А засега ти желая най сърдечно,да се изпълни една твоя съкровена мечта на 100% 
Нещо някакви бъзици виждам по твой адрес,а не съм стигнала да прочета точно откъде тръгват,ей сега ще скокна

Само моето ли не ще да говори
Говори много,ама на нейния си език 
Баш за срещата ми излезе пъпка,та може и да не ме харесаш 

А утре се навършват пък 7 години от как моят баща си почина 

.Та като си я купувах, си помислих за теб, не знам дали от това, че преподаваш или заради "Кен ли", дето ни пусна 
, големи сеирджийки са нашите приятелки 
.Аз като имам повечко време, влизам да ти чета публикациите и умирам от смях, днес си в стихията си

Ей, дано се разминете с болницата. 

Радвам се, че Васи е по-добре. Пробва ли капките за нос с клеевата тинктура? При Симона подействаха мигновено и преди около месец така пресякох една хрема в зародиш. 

Галакси
да не би .........
душички златни 
Стеф скоро да оздравява 

Иначе... не си мамата,дето най-малко си крипри детето - Нането ходи като циганче понякога 

(да си отбележа да знам)
Ако я нямам тая подкрепа от вас какво ли щях да правя 
Сега спинка,а аз си я гледам каква ми е отслабнала миличката сладкишка
Мишлето на мама,само да ми е добре 

. НООО
много сме - силни сме ! Ще се справим. Днес като се прибрах ( беше
по -раничко от вчера ) Нинка така ми се зарадва и както се сещате цяла вечер ми вися по краката. Не дава да мръдна без нея. Иначе сутрин се кефи на баба си и ми маха за чао
. Явно си разбира детето. Вчера правихме двечките кексчета ( да нося в офиса по стар Агропалски обичай
.
през деня. 
).
Как сте дечица и майчета, моля ви да се похвалите, че днес нещата с болните са се оправили!

)
И има ужасно много колики. Пръцка нон-стоп. Та, така...дано днес и утре да са последните дни и да започне да му минава. Тази нощ съм спала на пресекулки- Любака бълнува доста, а Павчето се будеше мого често- я от високата темп, а от многото колики. Но ще мине
Само дано е по-скоро.