Скача НОЕМВРИЙЧЕ и играе,всякакви маймунджилъци знае

• 17 127
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Ехоооооооооо, здравейте.
Пак си имам нет  Grinning, няма да смогна да изчета предните две темички, а от два дни само се опитвам да влезна в крачка. Гледам шкафчета, билетчета, изненадки  smile3501.
Ще дойда в неделя на срещичката, че вече много ми домъчня.
Новините около нас ги знаете вече: Дара от май месец е на ясла. Повтарям си го по-честичко, че още не мога да свикна с мисълта. Не ми е притеснено, даже се радвам. И да ви кажа, Банофито на Лучи е мнооооооооого  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А пък гостито с преспиване е направо перфектна идея. Правим си празнично преяждане, слагаме децата да спят и ... кефче. Карти, лаф, а на сутринта е толкова хубаво да си имаш дружинка.
Дара все още е с половин зъбче. Така като гледам май до 1-ви клас ще ги изкарва. Реших да и махна бибата, че има странен обрив около устата. абе той не е странен, даже разбрах от какво е, но няма да си признавам публично, само ако обяват конкурс за анти-мама на годината с награда  - тогава ще си кажа. Embarassed
Миналата седмица приключихме успешно курса по английски и сега се чувствам странно, че в петък вечер не пиша домашно. Следващото ниво го започваме в края на месеца и ще е вечер, направо не знам как се нави Ангел да поеме грижата за Дара два пъти в седмицата. Да видим, дано не съжалява за решението си.
И да ви се похваля, след дълги години мързел, най-накрая намерих моя спорт. Два пъти седмично ходя на водна гимнастика. Голям купон е и се чувствам страхотно.
Стига май като за първо изказване

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 23:06 от mariana_75

# 211
  • София
И... снега пак изненада нашите снегорини  Mr. Green

Митко много обича да прави мост, но с лицето надолу и моята задача е да му вдигна краката, за да застане на челна стойка. Това упражнение може да го повтаря до премала.

Виктоалия, аз не давам сокове, но днес пробвах да пасирам цял портокал(без корта  Grinning), цял грейпфрут(пак без кората  Simple Smile ) и киви за нас. Стана като нектар и му дадох и на детето. Хареса му.
Ванилия, аз пускам телевизора, за да гледам новините или някое предаване, докато играем с Митко, но се притеснявам, че гледа рекламите от край до край и рядко мига. Бих се радвала ако детето ми не гледа телевизия.
Сонче, подкрепям идеята ти за среща с децата, защото много искам Митко да се среща с други деца!
Тали, Алекс  може да е най-малкото прочело дете Grinning .Твоето хлапе какво прави, докато му четеш приказка? Митко ми дърпа книжката и само иска да прелиства  Tired
Рени, какво е сондиране и защо мъжа ти държи да се прави на детето?
Сладурка, не знам какво е нормално и какво не е , но Митко и една думичка не обелва. Само ми сричкува или боботи нещо на негов си език, което ми звучи сложно, но няма общо с българския.
Катя, защо ти се е съкратил ника?
Гале, не си дърпам стола нито напред, нито назад  Sunglasses . Заставам в седнала поза и странично се вмъквам между масата и стола, като  фигурка от тетрис  bowuu
 Отгоре на това продаваме чисто нова космическа количка(от тия триколките), която е с допълнителна седалка за по-голямо дете. Имай го в предвид  baby_neutral
Ванилия, съчувствам ти за пушещите съседи. Аз имах квартира, чийто прозорец беше точно над отдушника на кухнята на заведението отдолу  Sick . Сядам да решавам задачи и през носа ми преминават пържени картофи, риба на скара и кебапчета.
Тотонто, Коце няколко години обжалва подобен акт, защото не бил подпълнен коректно и накрая пак го плати  Tired Успех в съда!  Peace
Ванилия, не разбирам много от "искуственяци" но определено е по-добро от киселото мляко. А ти имаш ли домашно мляко? Ако съветниците ти мислят, че в кофичките в магазина има пълноценно мляко...  Sick
Дита, за какво ти е рекла свекървата "Не!"?
И като истинска рускиня, трябва да забравиш "Варило мише кашичка", а да казваш" Сарока, сарока кашку варила..." После "Етаму дала, етаму дала... а етаму не дала:"Тьi в лесу не ходил, тьi печку не кладил, тъй кашку не варил. Нет, тебе ничего!"  Laughing Знам и друга:"...спят одеяла и подушки, книжки спят... "
Медхен, тая Станка, дето се разплаща с яйца, нали!?  Wink
Лилчо, разбира се, че знам "Бабо дай огънче"  Grinning До скоро съм я играла с другарчета  Mr. Green
Цеце, нека всичко мине бързо и без усложнения  Praynig ! Крака, зъба и всякакви болежки!
Лучи, прочетох два пъти, после три пъти, но все това пишеше - пишеш, че си получила предложение за любовник  Sunglasses :
Ако има залагания вече за причината за радостта на Елица аз съм за любовника
Аз днес получих една такава оферта по телефона ама чак в Добрич да му се не види. NaughtyНо ще дойде лятото все някога........ Whistling

# 212
Здравейте, майчета!
Включвам се да драсна някой ред, а иначе днес цял ден си ви следя от телефона. Много бе весело във форумчето, с някои изключения на болни деца и мами.
Днес Дари, както си игра, измъкна отнякъде кантарчето и аз реших да си проверя теглото. Е, то бива-бива, ама 3 кг отгоре за тази зима... Мислех си аз, че има нещо нередно, ама чак толкова...
И реших на обяд и вечер, като заспи Дари, да карам колелото, че само събира прах в коридора. И мислейки как да съчетая полезното с приятното и къде да си слагам компютъра докато въртя педалите, измислих че мога да ползвам телефона, за да си чета из интернета по безжичната мрежа в къщи. Е, ами то много хубаво било така.
Днес Даринцето си поряза палчето на ножчето на пасатора, докато го е изучавала. Аз през това време с другата приставка й пасирах манго, само за секунда се разсеях и тя през това време го е намерила. Не плака изобщо, само изръмжа, ама аз как се панирах и я изнервих с моите притеснения и дезинфекции, прахчета, лепенки... Много е тъжно, наистина.
Като гледах листчетата на Мариан от яслата и преди това снимките на Ицко, чак на мене ми се приходи на детска градина. Ама то моето ходене едно време беше песен, като се има в предвид, че майка ми ми беше учителката.
Абе вие мерите ли температурата на децата си, освен като са болнички? Ние при последното разболяване взехме термометър за ушенце на Beurer и показваше до 39 градуса, когато беше болничка. По инерция продължавам да я меря всеки ден, като първо меря на себе си и отчита около 36.6 градуса, обаче на Дари все ми показва температура 35.5 до 36 градуса, рядко над 36. Дали нещо не й я меря правилно?
При нас времето не е никак лошо и като гледам новините, сякаш живея в друга държава.
Приятна срещичка ви желая, ако се състои.
Приятни почивни дни!

# 213
Добро утро девойки!
  Heart Eyes

# 214
  • София
Доброооооооооооо.

Пу ягодката за мен  Mr. Green.

# 215
Такааа,изпратих мъжо на работа,спретнах едно мокачино и сядам да попиша,докато Таничка все още спи  Wink
Дита,ей образ безподобен си и ти  Crazy С тия ми ти китки много ме разсмя  hahaha Аз на Таня още не и чета книжки.Пробвах,ама тя иска страниците само да  се разгръщат,гледа на бързо картинките и така  Mr. Green Много се занимава като разлиства книжки и списания  Peace
Сонче  Hug радвам се да те "видя",дано успеете скоро да си направите едно усамотяване с милото в най-скоро време  Heart Eyes
Киви съм давала няколко пъти.Надробих го в кремчето за следобедна закуска.Яде го детето,семките не махам Peace Май повечето плодове и ги давам така,иначе не ги иска.Само банан яде така.Яде още мандарини,портокали,ябълки и круши  Peace
Сладурче,как сте?Не се притеснявай и Таничка не говори  Whistling Иначе на нейния си език бърбори страшно много,ама на нашия  Naughty
Цеце,как си мила  Hug Надявам се да си по-добре,като имаш време пиши   bouquet
А за игричките играем и на "буба лази","имала бабата къщичка" и за камиончето.
Имала баба къщичка-гали се лицето на детето.                      Вървяло едно камионче,вървяяяяяло,вървяяяяло...
Боядисала стените-бузките.                                                         (Правят се кръгчета около лицето)
Намазала тавана-челцето.                                                            Стигнало до една спирка и направило Бибиииииип
Измила пода-брадичката.                                                               (натискаш нослето)
Затворила прозорците-очите.
Затворила вратата-устата.
Ииии връъътнала ключа-врътка се нослето.

Таа така,Таня само идва и ни врътка ключа  Mr. Green
Кате,милото дете,много е гадно знам,защото на скоро и Таня претърпя същия инцидент.Ох и като си помисля,от сега-нататък какво ще е  ooooh! Успех с магазина ,а имате ли сайт,кядето могат да се разгледат обувчиците?
Таня спи с боди,чорапогащник и пижамка.Чувалче никога не съм ползвала,освен като беше малко бебе, за вън.В стаятя е м/у 20-18 градуса,ставало е и 17.
Росиии,как си миличка  Hug Мека ли беше миналата вечер  Joy Много сте готиини с Еличка  Flutter
Весе,къде се запиля и ти бе душко    bouquet Как е Стела?Да я нацелуваш от нас  Heart Eyes
Жу,как е Стефан,по-добре ли е?Какво стана с джипа на сестра ти,има ли развитие  newsm78
Гале,много готина рубрика си ни спретнала   bouquet И аз като повеччето анкетирани действам безшумно  Laughing
Юлче и аз не обичам зимата,особено сега,когато имам дете и трябва да си стоим вързани в къщи  Sick Пожелавам ти скорошно излизане   bouquet Как са децата?  Hug
Тотонто,еййй тияя наще ченгета опасна работа  Thinking
Медхен,радвам се,че си пак на линия  Hug Хахааа благодаря за комплиментите към Таничка,тя май се показа в на-добрата си светлина,а и нали имаше каки и батковци,та тя затова ме остави да си побъбря  Crazy Честити ти шкафчета и вземи пусни малко снимки на Лена  Heart Eyes А на нас няма ли да кажеш добрата вест  Crossing Arms Ние като няма да ядем пица с Елица,Ко шЪ праЙм  Whistling
Мими,радвам се,че писа и ти  Hug Как е Боян?
Лучи,дано по-скоро да избият на детето зъбките,че да не се мъчи милото  Hug
Ееее,Марианче,привет и на теб  Hug Малеее Дара е станала голям бонбон  Heart Eyes Ооо и водна гимнастика,браУст,браУст   bouquet
Хихи,много ми беше забавно да чета на Скреч игричките на руски  Mr. Green
Дидага,аз не меря Т на Таня  Peace Да цункаш на Дари пръстчето  Heart Eyes
Катюшшшкеее,айде зимай ягодката и бягай до като никой не те е видял  hahaha
Малииии,стана пост "Ала Роси"  baby_neutral
Приятен уикенд на всички   bouquet

# 216
  • Хасково
Ето ме и мен  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Искам на голяма патерица Embarassed да честитя рождения ден на Креми! Бъди здрава, много щастлива, обичана и усмивката никога да не слиза от лицето ти!

Изчезнах за малко, а вие цяла тема сте изписали Crazy БравосТ!
Бях обсебена от една игра, докато не я изиграх мира нямах Crazy После се втурнах да търся подобна, в резултат на което се сдобих с мнооого вируси, та ми лекуваха лаптопа Sick Можех само да ви чета, но рядко.
Забелязах, че си имаме анкетьор по културните въпроси Гале Wink И сега като си пия кафето и виждам лъжичката вътре в чашата и ме избива на смях, опитвайки се да не си бръкна в окото Joy
За друго, което обсъждате по обясними причини не мога да се включа, ще ме извините. Ще наваксам обаче, обещавам  Peace
За Стела не знам какво да кажа  Confused Не виждам особено подобрение с проблема с очетата, излизат много секрети, дано това означава, че се изчиства Praynig
На всички болнички дечица и майки желая скорошно оздравяване. Praynig  bouquet

Аз ходих на мамолог. Десо каза ooooh!, че напипвал някакво топче и настояваше да се прегледам Crazy За радост всичко е наред. Имала съм много добре изразени млечни жлези Outta Joint Само че, къде беше кърмата тогава (ако изобщо има връзка). А доктора каза съпруга ми да събира пари за скъпи и УДОБНИ сутиени Mr. Green, а не да си измисля разни топчета Crossing Arms
В тази връзка, Софи стискам палци да има значително подобрение и при теб. И скоро всичко да е зад гърба ти Praynig

Росе, как сте? Кога ще се видим с вас? Видях и снимка с Медхен, еййй ама какви сте кипри, красавици сте ни Heart Eyes

На всички вас желая лек и спокоен ден и много целувки от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 217
Вашата птичка-синоптичка, се вясва най-накрая  hahaha bowuu
ДОБРО УТРО ! Софи, ква е таз закуска лелееееее  Rolling Eyes, ягодката отмъкната, то кво остава?  newsm78
Момичета, аз пък не казвам никакви такива приказки, за кашичката, за камиончето, за още какво ли не,.... бабата е учителка и прабабата също и те му наливат с фуния тез работи и той много се кефи, аз нещо темерутски гледам на подобни неща, но Ники разбира това за Варила баба кашичка и изпъва дланта, върти пръста на нея и като баба му го казва"варила баба кашичка" той следи точно и се смее. Еми умнотия, до шия  Joy

Съботната рубрика на Галаксина
Когато ползвате вилица и нож /съответно в лява и дясна ръка/, режете .... нещо, после с лявата ръка ли подлагате към устата или си премествате вилицата пак в дясната, и зарязвате ножа... / защото аз си я прехвърлям постоянно, не мога да си изкривя лявата ръка и да ям с нея/.... получава се много смешно???  Joy Embarassed

Марианка - честит нет, много се радвам че звучиш така ведро.
Весе - аз също се глася да отида на преглед/радвам се за теб, за добрата новина/ и дано всичко е наред, никога не съм ходила, там с направление може ли ?
Диди - геройче си имаш ти, мина ли пръстчето вече?
Лучи - благодаря за снощните успокоително бонбонки Simple Smile
Скреч количката не ме интересува  Joy Crazy, за сега....!
Усмихнат ден мацки.

# 218
Спицялно да отговоря на Галето: аз също местя, макар че мога да си го донеса до устата и с лявата ръка. Но ми е по-удобно с дясната.

Тук пак валя сняг  Sad

# 219
Гале,зави си къде и с кой съм  Wink Ако съм в някой ресторант по-така си ям с левачката,но в къщи или в пицариите понякога си ям с дясната или си нарязвам едната част от пържола,пица или каквото е там и си го боцкам с дясната,като свърши нарязаното,пак и така до като омета храната   Crazy

# 220
Пу - за мен гроздето  Mr. Green Софич, благодаря за кафенцето и закуската  bouquet Кафенце си имам , затова ще взема само горздето. Обожавам го! Чакам с нетърпение да му падне малко килото и започвам да си взимам от онова огромното черно Италианско май беше  Mr. Green
Ами, мека ни беше вечерта  Rolling Eyes За сметка на вчерашния обяд  Mr. Green

Весе, много ми е приятно, че ме наричаш "Росе"  Heart Eyes
Другата седмица смятам да се видим, ако е хубаво времето  Hug
Най-вероятно Четвъртък или Петък, но знай, че рано ще ти цъфнем на вратата, понеже изпита на Сашо започва в 9.00  Peace
Радвам се, че Десо не е бил прав за бучицата и всичко е наред, ама как успя да я напипа тази буца, бе  Joy
Ще се оправят очичките на Стела, няма къде да ходят  Hug

Галч, всеки път различно - в повечето случаи и аз си прехвърлям вилицата, но ако съм я хванала по-удобно и съм успяла да си набуча хапката най-вече, поднасям храната с лявата ръка  Peace
И аз не си играя с Лили, въпреки че ги знам всичките игрички от този тип, които мамчетата споделиха  Blush Оставила съм тази задачка на бабите, а те се справят чудесно  Heart Eyes

Диди, моята Т е такава като на Дари, не се притеснявай  Hug Аз нали съм се шаш-паникьосала с моите болежки, та често си я измервам и почти винаги е 35,6 - 35,8  Peace
Да нацелуваш малкото пръстче на Дари  Heart Eyes Лилия пък снощи от много лигоч, си врасна брадичката в холната маса и си прехапа езика  ooooh! То, че го заболя детето, заболя го, ама ако имаше по-нормална майка, нямаше да се уплаши толкова  Tired Цялата се разтресох и се разплаках, а тя ме гледа с едни тъжни очи и още повече заплака  Confused Много кръвчица изтека, ама слава Богу, нищо и няма  Praynig

Марианка, много се радвам, че отново имаш нет и ще ни навестяваш по-честичко  Heart Eyes
Страхотно си прекарвате двечките с Лучи Heart Eyes Направо ви завидях  Blush
Браво и за водната гимнастика  Hug И аз искам, ама нямаме закрит басейн  Confused

Лучи, много ти благодаря за успокоението  Heart Eyes Лилия се държи по същия начин като Тони - никакво внимание, ни на мен, ни на това, което и предлагам  Rolling Eyes Носи ми книжки и ме пита това онова и аз тъкмо се наглася да и обяснявам, да и чета и тя започва да ме бута и да си разглежда сама. Същото е и с храненето - колкото и лъжици да взема, ги отскубва от ръцете ми, набутва ги всички в купичката и започва да се храни /и омазва/ сама  Crazy Въобще, изключително е самостоятелна. Дразни се, че не може да се съблече сама, въпреки неистовите опити, и накрая идва да ме моли аз да я съблека  Joy Понякога започвам да се вкарвам в излишни филми и да си мисля, че е аутистче  Embarassed Ама не ми се вярва, като се има в предвид, че проходи много рано, а и не се изолира съвсем, пък и цифричка не е казала все още...абе не ме слушай  Stop Майка-хахавелак си имат моите деца  Sick
Бързо и лесно пробиване на всички зъбчета  Hug

Деска, бе , заинтригувахте ме с Ванилия за тези цветенца, та ще ходя да ги издирвам  Joy Някой ден сигурно ще си умра от любопитство  Whistling Внимателно да гледаш и да ни докладваш след това  Joy Само да не и изкараш акъла на жената. Ама тя май имаше и друга ориентация, та може и да се зарадва на такова хубаво девойче като теб  Thinking

Лилчо, още ли сте болнички  Tired Дано по-бързичко оздравеете Hug
А тази възглавничка не беше ли ни я показвала веднъж или имам дежаву  Thinking Спомням си, че смяташе да ни я показваш веднъж, но дали го направи  newsm78

Катенце, тези бележчици са страхотни и страшно мил спомен ще ти бъдат след време  Heart Eyes
Представям си какво усилие и коства на жената, която ги попълва или вие бяхте на частна ясла и се занимават с по-малко деца  newsm78 Не си спомням. Ама като си представя и какви дневници попълват...
Миличкия Мариянчо! Да го нацелуваш от леля му Роса  Heart Eyes
Аз ще си купя от вашите пантофки, въпреки че си много лош търговец  Joy Шегувам се, душицо  Hug

Вики, беше питала за соковете - никакви не давам на Лилия. Причината я бях посочила преди време, като стана дума за солетки и бонбонки  Mr. Green
Лилия яде 4 пъти на ден и пие по малко мляко за заспиване вечер  Peace Хубаво е и на Мишката да даваш вечеря вече  Peace Иначе напоследък хич не разнообразявам яденето на моята  Embarassed Храня я с каквото има. Гледам да има от всичко по малко - месо, зеленчуци, плодове, мляко... Само, че имаме проблем с ядките на таткото  ooooh! Види ли ги, зарязва всичко друго и бута ли бута  ooooh! Знам , че не бива, ама баща и не би се лишил от тях на вечеря  Twisted Evil

Ташинко,
разбира се, че и завиждаме на Елицата  Twisted Evil  Joy Въобще аз завиждам на всички ви, които си имате другарче от форума  Mr. Green Ама и много ви се радвам , де, хайде сега да ни си помислиш, че съм зла  Stop

Арабелка, страхотно си пресъздала майка си  Joy Дали , защото си и дъщеря  Joy Ама искрено се посмях как да те шашкала, пък и на теб толкова ти е трябвало  ooooh! Всеки път се заканвам, като ме заболи нещо или видя нещо нередно по себе си или някой от семейството ми, да не отварям чичо Гугъл, че в такива филми се вкарвам  Tired Снощи цяла вечер съм сънувала майка си в кошмарна ситуация  Tired Пък аз съм се наплашила заради капчици коластра, които потичат от гърдите ми, защото, видиш ли, преди няколко дни разбрах от нета, естествено  Twisted Evil , че това изтичане на коластра се дължи на повишени стойности на пролактина  ooooh! Та в чест на новото си откритие , пуснах дори тема с такъв въпрос, та да ви попитам и вас, дали е нормално , след като вече 8 месеца не кърмя, да имам все още коластра или мляко в гърдите си  Embarassed

Канелка, в крайна сметка не разбрах, друго жилище ли ще търсите сега  Rolling Eyes
Знам, че при създалите се обстоятелства е трудно да се пазиш, но все пак внимавай  Heart Eyes Учи Рони да слиза сам по стълбите, аз така правя и Лили вече почти успява  Peace Не мога да я вдигам, имам чувството , че ще се изсипя някъде  ooooh!

Тотонто, успех с оборването на акта  Hug
Баща ми преди време успя да обори акт за 500лв, понеже го бяха хванали да кара камиона без тахо-шайба, извън допустимите 60км  ooooh! Всички твърдяха, че няма смисъл, понеже това си е закон и никой до този момент не беше спечелвал такова дело, но той е голям инат и успя  Mr. Green

Сонче, и аз съм ЗА среща с дечицата, нищо че няма да успея да дойда  Mr. Green А толкова много ми се иска. РД беше вълшебен и още ми държи влага  Heart Eyes Още повече, че сушеният ми ананас е на свършване и трябва да си взема , ама не ми се дават тук 24лв за 1 кило, при условие, че на борсата май беше 16лв/кг  Mr. Green
Дано скоро имате възможност с Антон да се усамотите  Heart Eyes

Сладурче, вие как сте? Добре ли е Ивчето?

Трябва да приключвам  Sad А тъкмо набрах инерция  Mr. Green
Пак не остана време за въпросите ми, ама нищо, има време и за тях  Crazy

# 221
Привет!

МИсля ей сега да изведа за малко Моната на снега.

Роска, аутистче???Твоето дете??Лелеле, кажи на Сашо да те нашамари. Mr. Green Лиленцето е перфектно детенце, ти да не мислиш, че Симона много бърбори, има си там 10тина лафа и само ги премята. Иначе на нейния си език ги плещи нон стоп.

Пък Мадона, ако ми налети...малеее...няма да се дърпам много Embarassed Mr. Green Embarassed Mr. Green

Скре4, е как, бе знам го този вариант. Mr. Green Мама така ми е го е правила на мен като съм била малка, а аз вместо - ето му дала, съм казвала - етабудала  Grinning

Галенце, това ми е интересно и на мен и често заглеждам хората какво правят с ножа и вилицата. На Тунис бях поразена от един германец, който държеше вилицата само с лявата ръка и се хранеше много умело. Изглеждаше ми много изискано. Старая се и аз така Mr. Greenама като ми писне си я хващам с дясната. Набило ми се е в главата, чух някъде, че признак на ниска култура било да си нарежеш пържолката на късчета и да прехвърлиш вилицата в дясната ръка. Но според мен е прекалено чак пък ниска култура да го наречем Wink

Това го пиша след излизането ни навън. Познайте кой се върна мокър. Crossing Arms Аз. Crossing Arms Навън е ужас. Няма тротоари, няма пътеки. Ужасно е. Crazy Симона се накефи, де. Wink

Лек ден!

# 222
Лучи, прочетох два пъти, после три пъти, но все това пишеше - пишеш, че си получила предложение за любовник  Sunglasses :
Ако има залагания вече за причината за радостта на Елица аз съм за любовника
Аз днес получих една такава оферта по телефона ама чак в Добрич да му се не види. NaughtyНо ще дойде лятото все някога........ Whistling

Joy Joy Joy И така колко пъти прочете викаш.Мнохо смешно ми стана hahaha

Офератата си беше малко на майтап ама все пак си е оферта,нали JoyЗасега не мисля да се възползвам Whistling(още ми е много смешно като се сетя)

Отговора на Лучка за съботната анкета Гале аз си ги режа и хапвам както ми е кеф.Принципно не ми представлява абсолютно никаква трудност да ям с вилицата само с лявата ръка.Идеално се оправям с коя да е ръка,стига манджа да има,което всъщност може да се заключи и по "идеалната" ми фигура в момента hahaha

Ти май ни ги пускаш тия въпросчета и си водиш записки да знаеш коя от нас не би те изложила ако излизаме заедно Joy Признай  Outta Joint

Роска Имаш късмет ,че си достатъчно далеч от нас.Иначе такива шамари ......  #Crazy Как може да си го помислиш това за Лиленцето.Ааааа маха Много си ти е добричко детенцето и нищо му няма.Брат ми проговори чак на 3 години.Дотогава просто не искаше да приказва,ама като започна нямаше спирка това дете.Затова дай на ушите си малко почивка преди да се е разбърборила гУспоЙцата. Hug

Диди не се шашкай за температурата.И моята понякога е доста нисичка,ама се твърди че хората с по-ниска телесна температура живеят по-дълго.(това не знам защо го написах ама карай ей така )

Аз от сутринта набирам смелост да изляза до магазина и май вече е крайно време да се престраша,че младежа като се наспи и отиваме на гости на Марианка Party Party Party Така че очаквайте ме утре след срещата.Дотогава много здраве на всички,мнопго целувки и  Hug за вас и децата(бащите ще ги пропусна) и весело изкарване на уикенда.

# 223

Айде обяда е от мен Hug

# 224
Еееее, Лучиии прекали  Naughty , аз мислих да не обядвам, е добре де, сипах си една пилешка супа, ама това твоето, е е*** изкушението   :bouquet:10х все пак, че си се сетила...
 Тези въпроси ви ги задавам, защото ми е интересно аз къде съм в цялата тази картинка. Определено нещата ме вълнуват, защото произхождат от "живия живот" както се казва  Flutter Crazy и често се сблъскваме всички с тях. А и ми е интересно, да си споделяме нещо по -различно от досега известните ни темички. Аз не искам да ви принуждавам да ми отговаряте, просто понякога ще ви питам такива неща, до ден-два ще се изчерпя със страностите си  Mr. Green Heart Eyes
Лучия - как така по телефона ти ги предлагат тези "Неприлични предложения" от какъв зор,? Иии дано и мен ме огрее, щом са взели да звънят.... чакай да си увелича звука на телефона... Simple Smile , да не би да пропусна обаждането.
Ааааа мацки аз забравих да с епохваля, че телефона ми, който падна в коритото на Ники докато го къпах го оправиха, бяха го изпратили в сервиз в Унгария  Grinning, ама чисто нов....

Общи условия

Активация на акаунт