Скача НОЕМВРИЙЧЕ и играе,всякакви маймунджилъци знае

• 17 114
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
Вики, честит рожден ден! Бъди много, много щастлива!  bouquet

Галакси, видя ли - и на вашата улица изгря слънце! Да ви е честито новото семейно гнезденце! Heart Eyes

И аз съм много радостна - нашата сделка се провали. Продавачката не иска да сваля цената, ние пък си искаме двата квадрата и накрая чао. Joy Ще намерим по-хубав апартамент, пък и цените току виж наистина паднали. Обещавам тържествено, вече нищо да не ви споменавам за апартаменти, къщи или в каквото там решим да живеем, докато не се преместим. Peace

Дита, и ти ли? Стига с тоя аутизъм, добре са си децата. Ама то с тоя интернет що диагнози може човек да си постави. ooooh! На Рони напоследък често му излизат ечемици, в момента пак има и май пак ще е по-сериозен, като през лятото. Като прочетох това какво може да означава, лошо ми стана. Но засега няма да умувам, ще видим какво ще каже лекарката. Може да си е прост ечемик.

Страх ме е да пусна песничките от Валенсия, че ако Рони ги хареса, до довечера само тях ще слушаме.

Таш, като не казваш какъв е проблема, нищо не мога да коментирам. Само брой до 10 и се усмихни. Hug Сещам се за един виц - попитали семейство възрастни мъж и жена защо изглеждат толкова добре, как са запазили добрия външен вид и свежестта си. Отговорили: Ами всеки път като се скараме, единият излиза на разходка. А после  и другият. Laughing

# 286
  • от Луната
Гале, да ви е честит дома. Нека в него има само щастие и е изпълнен с много смях  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, много ви благодаря за пожеланията Hug

# 287
Я, докато сме на тази вълна, да си кажа и аз, че скоро ще ми предтсои издирване на жилище в София  Laughing
Обаче съвсем не съм наясно какво и как да търся  Thinking Сега влезнах да се поразгледам какво се предлага и на каква цена конкретно в Дружба 2, та има страхотни апартаментчета на сносни цени. Като казвам сносна цена имам, предвид около 600-700лв, понеже на нас ще ни трябва за 3 месеца, та можем да си го позволим  Rolling Eyes То иначе на борсата само за баня ни отиват толкова за трите месеца  Whistling Обаче не знам като се свържа с брокерите, трябва ли да им казвам за колко време искаме да го наемем, с деца, без деца,...въобще не знам как да се държа  Embarassed Медхен ме посъветва хич да не им се обяснявам  Sunglasses А и да питам - колко време предварително трябва да започна издирването, за да може на 1.07 да се нанесем, ако може така да се каже  Mr. Green

Канелка
, ти от суеверие ли няма да ни оповестяваш? На мен ми е много интересно да те чета, пък и съвети да давам  Whistling

# 288
  • София

Вики, Честит Рожден Ден!
Много здраве ти пожелавам, много сбъднати мечти и красиви мигове с любимите ти хора! Весел празник!

Гале, айде честито! Имах някакво шесто чувство, че утре ще ни се похвалиш, пък ти ме изпревари с един ден  Wink Значи на следващата срещичка ще си в компанията ни вече  lalalala Днес девойките не се отбиха на кафе  Crossing Arms, тъй че имаш шанса първа да опиташ лешниковия вкус  Mr. Green

Роси, и аз си мисля, че не е нужно да се обясняваш, но пък от друга страна може да ти направят проблем с депозита, като кажеш след 3 месеца, че напускате, знам ли  newsm78 Трябва хубаво да си прегледате договора като го подписвате.  Това за банята не го разбрах  Thinking Но мисля, че и по-евтино може да си намерите от тия 600-700 лева, освен ако не търсите нещо 5 звезди като Галето  smile3534

Канела, успех с жилището ви пожелавам! Абе усещах аз, че не ти е на сърце нещо тоя апартамент  Laughing Голям зор с тия жилища, да му се не види.

Айде чакам отчет от купонджийките!

# 289
 Mr. Green Hug LaughingПривет, аз пак да се разпиша.
 Роси - според мен е хубаво да си кажеш на брокерите за колко ви е нужно жилището. За Дружба, има и доста по-ниски жилища, но щом можете да си позволите по-скъпото, лошо няма , за 3 мес е. Иначе си търсиш и гледаш по снимки и си се обаждаш на оставените тел в агенцията. На няколко мест аходихме без да сме видели снимки и щяхме да паднем.А иначе много са силни в писането на инфото под снимките, често няма много общо. Затова е хубаво да се ровите вие,а не да чакате само брокерите. Това ми хареса много и верно си беше по-добрия вариант от предното и на по-ниска цена.
Ванилия - съжалявам за вашата сделка, звучиш ми сякаш, че не си разочарована или поне не си като мен  Embarassed Недей споменава тук, за да не те питаме само какво става с апартамнета. И аз държах всичко докато днес не се сложиха подписите, въпреки че си знаех всичко, ама сърце не ми даваше да ви кажа и пак да не стане нищо/
ЦецИ - пази си 1 лешников вкус Simple Smile Душааа, Идвам с пълна сила и на следващата среща, може и по-рано, по изключение да се съберем да почерпя бонбонкиии...

# 290
Здравейте.Не съм писала от много време ама ще ме разберете. Embarassed Надявам се всички да сте добре. Hug
Имам повод да почерпя днес.С моя любим правим годишнина - 7 години пуста любов. Mr. Green. За протокола не сме женени , но живеем заедно почти веднага след като се запознахме.

# 291
На финала на темата ни да се разпиша,че поизчезнах за няколко дни.наложи се да пообикалям с майка ми по лекари,защото и предстои операция,а не ми се щеше да я предприема без мнението поне на 2 лекари.
Чесно казано успях да прочета само последните 2 странички,затова пак не съм много в час със обсъжданото,но ще ме извините,пък аз ще наваксвам.
Вики,ЧРД!Здраве и късмет!
Лейди,честита ви годишнина,все така да се обичате!
Гале ,честит ви нов дом!Ето,че и вашата квартира се намери,изчаквала е хубава дата!

За сега сме добре.Ангел по цял ден лудее.Тези дни постоянно бяга,не ходи,а тича и естествено по-често пада,но за радост без сериозни удари.От два дена е в настроение да имитира животни,като най-запалено и с огромно желание имитира прасето,от което вечер е с дрезгав глас.

# 292
Качих три снимки от срещата, но да кажа, че има и още. Тези са от самият край. Другите са на Таш на фотоапарата и се надявам и тя скоро да има време, за да ги качи и да ги видите. Естествено, че срещата мина страхотно!Радвам се , че и аз най-накрая се вредих със свободно време.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337866&pid=10705776

Вики, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много щастлива! Всичко най-хубаво ти желая!
Гале, честита ви нова къщичка!  Любов и разбирателство да цари в нея и Ники старши да не услушва, ами да почва и да я рисува Божана, че то бая работа си трябва. Wink Все пак, не си е шега работа - като художник трябва да се доказва!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Лейди, честита годишнина и на вас! Да се обичате и радвате на златното си съкровище - малката Михаела! Много е хубава и голяма станала! Да ви е жива и здрава!
Цеце, ще я убивам Елица Sick, защото не съм казала, че цитирам: "Не искам да ходя в Цецето". Имам свидетели и то много. Просто ми беше притеснено, че не си добре, с болен зъб и йок - само ние сме ти кусур у вас. Следващият път ще се видим на спокойствие. Оздравявай по-бързо! Hug Hug Hug

След предварително проучване, направено от мен на тази среща се оказа, че има желаещи да организираме "НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА НОЕМВРИЙЧЕТА 2007". Евентуална, бъдеща такава среща, плануваме за 24 май и да се проведе по възможност в средата на България. Предложението е за Усоето в Еленския балкан, където се събират и априлките на Юлчето. Организацията сме я възложили на нея, за което предварително й благодарим  bouquet и тя ще ни каже подробности, за мястото, условия, цени и т.н. Надявам се да се съберем повече и да си изкараме страхотно!
Целувки от мен и хубава вечер ви пожелавам!   

# 293
Лейди, честита ви годишнина! Все така да се обичате!
Роси, не от суеверие, за да не ви досаждам, няма да споменавам, кой знае още колко апартамента ще се изредят докато дойде ред на нашия. Laughing Цеце, пиши, когато почувстваш, че и ние ще подпишем договор. Вече се чудя дали едни карти да не хвърля, да ме насочат поне малко в каква посока да го търсим това жилище. Joy

Купонджийките, добре са прекарали, виждам. Laughing

# 294

Общи условия

Активация на акаунт