Галакси, видя ли - и на вашата улица изгря слънце! Да ви е честито новото семейно гнезденце!

И аз съм много радостна - нашата сделка се провали. Продавачката не иска да сваля цената, ние пък си искаме двата квадрата и накрая чао.
Ще намерим по-хубав апартамент, пък и цените току виж наистина паднали. Обещавам тържествено, вече нищо да не ви споменавам за апартаменти, къщи или в каквото там решим да живеем, докато не се преместим. 
Дита, и ти ли? Стига с тоя аутизъм, добре са си децата. Ама то с тоя интернет що диагнози може човек да си постави.
На Рони напоследък често му излизат ечемици, в момента пак има и май пак ще е по-сериозен, като през лятото. Като прочетох това какво може да означава, лошо ми стана. Но засега няма да умувам, ще видим какво ще каже лекарката. Може да си е прост ечемик.Страх ме е да пусна песничките от Валенсия, че ако Рони ги хареса, до довечера само тях ще слушаме.
Таш, като не казваш какъв е проблема, нищо не мога да коментирам. Само брой до 10 и се усмихни.
Сещам се за един виц - попитали семейство възрастни мъж и жена защо изглеждат толкова добре, как са запазили добрия външен вид и свежестта си. Отговорили: Ами всеки път като се скараме, единият излиза на разходка. А после и другият.
Сега влезнах да се поразгледам какво се предлага и на каква цена конкретно в Дружба 2, та има страхотни апартаментчета на сносни цени. Като казвам сносна цена имам, предвид около 600-700лв, понеже на нас ще ни трябва за 3 месеца, та можем да си го позволим
Обаче не знам като се свържа с брокерите, трябва ли да им казвам за колко време искаме да го наемем, с деца, без деца,...въобще не знам как да се държа
А и да питам - колко време предварително трябва да започна издирването, за да може на 1.07 да се нанесем, ако може така да се каже
Значи на следващата срещичка ще си в компанията ни вече
Днес девойките не се отбиха на кафе
, тъй че имаш шанса първа да опиташ лешниковия вкус
Трябва хубаво да си прегледате договора като го подписвате. Това за банята не го разбрах 
Душааа, Идвам с пълна сила и на следващата среща, може и по-рано, по изключение да се съберем да почерпя бонбонкиии... 
, защото не съм казала, че цитирам: "Не искам да ходя в Цецето". Имам свидетели и то много. Просто ми беше притеснено, че не си добре, с болен зъб и йок - само ние сме ти кусур у вас. Следващият път ще се видим на спокойствие. Оздравявай по-бързо!