Гоблени-45

• 48 640
  • 454
  •   1
Отговори
# 135
  • в зоната на здрача
Неличка,
не е разкривена схемата,хубава си е и аз по нея шия.
И ключ си има,само на Pale green номера е 369.
772 е по надолу.
http://ketri.gallery.ru/watch?ph=AGj-60cF

Хипатия ,няма проблем за поръчката.
Казах го така на майтап,някой може да се съгласи.
Нямах предвид теб или конкретно някой. Hug

# 136
  • Варна
Здравейте момичета!
Отдавна не съм се включвала, но и вие много пишете и шиете и показвате и то все красиви и по-красиви неща! Grinning Grinning Аз си напредвам но много бавно по моята Пътека, но не съм я снимала.
Днес си взех два рамкирани гоблена шити преди повече от 10-12 години Simple Smile, чак сега им дойде времето, но пък станаха разкошни Simple Smile
   и 

бадем и твоите са станали много хубави!
Дуданка и аз искам схемичките на цветенцата Praynig
Мярнах че някой търсешe

фрезийки, аз ги имам, ако не са намерени ще ги кача някъде Hug
Лека вечер на всички!

# 137
Здравейте,
извинявам се,че толкова се забавих
тъкмо отворих темата и Васко реши да играе на Буквенката ooooh!
такаа стига празни приказки,ето заповядайте:

http://dump.ru/file/1687052

Инка,по-добре ли сте? Надявам се! Hug

Гледам,обсъждате прекрасните одеялца на Дименшънс,свекърва ми ни подари,като се прибрахме с Васко от родилният дом
ето го:

снимах и гърба

"следите от престъплението" са прикрити Joy,като отзад е зашит още един пласт същият,като този на който е шито отпред и след това подходящо поръбено отстрани Grinning

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 19:34 от bella_

# 138
bella_ , ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ, МИЛА!!!!  smile3525 newsm51 omm omm omm
Свалих го моментално - прекрасна, ясна и красива схема....направо място не мога да си намеря от радост!!!! newsm44 newsm44
Не знам как бих могла да ти се отблагодаря за тази радост...наистина много ми влезе под кожата тази вила Crazy...Не намирам думи да ти благодаря, че не се отказа да търсиш, че намери такава прекрасна схема и, че я сподели с нас!  bouquet

Утре сутрин заминавам в Бургас за панама и конци...до вечерта ще съм го почнала Crazy Crazy Crazy
Обещавам редовно да показвам прогрес - отдавна не са ме сърбяли ръцете за шиене толкова, колкото в момента за тази вила. Сигурно ще ме сметнете за съвсем луда...да реагирам така за един гоблен, но съм много щастлива сега, благодарение на bella_. Crazy
Благодаря пак...не знам друго какво да кажа! Blush Heart Eyes

# 139
_Ели_,в момента съм се ухилила,като тиква и съм безкрайно доволна,че те направих толкова щастлива Hug
...ще чакам с нетърпение да показваш
Grinning

# 140
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз малко като черна станция  Blush и трите са пълен комплект: конци, игла, материал за шиене ... всичко, НО размерите са различни и материала на основата за шиене е различен
това
Цитат
Included in this kit are: design printed on a white, pre-quilted, pre-finished, crib cover (poly/cotton), 100% cotton embroidery floss, needle and complete and easy instructions including a color-accented chart ~ Everything you need to complete this CrossStitch project!
This xstitch kit is from the Baby Hugs Precious Keepsakes Collection of Sunset by Dimensions, Inc. and is designed by Ruth J. & Bill D. Morehead. The finished size is approximately 34" x 43" (86 x 109 cm).
Kit No. 13088
и това

Цитат
Finished size: 34" x 43" / 86 x 109 cm
This kit contains: cotton thread, design printed in ink that fades with washing on pre-finished poly/cotton quilt, needle and easy instructions.
Kit# 3171
са такива, каквито е показала хипатия, а това не е

Цитат
Included in this kit are: 18 count off-white afghan to be stitched over two threads, 100% cotton embroidery floss, needle and complete and easy instructions ~ Everything you need to complete this CrossStitch project!

This xstitch kit is from Dimensions, Inc. and is designed by Barbara Mock. The finished size is approximately 29" x 45" (73 x 114 cm).

Kit No. 35017
последното е вълнено одеало, 18 каунт, шие се през нишка  Peace
намерих само тази снимка в близък план  Confused

# 141
  • Варна
Bella, безкрайни благодарности за схемата!!! Веднага си го дръпнах и аз за архива, снимката много ми харесва, много средиземноморска!!

Момичета, има молба - днес една колежка ме помоли да ви питам дали можете да й намерите схема и  ключ на МЕЛНИЦАТА (а не воденицата) на Буше. Не съм виждала снимка, предполагам, че е Вилеров, ако можете да ми помогнете,ще съм ви бладарна.

# 142
Хипатия благодаря! Мама Гери и на теб също!   bouquet

Довечера ще разгледам на спокойствие.

Нямам много опит с изпращането на колети... само веднъж и беше получен след 2.5 месеца след запитване от наша страна.Колета беше застрахован и при всички случаи покриваше стойността, но най-интересно беше , че го "намериха" 2 седмици след като задействахме процедурата.. За обмитяване нищо не мога да кажа.
Може да се направи запитване до продавача за пощенските разходи+евентуални дискаунти.Много се повишиха цените на пощенските услуги и даже след 11 май ще има ново покачване.
$ 9-10 са напълно релната цена на пощата за един плик - условно го наричам формат А4 - толкова голям за един гоблен.

# 143
Incognito -На първа страница ,почти най-отдолу има тема за бебешки модели.
Hug  Hug  Hug

# 144
Bella това е прекрасна идея благодаря,     bouquet
Гуденце благодаря   много за доуточнението, макар и да не знам , снахата хареса като на Хипатия и вече поръчах такова  smile3525.

# 145
Добър вечер, момичета! smile3525

Бадем много са хубави бебешките ти гобленчета.
Венипух с удоволствие приемам схемичката на Марулевото ангелче, да си бъдат дружки с Кетревото Mr. Green
Прасчо розов Прасчо Joyсъвсем се притесних с рамкирането на Черньо. Май ще го обработя с антистатик или омекотител newsm78
Кетри благодаря ти Hug! Жалко че тук в Плевен не продават ДМЦ на метър. Ще трябва да купувам цели чилета, но все ще послужат за нещо.
Дидорани много са красиви.
Бела браво на свекито много ми хареса одеалцето. Много ми е интересно каква материя са. Ако имам друго детенце непременно ще си поръчам, дано до тогава ми дойде акъла dohи да се престраша да поръчвам от и-бей.
Хубава вечер!

# 146
Момичета при нас във Варна гоблените не ги лепят ами ги опъват.
Неличка,долу където са линийките на децата ми има линк към моите гоблени.Схемите със ангелчетата съм ги отключила и можеш да си я изтеглиш.Натискаш там където пише "все размеры" даваш най-големия и когато се отвори -запаметяваш.
Тук съм сложила някои картини по които са правени гоблениhttp://venipuh.gallery.ru/watch?ph=A8y-bbUDe#feature=mainlist

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 22:09 от venipuh

# 147
  • София
Добър вечер мили момичета!
Пак красоти за чудо и приказ!Поздравления!!
Гуди мила кажи как се сваля сега от Фото файл ру newsm17 newsm12 преди под всяка картинка имаше за увеличение а сега не виждам newsm78

# 148
Обмитяват се стоки(пратки) на стойност над 40 (или 45 не съм мн. сигурна) евро. Всяка стока, която подлежи на мито подлежи и на облагане с ДДС (т.е. 20% + 4-5% мито). За стоките от ЕС не се начислява мито, обаче ДДС трябва да се плати (ако стойността е над 40 (45)евро ).
Само ще кажа, че не е 40 , а 400 евро е границата за обмитяване.

# 149
  • София
Момичета, аз минавам да кажа, че съм горе-долу на линия Simple Smile Взех резервен комп и поне форума мога да следя, докато се сдобия с нов  Mr. Green
А, започнах днес ново гобленче, едни теменужки, преобразувах конците в Ариадна, че имам повече под ръка от тях, добре става засега. Като напредна още малко, ще показвам.
Да кажа по въпроса с обмитяването - над 45 евро е по принцип за обмитяване.

Общи условия

Активация на акаунт