Сега отиде диетата по дяволите Гале, аз дори и в къщи
поднасям отрязаното с нож с лявата, нещо не ми е удобно всеки път да сменям ръце. Обаче, ако има гарнитура например към пържолата, нея си я боцкам с дясната.... Странна работа
. И пак улучваш момента с питането
Ям си аз едни пържоли и си ви чета и хопааа рубриката на Галето. Поглеждам си ръцете - вилицата е в лявата ръка, ножа в дясната, боцвам салатка, като преди това сменям вилицата в дясна ръка Със Стела бяхме на снега пред блока. Голяма радост беше. Излезнаха почти всички дечица, правиха снежни човеци, пързаляха се с шейни, хвърляха снежни топки. Стела чак хълцаше от кеф. Но категорично отказа да стъпи в снега
Било "ако"
Голяма веселба Ще пусна малко снимки

Сега ви оставям, че да свърша някаква работа, докато спи малкото ми зверче

Чак сега я видях на аватара й, иначе нямаше да я позная. За втори път ми се случва, точно при нея, да виждам страшна промяна. 
....освен в дърпането на столовете, разбира се
на теб честито ти АЛО 
мерси
, сега ще ми е отворен 3 дни зъбът да се почисти. И кашлям лошо, абе жална картинка съм отвсякъде.
. Стискам палци
....

,сега се загледах по ТАкъв е Животът-Сватбата и видях сестра ти.Всеки път гледам и си мисля няма ли да я видя някъде,че нали всичко с агенции правят в предаването и най-сетне успях.Дано не съм се объркала
.
Арабела, и аз не си поръчвам супа в ресторант, само в скромни гостилнички.