Канелка, аз сама прецених, че не е хубаво да давам минерална вода, щом за нас не е хубаво
Въпросните зъболекар и моя позната са дългогодишни приятели , та той я посъветвал да спрат да пият минерална вода или най-малкото да не е единствената вода, която приемат у дома
Било по-добре да се пие чешмяна филтрирана вода
Та нали диспенсъра има филтър и аз затова взех да давам на Лили от нея, ама знам ли, да не греша нещо
, затова се обръщам с питанка към вас
Явно нещо разрушава емайла, не знам.
Пък за изкачването на стълбите, пак не съм се доизказала
Предположих, че с Рони вече се изкачвате по стълбите като го държиш за ръчичка, та затова директно на слизането отидох
При нас слизането е по-трудно, понеже и двете неща правим самостоятелно, но при слизането Лили ми увисва често на ръката и ми тежи 2хил.Е хич не е малка сума
Успех ви пожелавам
А всъщност каква беше общата квадратура? Не си спомням дали беше споменала 
Катюшче, това за аутизма не е от Чичо Гугъл, а професионално изкривяване
Ама Лилия си има някакви странни навици, така да се каже
Аз я видях и отидох при нея
Надявам се утре да е добре и да успея да дойда на срещата.
После ходи обяснявай, диета и т.н., ти на къде ще отслабваш? да попитам???
. 
). Направо ми беше писнало от висене вкъщи и болести, не че времето позволяваше нещо друго тези дни де. Та утре може и да съм на линия за пицарията, но все още не съм сигурна, че майка ми ще идва и незнам как ще се организираме. В понеделник съм първа пушка на работа 
милото го заслепих.
Завиждаме ви вече много айде и ти сега ни разказваш за вашите вечеринки с преспиване с Лучи С водната гимнастика ме изненада много, сега срам не срам какво беше това
Аз съм много навътре във всичките видове гимнастики, тае-бота и всякакви такива, голям спортист бях навремето преди да се запусна
Милото детенце, дано да я пребори и се възстанови бързо. А твойта кашлица мина ли вече?
За групирането четох в книгата, която си купих, че е много полезно от най-ранна възраст да се развива у децата склонност към класификация и групиране на предметите. Така се създавало инструмент на познанието и в бъдеще това ще помогне при изучаване на точните науки.
а и Моната беше леко мрънкавка с ревливи изблици...зъби, зъби, зъби...