Пак си имам нет
, няма да смогна да изчета предните две темички, а от два дни само се опитвам да влезна в крачка. Гледам шкафчета, билетчета, изненадки
. Ще дойда в неделя на срещичката, че вече много ми домъчня.
Новините около нас ги знаете вече: Дара от май месец е на ясла. Повтарям си го по-честичко, че още не мога да свикна с мисълта. Не ми е притеснено, даже се радвам. И да ви кажа, Банофито на Лучи е мнооооооооого
А пък гостито с преспиване е направо перфектна идея. Правим си празнично преяждане, слагаме децата да спят и ... кефче. Карти, лаф, а на сутринта е толкова хубаво да си имаш дружинка. Дара все още е с половин зъбче. Така като гледам май до 1-ви клас ще ги изкарва. Реших да и махна бибата, че има странен обрив около устата. абе той не е странен, даже разбрах от какво е, но няма да си признавам публично, само ако обяват конкурс за анти-мама на годината с награда - тогава ще си кажа.
Миналата седмица приключихме успешно курса по английски и сега се чувствам странно, че в петък вечер не пиша домашно. Следващото ниво го започваме в края на месеца и ще е вечер, направо не знам как се нави Ангел да поеме грижата за Дара два пъти в седмицата. Да видим, дано не съжалява за решението си.
И да ви се похваля, след дълги години мързел, най-накрая намерих моя спорт. Два пъти седмично ходя на водна гимнастика. Голям купон е и се чувствам страхотно.
Стига май като за първо изказване
) и киви за нас. Стана като нектар и му дадох и на детето. Хареса му.
. Заставам в седнала поза и странично се вмъквам между масата и стола, като фигурка от тетрис 

. Сядам да решавам задачи и през носа ми преминават пържени картофи, риба на скара и кебапчета.

! Крака, зъба и всякакви болежки!
Но ще дойде лятото все някога........ 
С тия ми ти китки много ме разсмя
Аз на Таня още не и чета книжки.Пробвах,ама тя иска страниците само да се разгръщат,гледа на бързо картинките и така
радвам се да те "видя",дано успеете скоро да си направите едно усамотяване с милото в най-скоро време 
Успех с магазина ,а имате ли сайт,кядето могат да се разгледат обувчиците?
Много сте готиини с Еличка 

Ние като няма да ядем пица с Елица,Ко шЪ праЙм
Само че, къде беше кърмата тогава (
Оставила съм тази задачка на бабите, а те се справят чудесно
Майка-хахавелак си имат моите деца
Как може да си го помислиш това за Лиленцето.Ааааа маха Много си ти е добричко детенцето и нищо му няма.Брат ми проговори чак на 3 години.Дотогава просто не искаше да приказва,ама като започна нямаше спирка това дете.Затова дай на ушите си малко почивка преди да се е разбърборила гУспоЙцата.