Гоблени-45

• 48 630
  • 454
  •   1
Отговори
# 120
Обмитяват се стоки(пратки) на стойност над 40 (или 45 не съм мн. сигурна) евро. Всяка стока, която подлежи на мито подлежи и на облагане с ДДС (т.е. 20% + 4-5% мито). За стоките от ЕС не се начислява мито, обаче ДДС трябва да се плати (ако стойността е над 40 (45)евро ).

# 121
  • варненка от София
3ори,
може да се пришие нещо като подплата за заличаване на следите от престъплението:)

Значи някой може би се пита защо не си предлагам услугите за ибей.
Регистрацията ми там , а и в Пейпал е в Гърция и някои продавачи не искат да изпращат на различен от регистрирания там адрес.
Някои го правят, но трябва предварително да се пита.
И както казах има и друго, което  се нарича митница.
Така и никой запознат не ми каза на по-големи пакети слагат ли мито и колко:)

Аз често получавам от брат ми колети от Америка. Когато са над 2 кг отиват на митница, до 2 кг се получават в пощата и важното е каква стойност е обявена на пакета. Когато е до 60 долара не се обмитява, над тази сума вече се слага мито. За това съм се разбрала с него да пише стойност до 60 долара, същото може да се направи и с продавача в И-бей и така колетчето ще си мине през митница без да се обмитява. Peace

# 122
Аз пак да помоля за ключ на това?
http://picasaweb.google.com/maruli065/wUvphH#

# 123
djuri  и  petjah-гоблените ви са просно невероятни,много красив зимен пейзаж
unchita-цветенцето е много симпатично
mery poppins-жената е много шик,а зодийката е много весела
Lady Death-детелинките са сладки ,дано винаги ти носят късмет
spinki-картичката е станала супер
Bilkova-сватбеното гобленче е много интересно,ти за вас ли си го ушила
In Dreams-още малко и Изабела ще е готова
silvanapei-по красиво направена панама не съм виждала,давай смело гобленчето става много добре
tsuky-африканката е просто чудесна,имаш ли номерата на конците
geniko-индийката ти от аватара е просто невероятно красива,можеш ли да ми я изпратиш на лични
animari-Майчето става добре,още мъничко и ще я свършиш
Зори-кошничката ти е великолепна,винаги шиеш толкова красиви гобленчета
Дуданка-много хубави тези цветенца,ще пуснеш ли схемички или нямаш възможност
Здравче-ти си най-големият герой тук и печелиш първо място за най-голям гоблен
Мимито и Светла-симпатични мечовци си избоцкала
Кетри -твоето ангелче е направо върхът,когато приключа с фара ще метна и него,ако изтърпя до тогава
Ето и моето първо гобленче,което съм шила преди 16 години и което е много грозно и сега никога не бих шила такова нещо,но тогава нямаше голям избор:

# 124
Здравейте!

Аз мнооого отдавна бях писала във форума и оттогава не съм влизала изобщо.

Трябва ми помощ в намирането на една схема. Искам да ушия гоблен за новородено (моето  Laughing ), но ми е трудно да ви обясня (дано все пак успея  Mr. Green ). Имам предвид тези, които са от един цвят, но различни негови тонове и отдолу може да се избродира името или рожденната дата. Май се продават и готови, но аз предпочитам сама да си избера цвета, а те ако не се лъжа са все в черно-сивата гама  Sad .

# 125
 Incognito -На първа страница ,почти най-отдолу има тема за бебешки модели.

# 126

Много бих искала да ти помогна и порових и търсих но и аз открих само това което имаш и ти.
търсих и при рускините http://handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=1097&PN=1&TPN=6 ама нъцки... дано някой се включи и ти помогне.

# 127
  • Варна
Обмитяват се стоки(пратки) на стойност над 40 (или 45 не съм мн. сигурна) евро. Всяка стока, която подлежи на мито подлежи и на облагане с ДДС (т.е. 20% + 4-5% мито). За стоките от ЕС не се начислява мито, обаче ДДС трябва да се плати (ако стойността е над 40 (45)евро ).

Получавам пратки от Франция ( от Редута), няма нито мито, нито ДДС. Няма и обявена стойност на кашоните, а са за доста над 45Е  newsm78

П.П. Нели, коментирам цитата, който съм дала и по-точно удебеленото  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 17:02 от k_savova

# 128
Ето тука съм я сложила африканката http://picasaweb.google.com/tssavova/Afrikana1#

# 129
Здравейте, момичета! newsm51
 smile3501 за показаните ви творби!
Реших да послушам Венипух и да комплектовам ангелчето. Намерих една схема, ама една малко разкривенка качих я тук
http://neli4ka1.mylivepage.com/image/2414
Кетри ако имаш възможност качи някъде твоята схемичка Heart Eyes
Аз сега ще си преобразувам конците. Thinking
Харесвам тези ангелчета и онова на Марулчето ама него ще трябва да си го купя нали има мъниста и други глезотиики.

И аз получавам от Ла редута пратки и са доста над 45 евро но не съм плащала мито, но ние говорим за пратки от Америка. Всъщност Марулка е обяснила най-добре все пак тя получава колети от там Peace

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 16:45 от неличка

# 130

Много бих искала да ти помогна и порових и търсих но и аз открих само това което имаш и ти.
търсих и при рускините http://handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=1097&PN=1&TPN=6 ама нъцки... дано някой се включи и ти помогне.

ето ги тук същите ми изглеждат, преработени с Паттерн Макер
http://dump.ru/file/349268

# 131
  • в една мансарда точно под звездите ..........
venipuh , утре щи ги сканирам и ще ти ги пратя на имейла, а ти можеш да ги сложиш тук, защото аз не знам как. Моля те прати ми имейла си.

# 132
  • София
Много сте бързи с писането  smile3529
Ето ги бебешките рамкирани вече и
Anna Stefanova за съжаление и аз ги имам без ключ  ooooh!

# 133
бадем-много хубави гобленчета!
Неличка ,другото ангелче също може да си го комплектоваш,а това в косата му са най обикновени сенци.Продават ги във шивашките магазини.Единственото което трябва да намериш е този лъскавия конец,който се нарича"КРЕЙНИК",но мисля че и без него ще стане добре.Марулка каза че е много лесен за шиене,ако нямаш схемата само кажи.

# 134
Бадем , много са хубави!
Белла, ако знаеш само как и аз тръпна в очакване Laughing Злато си ти! Hug Heart Eyes
Неличка, и аз не съм си рамкирала бебето на черна панама. Обаче имам горчив опит с рамкиране на гоблен на черен фон (моя Шоу-син). Подложката я бяха подбрали- нищо не прозира, обаче един дефект (артефакт го наричам аз), знаете на черно как се "лепи", се беше залепил мноооого видимо. Толкова ме доядя, че не го снимах. И сега си мисля дали да не обработя черната панама с някакъв антистатик.
И аз като silvanapei обърках белия конец Sad Ших венецианската уличка с DMC white, което се оказа че не е бяло...  Embarassed (трябваше Анхор 1) Баш бялото на ДМЦ беше B5200, нещо такова. Обаче няма да разшивам.
Тsuky, африканката е станала страхотна!
А на Unchita номинациите ме убиха hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт