването идва, но не е веднага,а се вижда някак постепенно и след време! Рано или късно, все пак се надяваме и ние, нали?!

# 216
На мен ми е трети ден вече, течността става все по-тъмно жълта, вече прилича на течно злато  Laughing Моите надежди са за предимно козметични резултати- кожа, коса, някое и друго кило, може и малко енергия, че мързела ми е голяма мъка Blush

# 217
Здравейте на всички мами почитателки на тази рецепта.
Аз също я пия и в момента съм на 25 капки.Искам да споделя с вас че единственото ми неудобство е че съм с много ниско кръвно и сега ми е доста дискомфортно но мисля да не се отказвам и да изкарам още малко.Сигурна съм че няма да ми навреди.Имам въпрос дали се сваля много кг. ,защото аз и при това съм доста слаба.
Успех на всички ви.

# 218
Ами на мен днес ми е 14 ден и не съм свалила нито грам  Confused

# 219
Dnes mi e 6ti den , malko mi e nepriyatna mirizmata, no se svikva. Silno se nadyavam metobolizma mi da se uskori ot tazi recepta i da svalya nyakolko kg! Mislih da kombiniram s 90 dnevnata dieta no ne vseki den moje da se pie mlyako i mislya che shte prechi! Ako vidite nyakakvi rezultati spodelyaite! Simple Smile     

# 220
Аз я правя от 1.02 -8 ден. Всеки ден се меря Mr. Green- имам промяна в теглото през различните дни, но спрямо началото  съм на същите кг и грамове даже! Но продължавам! И малко ми е съвестно, че хем се прочиствам, хем вечер пия по чаша/че и две понякога!/ червено вино! Ама като е толкова студено навън и вечерите са така дълги.....

# 221
Helli Sun
Това, което  ми казваш много ме зарадва, з/о аз започнах тази рецепта без много да се интересувам предварително. Съвсем импулсивно дори, заради схващанията в ръцете нощем. И аз мисля, че щом метаболизма се засилва, то и някое килце може да се стопи, но сигурно по нататък.

Поздрави ххх

# 222
  • Априлци
Здравейте ДАМИ!!! Утре ще ми бъде 8 ден, в който ще пия капките. Не знам дали си внушавам или не, но ми се струва, че апетита ми намаля и не ми се преяжда това-онова. Като цяло имам чувството, че корема ми е пълен-(все едно, че сега съм се нахранила) и просто не съм гладна. Честно да ви кажа не съм се надявала на толкова БЪРЗ резултат, но това е при мен-ЗАСЕГА
А като гледам колко бавно намалява количеството в бурканчето ще има още доста време да си пия и да ви пишаааааааааа Joy Joy Joy

# 223
Момичета, това все пак е рецепта за прочистване , а не диета Simple Smile

Аз вече 3-месец пия капките и така като гледам ще ми стигнат за още един.
Не съм свалила килограми, дори понякога апетита ми доста голям, но може да е от студа.
Обаче пък намалих доста сладкото, просто не ми се яде както преди.
И аз също пия капките със вода, в книгата с тибетските рецепти пишеше да се приемат с дестилирана вода. Но тъй като трудно се намира по нашите аптеки ползвам обикновена вода.

# 224
Хей, ЧЕСНАРКИТЕ, здравейте и от мен!!! Какво става-кой до къде стигна??? Аз съм до под кривата круша Joy smile3521 -вече намалям от 15 капки и след това по 25 капки, но но ми се струва, че бурканчето си стои все толкова пъпно-абе какво да ви кажа-скоро няма да му видя ДЪНОТО!-може би когато КУКНЕ КУКУВИЦАТА!!!!!

и аз така  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт