Скача НОЕМВРИЙЧЕ и играе,всякакви маймунджилъци знае

• 17 107
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Еееее Гале,браво позна.Наградата - когато се видим очи в очи,каквото си пожелаеш Grinning Joy А засега ти желая най сърдечно,да се изпълни една твоя съкровена мечта на 100% Praynig
Нещо някакви бъзици виждам по твой адрес,а не съм стигнала да прочета точно откъде тръгват,ей сега ще скокна Mr. Green

# 46
Ехеее,колко сте изписали  Crazy
Аз се размятах тука с едни точилки,че правих пица  Mr. Green Ама мноУ Фкусна стана,2 тави направих и не стигна  ooooh!  chef bowuu
Дес,да нацелуваш сладката бърборанка  Heart Eyes Само моето ли не ще да говори  newsm78 Говори много,ама на нейния си език  Mr. Green
Сладурче,как е Иви,да я нацелуваш от нас и дано по-бързо да се оправя  Hug
Медхен,утре да те чакам ли?А към колко часа да съм на линия  Rolling Eyes Обаче имам една лоша новина  Tired Баш за срещата ми излезе пъпка,та може и да не ме харесаш  Confused  hahaha
Роси,а теб да те чакам ли?  newsm78
Цеце,Бог да го прости баща ти  Sad А утре се навършват пък 7 години от как моят баща си почина  Cry
Хайде,чао за сега и приятна вечер  Stop

# 47
  • някъде там
Сладурче  Hug целувки за Ивчи дано не се стигне до системи

# 48
  • София
Здравейте, мами  Hug

Бях се засилила днес да пиша повечко, ама ми стана криво за Сладурка и реших да ви спестя някоя и друга глупост, така и така нищо спешно не е станало  Embarassed

Дес, сега да разрешиш загадката, че камара отговора изкарах  Laughing.Днес си купих една страхотна тетрадка-речник, че ще започна да си уча думички и да ме препитва Слави  newsm47.Та като си я купувах, си помислих за теб, не знам дали от това, че преподаваш или заради "Кен ли", дето ни пусна  Joy

Галакси, мислех днес да се включа да те защитя  newsm53  Joy, големи сеирджийки са нашите приятелки  Mr. Green.А и следващото нали ще е софиянче, да не те излъже Никича нещо  smile3534

Медхен, надявам се утре да се видим  Hug.Аз като имам повечко време, влизам да ти чета публикациите и умирам от смях, днес си в стихията си  Joy Joy Hug

Цеце, не знам, миличка, какво се казва в такъв случай, но те целувам много  lovekiss

Отивам да изям един крем карамел /дюкански, на микровълнова  Embarassed/, че го мисля и не ми тече мисълта.
Лека нощ, ако не се включа пак и прекрасен ден утре   love001

# 49
Милички, и аз ви казвам лека нощ.

Сладур, пиши как е Иви! Hug Ей, дано се разминете с болницата. Praynig

Деска, браво на бърборанка. Heart Eyes

Цеци, Бог да прости баща ти. Flowers Rose Радвам се, че Васи е по-добре. Пробва ли капките за нос с клеевата тинктура? При Симона подействаха мигновено и преди около месец така пресякох една хрема в зародиш.  Wink

Жу, а вие със Стеф как сте? Simple Smile

Таш, Медхен, приятно ми е да чета ваши постинги, винаги ме развеселявате. Hug

Сложих Симона да спи без чувала, че искам да го опера. Еееее, не знаете какво гъзурчене и кикерене е в момента. Laughing Свобода, както се казва в една реклама. Mr. Green

Лека и спокойна нощ! smile3524

# 50
  • някъде там
хелоуууууу мацките Wink
да ви почвам под ред
 EFP Галакси  Wink да не би .........
юлче твоите момчета много милички  Hug душички златни
Софи изкушаваш ме с тва предложение, ще се пробвам да удържа обаче,  и без тва чакам първата поръчка от 16.01 после пуснах и на 05.02 та да видим .........  Hug
Жу Hug Стеф скоро да оздравява  Heart Eyes
Дианче милите ти момченца да ги нагушкаш силно, аз такова чудо не съм карала и не ми се мисли ..............  ooooh!

тва се сещам, малко акъла не ми е на място, че вчера мъжо нещо го окашкал здравословно май нещо като прединфарктно направих, сега ще гълта хапове за сърце около 1месец и после пак на преглед ........... е такива разни

целувки на всички малки бонбони  Heart Eyes

# 51
Цеце,  Hug

Бяхме на лекар преди малко, нещата са наред. Изписаха Вентолин за Иво и потвърдиха капките за нос, които им слагам. Освен да завърша и една медицина...

Бакши, на Иво му беше единствен приема на Пентаксим. Първите три бяха по ЗК, от тогавашните - ДТК и полио живи капки. Той правеше реакция само към тях, вдигна температура от 2 и 3 прием, но от пентаксима не е имал никаква реакция.

Ами това е, цялото домочадие спи, сега и аз ще се ритна отзад, да ходя да си лягам вече, че то моето на нищо на прилича.

# 52
Здравейте момичета!
На бързо се вклювам,че ми се спи та... почти не виждам:)
Малко ми идва нанагорно този месец.Всъщност - не малко. Бих била добре,ако денонощието имаше 26ч поне...та да поспивам поне по 6.Тази вечер просто не издържам,зарязвам всичко иии лягам! Няма да стане тая работа.
Така - да кажа мойто малко слънце е по-добре.Зъбчето леко се върна напред,като цяло - вижда се от километър нашето премеждие - сега всеки ще ме пита какво е станало,но важното е,че раната на венец почти заздравя.Днес съвсем малко кръвчица видях.Тревожа се,че може да има последствия,но ще му мислим по-нататък.В четвъртък сме на стоматолог,а ако има нужда от лечение ще е след 2-3г. Важното е,че не я боли и може да спи и да се храни.
Катюша - как е отново на работа?
Роска - не съм получила ботушките и панталона.Те са в този колет от 13-ти дето още си го чакам.   Тревожа се вече! А да те питам,ако не го получа - коректни ли са? Ще ми върнат ли парите под формата на ваучер?   А тези на пощата вече ме гледат толкова нервно - всеки ден ходя,че два подаръка вече събират прах там,а бъдещите им собственици си ги чакат...но какво да направя - да ми кажат,ако не се занимават с ...даване на информация.На мен да не би да ми е лесно - всеки ден да се разхождам до там!!! АА ма ХА! Simple Smile  Иначе... не си мамата,дето най-малко си крипри детето - Нането ходи като циганче понякога Simple Smile
Гале - както ти казах,и аз мисля за подобен подарък вече! Simple Smile
Софче - на мен ми пратиха пък за някаква колекция на Анни...Уеб(алабала)  - 25% и подарък чанти - ако някой има интерес - също да свирка!:)
Таш-временно е! Пак ще почне да те целува!!! Убедена съм в това Simple Smile

Момичета...направо не виждам вече.Утре ще ви дочитам! Остана ми една страница от предната тема и цялата нова Simple Smile  (да си отбележа да знам) 
За срещата в неделя - утре на будна глава ще обмисля нещата отнво,но има вариант да идавм до СФ,да купувам на милото подарък за РД...та...ще е или в събота или в неделя.Може да срещна най-накрая някой от вас на живо!!! така искам искам искам и аззз Simple Smile
Ох айде - отивам да спя,че утре пак ме чака толкова много работа и безсъние - ето на трябва да стана в 6ч - докато заспя....лелел лелел .. Simple Smile

# 53
Златни сте ми Hug Ако я нямам тая подкрепа от вас какво ли щях да правя Hug
Абе хич не ни беше спокойна вечерта до сега,ама дано утре е по-добре...като я взех от баба и пак една диария...ужас Confused,ама токова много,че я къпах...и като луднах..заведох я до Спешна..освен лечението назначено днес-Суметролим,Хидрасек и предписаха още Смекта  Хидратин Алфа.
Юлче аз направо при тебе трябваше да мина на "преглед",да си бях дала още оня ден тия работи. А Дани как е?

Ивчето изпи почти едно прахче Хидрасек,почти една Смекта и два пъти прием на Суметролим за днес.Дано малко закрепим нещата. PraynigСега спинка,а аз си я гледам каква ми е отслабнала миличката сладкишка Sad Мишлето на мама,само да ми е добре Praynig
Изчетох ви момичета,но не ми се пише по разбираеми причини,изморена съм от емоции и в работата...абе не е за коментар.
Целувам всички ви и пожелавам на всички останали болни дечица да оздравяват Praynig Hug

# 54
  • София
Такаааа, ясно - спите. Кат станете по едно кафе... за да е спорен деня

Работата - вече съм горе долу в час с нещата. Търсене беше, защото колегите заминаха в Пловдив и аз освен моята работа имам и една аптека на гърба си  Crossing Arms. НООО  Naughty много сме - силни сме ! Ще се справим.  Днес като се прибрах ( беше Naughty по -раничко от вчера ) Нинка така ми се зарадва и както се сещате цяла вечер ми вися по краката. Не дава да мръдна без нея.  Иначе сутрин се кефи на баба си и ми маха за чао Cry. Явно си разбира детето. Вчера правихме двечките кексчета ( да нося в офиса по стар Агропалски обичай  Laughing ) и кремчета. Седеше горе на плота и нищо не изпуска  - май ще е кулинарка като баща си - мамина отмяна  Heart Eyes.

Това от мен. Прочетох ви, но нямам време да ви отразявам. Само дави кажа, че ви обичкам и ви наблюдавам  Wink през деня.  Hug

ПС Пропуснах да ви се похваля - нали съм свикнала да спя по малко - та втора сутрин ставам в 6 ( тва щото си лягам към 10 и бързо бързо се наспивам  ooooh! ).

# 55
 wavey wavey wavey Как сте дечица и майчета, моля ви да се похвалите, че днес нещата с болните са се оправили! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Дано денят на всички започне с усмивка и слънце в душите, моят ден започна с пеене на бебефона, Ники се беше наспал и чакаше млякото си, но аз се разсъних и не съм спала повече от 6:30ч..., Поне сме спали и не ми липсва сън.
Деско - дано си поспала, 26 ч няма как да стане денпнощието, но ти си прави сметка тези 24 ч да ти стигат, не се преуморявай.
Катеее как шурти това ми ти кафеееее, леле-леле Много благодаря за което, че не ни забравяш тук с разсънването, успех в работата.
Сладурче - доста неща е изпила Ивето, дано днес е значително по-добре детенцето, гушкай си я, тя усеща сигурността, която мама й дава. В работата още ли продължават неприятностите?
Рени - НЕ СЪМ БЕ!  Naughty

# 56
Сладурка, само искам да те предупредя, че ентерол и смекта не се дават заедно. Пише го в упътването на смектата, че не трябва да се комбинира с друго средство. Ако примерно сутрин и вечер даваш ентерол, смектата трябва да е на обяд, мин 6 часа след ентерола... На бас че и това не са ти го казали. 
При нас и с двамата не се получи комбинирането (диарията се усили) и зарязах смектата, понеже вече бях давала ентерол 2 дни и продължих само с него.
Дани е добре, сополите му зеленеят отдалече и покашля малко, но според докторката, докато не му изникнат зъбите, все ще е хремав. Според мен ще му мине до седмица. Ще видим кой ще се окаже прав  Wink

# 57
Добро утро!
Катюша ,мерси за кафенцето!Направо ти завидях за организираността,чак време за направа на кексчета намираш!!!
Цеце,светла му памет на баща ти!И аз имам тъмен и тъжен период,когато наближава годишнина на баща ми.Радвам се,че Васето е по-добре.При нас хремата ни държи поне 2 седмици,но слагам само физиологичен разтвор,от капките почти никои не ни действат,освен капките за очи Тобрекс,по препоръка на педиатърката слагам 2 пъти на ден по 1капка,мигновенно изсушават сополките.
Софи,какви са тези пици ,с които ни дразниш.Я,изпращай насам,обожавам пици!
Сладурче,не се притеснявай,че Ивче е отслабнала,след разстройство децата много бързо си възвръщат теглото и дори наддават повече от очакваното.Прахчетата ще дадат резултат,но трябва поне 3 дена прием.
Просто Аз,радвам се ,че Ная е добре.Ще ми е интересно да прочета какво ви е казала стоматоложката,че нашата не ми каза за никакви зародиши.Ще чакам да споделиш.
Гале ,и ние сме тази сутрин ранобудни,в 6,00ч.Ангел отвори очи и никакво намерение няма да спи повече,то той по принцип не е от поспаливите и става сутрин към 7ч.,а после чак към 14ч.заспива.
Дитта,Симонка спа ли без чувалчето,че аз преди 3дена изпрах нашето,ми то беше мъка да го приспя без него,едно въртене настана,накрая го приспах на ръце,а цяла нощ краката му отвити.

# 58
Добро утрооо  Flutter
Надявам се всички мами на болни дечица днес да се похвалят с подобрение  Praynig
Малеее,Юлче много късно сте ходили на лекар,да не е имало проблем  Hug
Рени,бързо оправяне и на твоето мило  Hug
Хайде който не е закусил още по 1 парче пица (на снимката не излезе добре,но беше мноооого вкусна и другия път ще трябва да правя 3,вместо 2 тави май,че не стигна  Crazy )

Успешен ден на всички  Heart Eyes

# 59
  • София
Привет!

Сладурче, дано днес Ивчето започна да се подобрява. Миличките ми вие.

Павчето сутринта, като се събуди иии..щях да падна. То е една голяма пъпка милото. Много пъпки...а пък под памперса какво еее...нямам с какво да го сравня. Като му бърша дупенцето и ме втриса, едни тръпки ме побиват...миличкото ми то  Sad И има ужасно много колики. Пръцка нон-стоп. Та, така...дано днес и утре да са последните дни и да започне да му минава. Тази нощ съм спала на пресекулки- Любака бълнува доста, а Павчето се будеше мого често- я от високата темп, а от многото колики. Но ще мине Simple Smile Само дано е по-скоро.
И изобщо, днес хич ме няма с настроението. Много ми е мъчно за малкият ми дечко. Друго е когато е малко по-голямо детенцето...някак си си казва, излива си мъката, справя се...ама това мъничкото само скимти и плачка без да може да си каже и ми е много жал.И двамата много си ги обичам, много ме боли за тях.

Общи условия

Активация на акаунт