Майчинство и детски за близнаци - 2

• 28 015
  • 401
  •   1
Отговори
# 90
здравейте мами аз съм от казанлък и съм вдигнала социалните на трани всеки ден ходя и накрая ме накараха да напиша една молба и да званя по телифона  защото нямали още молби по който да пишем направо ми песна моите близнаци ще направят 2г на 5 май и 800лв не са никак малко а кони ги изплатят .дано да има справедливос
 Confused newsm78

# 91
Записвам се и в новата тема...

Относно помощите от 2х100 аз звъня всяка седмица в социалните и сега ми казаха началото на март да отида за да си подам заявлението. Аз съм в Триадица. Дано да има резултат поредното ми разкарване до там  Crazy

# 92
здравейте  Grinning
да се отчета: копирах заявлението на tanini и понеделник ще го подам в Русенското соц. подпомагане (което трябва да открия къде се намира  newsm78)
поздрави Hug

# 93
  • София
Верич, верно ли така са ти казали??? Егати некомпетентните нахалници!
Тия 2х100 лева, които не дават, са гласувани за децата между 1 и 2 години, гледам, твоите са на 3 месеца  Shocked Има проектозакон за 2х1200 за деца до 1 година, но тепърва ще се обсъжда и приема.
Уфф, и аз трябва да си подам заявление, но как ще се завлача до Младост, не знам просто, май ще хвана майка ми да я свърши тая работа.

# 94
Някой може ли да ми каже къде е Деловодството на соц.подпомагане във Варна.
Моите принцеси вчера станаха на 1 година и вече имам право да подам и аз заявление.

# 95
Момичета, браво че сте се организирали така добре Hug Само така се решават вече нещата с интституциите, за съжаление. Ребром и със скандал, иначе не те взимат насериозно #Cussing out

Санич, браво за идеята, дано има ефект Hug

Писмото до омбудсмана много ми хареса.  Peace

От 2 седмици имам проблем с нета, надявам се най-после да съм го разрешила. Rolling Eyes

# 96
  • СОФИЯ
Момичета, браво че сте се организирали така добре Hug Само така се решават вече нещата с интституциите, за съжаление. Ребром и със скандал,с второто не съм съгласна иначе не те взимат насериозно #Cussing out

Санич, браво за идеята, дано има ефект Hug моята идея е за реализиране на права Peace

Писмото до омбудсмана много ми хареса.  Peaceза това идеята не е моя, мога да помогна с формулировката, май има Сериозна грешка при копи пейст

От 2 седмици имам проблем с нета, надявам се най-после да съм го разрешила. Rolling Eyes

# 97
  • София
Узи, на мен не искаха да ми приемат заявлението, защото чакали до края на месеца формулярите и трябвало пак да се разкарвам. Обаче моите са на година и нещо, а на Верич на 3 месеца  newsm78
Някой знае ли кога ще се гласува новия проектозакон?

Галини  Hug, радвам се че се появи, как са юнаците?

# 98
здравейте, мами Grinning
tanini, лошо, че не са ти приели заявлението Thinking може би няма смисъл да ходя да пробвам да подавам... ще взема да изчакам. бебетата са бесни и диви. но не искат дая се пускат да ходят сами. големи са шубета Confused
поздрави Hug

# 99
  • София
Галини, не искаха да го приемат, ама аз не се дадох  Laughing, така че утре бегом към социалните  Laughing
Много се радвам, че малките са добре  Hug

# 100
Момичета, извинявайте, но имахме проблем в работата и нямахме интернет цялата седмица.
На линия съм, ако имате някакви въпроси.
Интервюто е насрочено за четвъртък.  Peace

# 101
Здравейте мами! Аз съм мама на близнаци на 1год. и 5мес. Днес подадох заявление- не беше лесно...случката ми с подаването на документа е почти идентична с тази на мауа 78 и за това няма да описвам.

# 102
Здравей те и от мен,днес ходих в гр.Поморие и ми отказваха да ми вземат молбата но аз вдигнах всички на балон.И те решиха най после да ми заведат,заявлението само така ще постигне ме нещо като сме едини всички майки. #2gunfire #2gunfire и сега с нетарпение ще чакам да ми одг до 14 дневен срок. newsm78

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 18:21 от borislavamineva

# 103
  • София
Здравей България   Hug Hug Hug страшни сте всички БРАВО
да поясня, по настоящия закон, в който се говори за месечна помощ и за което се борим  - да получим сумите 100лв. по 2 или повече в зависимост от броя на едновременно родените деца, правото възниква при навършване на 1г. на децата . Това са деца родени през 2007 и началото на 2008г. засега ....
Заявленията , които входираме се отнасят за тези случаи Peace
Верич много готини имена на хлапета сте дали  Peace , в Триадица ще ги разбием с династичната линия  Hug Hug Hug , само че ти малко ще трябва да изчакаш, защото влизаш във втората вълна  Peace
С молба съм , ако има мами които имат достъп и са запознати с европейското законодателство , в смисъл от различните страни членки , как е уреден въпросът с близнаците, финансово , документално , нека ми пишат на лични. Засега мари 73 е поела ангажимент за Германия  Peace Peace Peace
САННЯ Мишленце , къде има грешка в писмото до Омбудсмана ли ? , ако е така , моля корегирайте я  Praynig
До Омбудсмана предлагам да пуснеме повече жалби , не е необходимо да са толкова обширни както в тази на Анади , и с по-прости думи можем да изложим своите гледни точки. Мисълта ми е ,че една "тежка" , вече е вкарана , за да не се повтаряме, да приложим малко творчество .

# 104
Здравей те пак искам,да ви кажа че реших да пиша до ГОСПОДОРИ НА ЕФИРА за да ни съдеистват,и ще чакам да ми одг.Само че има проблем ако се съгласят,да направят репортаж аз няма да мога да присъствам защото ще ми е трудно да дойда до София.Пише те ми ако имате някакъв варянт ако се съгласят.Благодаря ви много Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт