Скача НОЕМВРИЙЧЕ и играе,всякакви маймунджилъци знае

• 17 126
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • Хасково
Малииии Лучи, какво направи с нас Crossing Arms Сега отиде диетата по дяволите Mr. Green Пък и без друго се наядох като "попско дете на задушница" дет' се вика Mr. Green Embarassed

Гале, аз дори и в къщи  ooooh! поднасям отрязаното с нож с лявата, нещо не ми е удобно всеки път да сменям ръце. Обаче, ако има гарнитура например към пържолата, нея си я боцкам с дясната.... Странна работа newsm78. И пак улучваш момента с питането Crazy Ям си аз едни пържоли и си ви чета и хопааа рубриката на Галето. Поглеждам си ръцете - вилицата е в лявата ръка, ножа в дясната, боцвам салатка, като преди това сменям вилицата в дясна ръка  Mr. Green и така....

Със Стела бяхме на снега пред блока. Голяма радост беше. Излезнаха почти всички дечица, правиха снежни човеци, пързаляха се с шейни, хвърляха снежни топки. Стела чак хълцаше от кеф. Но категорично отказа да стъпи в снега Naughty Било "ако" ooooh! Голяма веселба Laughing
Ще пусна малко снимки Peace

Сега ви оставям, че да свърша някаква работа, докато спи малкото ми зверче Heart Eyes

# 226
Привет!
И ние направихме една дълга разходка. Само бутах количка, че е мокро, но пък времето е много хубаво - мирише на студ, без вятър, няма движение по улиците...обичам такива дни.
Ние играем същите игрички, като тези на Софчето.  Simple Smile
Скреч, руските версии, от нахалния руски гост ли ги научи  Laughing Шегувам се, приятно ми беше да си ги припомня и аз.
Роси, ти ме уби с тези подозрения . Абе съвсем ошашкавяхте някои  Laughing  Crazy  Не само да не ти се вярва, ами бъди сигурна, че не е аутистче Лилия.
Междудругото Елица е същата като Лили - казва веднъж някоя дума и след това се срамува. Като я разпитвам нещо, също се засрамва - примерно как правят някои животни, на колко години и е и т.п. Но ги знае. Когато е в добро разположение на духа  Mr. Green, казва. Сама, като си играе, също я наблюдавам, че си бърбори. Но почна ли целенасочено да я разпитвам, почва да се прави на разсеяна.
За течността, подобна на коластра - мисля, че е нормално, в този срок след приключване на кърменето. Но е добре да не стимулираш постоянно, т.е. спри да стискаш там, където не ти е работа  Mr. Green
Веси, хубаво, че и при теб всичко е наред. Нищо, един профилактичен преглед, не е бил излишен.
А на Стела, взимали ли са й секрет от носа за микробиологично изследване? Защото, обикновено, нещата са свързани, а тя си страда често и от хреми. Не е лошо да пуснете една посявка, ако не сте го направили.
Диди и аз съм измервала, подобна температура на голямата ми дъщеря, не се притеснявай.
Иначе, не меря температура, без да са болни. Меря само, когато имат оплаквания или имам някакви съмнения, че може да са вдигнали температура.
Дано й мине бързо пръстчето на Дари!
А Дара на Марианчето, снощи я гледах в албумчето и се чудих кое е това сладко момиченце  Grinning Чак сега я видях на аватара й, иначе нямаше да я позная. За втори път ми се случва, точно при нея,  да виждам страшна промяна.
Много хубаво, така като не са надписани снимките. Страшно се кефя да отгатвам кого виждам  Laughing
А междудругото, вчера се рових в архива, из старите теми, да търся нещо и попаднах на бебешки снимки на Мона, на Митко на Скреч, на Василия, на Лилитата на Роси и Тотонто....и не помня на кого още - ами никаква промяна в чертите, само дето сега са по-големи дечица  Simple Smile
 Лучи, мерси за обяда. Всичко, от поднесеното ми  е любимо. Гхххх, наистина ми се прияде.
Майтап, майтап офертата, ама във всеки майтап си има доза истина  Whistling
Приятно гости!
Междудругото, ти пък като споменеш Антон и винаги се сещам за "Антон и Точица"  hahaha  Crazy
Гале, ти какво подхвана владеенето на добрите обноски  Mr. Green
Аз съм пИрфектна в това отношение  Party....освен в дърпането на столовете, разбира се  Laughing
Няма майтап, справям се чудесно с вилицата, ама то е защото лявата ръка ми е водеща  Laughing Виж, ако трябва да ям супа в ресторант, спазвайки етикецията при хранене, рискувам да се принизя на нивото на Елица  Mr. Green
Спирам да се лигавя, ще ставам, че да свърша и някоя работа из вкъщи.
Лек ден на всички!

# 227
  • някъде там
здравейте снежинки,
с Ема направихме един преход до магазина, аууууууу ужас работа е навън, не искам да си помисля като почне тва чудо да се топи ....  ooooh!

Гале по темата със столовете, гледам да не го тътря щото звука ме дразни адски, а за храненето аз съм левичарка и се храня с лявата ръка, правила съм опити да се храня с дясната ........... имах нужда от лигавник особено пък ако реша така да хапна супа гладна ще си остана Wink на теб честито ти АЛО  Mr. Green
Дианка имало връзка с каналите нос и очи, сега някак си съм по-убедена че няма нужда от сондиране, а ще й правя масаж редовно за профилактика и ще я следя изкъсо за състоянието на нослето да хвана връзката, досега никои не беше ме насочил дори мъничко в тази посока Simple Smile  Peace
skrech
при сондирането с пълна упойка се вкарва нещо като тъпа игла в слъзния канал с цел да се отпуши
didiqa Т не меря освен ако не ми е много топла, и без това изпитва панически ужас като видя термометра над 37 и нещо. Твойта палавница и тя много бърза, Ема така преди няколко дни ми счупи един сервиз за кафе накачен на поставка с кукички, сега от него имам 2 чинийка и 3 чашки Wink
ей Софи страшна закуска мерси  Hug
Роси и моито дзверче не е от много приказливите, по цял ден си бъбри но на нейния си език, казва най ясно "тата" "мама" "баба" бау-бау" "бой-бой" "нененене" "айде" "ела" "бебе" "мууу" всичко друго е на каша, от вчера учим "ДА" Wink, много рядко се изпуска да каже нещо смислено така преди време като и давах банан лапна едно парче после го извади от устата си и каза "не, ти " и ме посочи, после веднъж си поиска шишето с водата "дай дата" но странно защо не ги повтаря Wink
от обяда на Лучка ще си взема само пържолката   chef мерси
Кате
оферти за чепички има ли ?

Ема заспа след дълго гъзовръткане мисля да я последвам Wink

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 14:32 от renyto

# 228
  • София
Хелоу.

Резервирала съм Кръглата маса за утре, 14 часа.  Peace Айде ако още има срамливи, да се престрашат и да додат. Антена, и за тебе се отнася също, виждам, че си тук  Hug Който не е идвал - пицарията е Ил Падрино, намира се ТУК.
Аз ще гледам да дойда, макар че ми е доста сложно положението. Днес бяха на зъбар, направила съм някакъв гноен пулпит под пломбата  Sick, сега ще ми е отворен 3 дни зъбът да се почисти. И кашлям лошо, абе жална картинка съм отвсякъде.

Оставям ви, че ще опитам да подремна с детето. Хубав ден!

# 229
  • Хасково
Арабелка, точно такава връзка направих и аз Peace Преди да започнат тези проблеми с окото, Стела хъркаше много, но без никакви секрети от носа. Това май съм го писла скоро, извинете, че се повтарям. Във вторник сме на консултация и ще убедя педито да пуснем едно изследване.
Рени, явно проблема е еднакъв, с това изключение, че Стела не е имала проблеми със слъзните канали като новородена, спомням си, че Емка беше така Confused  За сметка на това пък от новородена Стела има проблем с нослето Rolling Eyes

Цеце, оправяй се мила  Praynig. Стискам палци Hug

# 230
  • някъде там
да Весе от раждането Ема е така с едното оче, ти с УНГ консултирала ли си я

# 231
Мами, познайте с кой се видях днес в Кауфланд пред щанда с шоколади  Sunglasses ....
с Юлчето и Даниии  Heart Eyes Разбрали сме се утре аз да я возя към пицарията, ако не ми мине котка път и има на кой да оставя Мариян. В краен случай мога да го взема с мен  Rolling Eyes , защото много искам този път да ви видя!

Днес е първият ни съботен ден след яслата. Сутринта не ни звъняха часовниците за да ни будят, но по-едно време вратата ни се отваря с пълна сила и гледам аз Мариян наспан, нахилил се и иде , душица Heart Eyes

Аз едва днес забелязах, че на листчето от вечер е записано че той е заспал сам  Shocked И реших да експериментирам  Laughing Нахраних го, сменихме памперса, оставих го в леглото, завих го и излязох. Доста време го чувах да си приказва нещо и след като млъкна отидох да видя каква е положението. Бутам не мога да отворя вратата, нашия седнал до вратата опрял си гръбчето на стената и спи седнал  ooooh! мале, мале,  Laughing ей го: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344326&pid=10674504 . Опитах се да отворя лекичко, но той се събуди и после ми беше нужно около 40 мин отново да го приспя   Tired

Днес купихме шейна и баща му е мераклия да го вози, дано само не се скрие слънцето докато се наспи нашия.

Гале , аз си мислех че рубриката ще я оставиш за понеделник, тц тц тц  Whistling Остави ни да си отдъхнем де все пак е събота  Laughing Wink  bouquet

Цеце, мерси за указанията   bouquet А ти се дръж и гледай да оздравяваш бързо.

Скреч, никът аз го скъсих  Peace

Софи, www.emika.eu , но още не е завършен окончателно и за това Ренка Wink нямам конкретни ценови предложения, но съвсем скоро ще се види краят,  надявам се    Praynig

Още нещо щях да казвам, но съм мнооого глядна, за това до после Wink

# 232
  • Хасково
Да, беше на около 5 месеца, тогава се съсредоточихме върху проблема с хъркащото носле. Изписаха ни Бактробан (така ли беше newsm78), но резултат - нула. Хъркането си остана след двуседмично мазане на нослето, и реших, че няма смисъл да продължаваме повече. Педито също беше на мнение, че би трябвало да го израстне след време и така... До октомври месец, като почнаха честите хреми, капака на всичко бяха тези ечемици Rolling Eyes

# 233
...., но по-едно време вратата ни се отваря с пълна сила и гледам аз Мариян наспан, нахилил се и иде , душица Heart Eyes
ъъъЪъъ, това не го разбрах, сам ли дойде?Сам ли се обслужва сутрин,  hahaha Как е излезнал от кошарата бе КАте? Радвам се за случайната ви среща с Юлето, ааа Юлче пипнахме те къде си се скрила при шоколадите Simple Smile  Joy Laughing
Катенце - харесах си няколко чифта, айде цените....?
Цеци - много те съжалих душицо. Стискам палци да се оправиш бързо,че и ти си хорА.
 Оффф, голяма ми е скука сама днес, не минава тва време и не мърда тоз часовник, а до 19,30 /доакто заспива Ники има хиляди часа...., а той днес не ще и не ще да спи, сега протестира от кошарата и отивам поне той да е доволен.
Айдеее. до скив.

# 234
...., но по-едно време вратата ни се отваря с пълна сила и гледам аз Мариян наспан, нахилил се и иде , душица Heart Eyes
ъъъЪъъ, това не го разбрах, сам ли дойде?Сам ли се обслужва сутрин,  hahaha Как е излезнал от кошарата бе КАте?
Laughing оправен мъж бе  Joy . Не, истината е, че той спи в кошарка от тези тип сгъваемите от плат и от няколко седмици страничният цип е отворен, но дупката е допряна до леглото, така че ако реши да излиза се качва първо на леглото и полсе слиза, защото ме е страх пък да не изпадне от кошарата по някое време  Simple Smile.  Когато е с чувал обаче няма къде да мърда и се стои в леглото докато аз не благоволя да го измъкна  Mr. Green. По принцип спим и в отделни стаи. Снощи обаче ходихме на гости, прибрахме се късничко и Мариян спеше и се размина с чувала и той само това чака - свободаааа  Laughing

Роси, градинката е частна да  Tired Като изключим финансовият аспект всичко друго е супер! Но аз планирам да го пусна на половин ден, така че да не ни е  толкова в тежест, но все повече ме мъчи мисълта дали пък няма да разруша всички навици и режим които в момена изгражда, още повече че той както се вижда ги усвоява лека по лека  Laughing Но имам още седмица за размисъл. Първата седмица е фрий за да се види как ще се адаптира детето, а втората подарък от тати  Laughing

Лучи ще се постарая да заредя багажника Wink

Още не съм яла  Simple Smile Мариян се пробужда на няколк опъти с ерев и като го гушна пак заспива. Май са зъби  Thinking

Събуди се малкия, чао!  Heart Eyes Май ще ни `Артише пързалката.  Confused

# 235
Здравейте момиченца и момченца! Grinning
Да се запиша и аз съботно.
Гледам културно развлекартелна рубрика се е подхванала,аз няма да се изказвам Embarassed
Ние сме добре,чукаммм сиииилно на дърво и се моля все така бързо да се оправят моите и всички наши дечица.При нас добре но Стефето е с пневмония Rolling Eyes Confused Уж беше добре,уж Християнка най-зле ама тя нали не седи на едно място и само пищи при докторката и тя явно не я е чула добре.И се влоши Температури,работи - снимка и направиха и лошооо.

Цеце,и ти си го закъсала.Като чуя за кашлица ми става зле.Аз 2 месеца се влачих,майка ми и тя втория вече преполови,сестра ми също.Аз не пих почти нищо,те изкупиха аптеките - ефектът е един и същ.Пожелавам ти да е краткотрайно при теб Praynig Браво че Васето е добре Hug
Между другото,малко спам ама.... Blush,сега се загледах по ТАкъв е Животът-Сватбата и видях сестра ти.Всеки път гледам и си мисля няма ли да я видя някъде,че нали всичко с агенции правят в предаването и най-сетне успях.Дано не съм се объркала Thinking Сватбата беше на българка и шотландец Laughing

Дианче,сънуваш ме значи.Ми ще скоча нЕкой ден до Подуяне да ти я метна тая мома с характер да погледаш малко и момиченце,и ако ти хареса действай Wink Mr. Green
Аз пък тая нощ с Дита ходих на училище Crazy.Трябваше да пишем някакви съчинения,тя беше съвестната ученичка а аз не си написах нищо.Ама толкова беше реалистично.Преживях много трепети от ученеическата скамейка hahaha Joy

Кате,браво на Мариянчо,все так да е отличен ученик Hug Joy

Свърши ми лимита свободно време засега,после пак ще надникна.Много "гу" на всички (така казва Хриска като иска да я гушна Grinning)

# 236
Ооо, ми вие къде очаквате да видите Юлето  Joy

Лучи
, добре, че никой не се е нахвърлил все още на салатката - за мен си е  Mr. Green Може би ще попрехвърля малко ролцата от раци на страни, но само може би, защото съм вкусвала само веднъж и не бях очарована  Mr. Green Иначе обожавам калмари и скариди  Crazy

Кате, в колко лв се изразява разликата в цената за цял ден и за половин ? Всъщност колко ви е яслата по принцип? По-добре си го оставете детенцето цял ден, ако това вие по възможностите , де, защото по-късно като го пуснеш на градина, ще ти е трудно да го свикваш  Peace Пък следобед са им най-хубавите занятия на дечицата  Flutter
Аз си харесах първите розови пантофки. Я, ме светни на ЛС как ще стане заплащането и доставката и въобще всичко, че съм много зле с тези неща  Mr. Green

Арабелка, кого визираш като казваш, че съвсем сме се ошашавили, а? Ти сложи ли се в това число, бе   Joy Ааааа  Crossing Arms майтапът настрана, но щя трябва да ми ограничат достъпа до Гугъл  ooooh!
И това за аутистчето е по-скоро страх, отколкото предположение  ooooh! Но мен май от всичко вече ме е страх. Няма да изпадам в подробности  Embarassed

Сега да си задам един от въпросите , докато не съм го забравила  Mr. Green
Първо да кажа, че положителният ефект върху зъбите ми е бил от Елгидиум-а  Peace След като започнах да се мия с Енамел, зъбите ми станах чувствителни отново  ooooh! Вчера си купих пак Елгидиум. Това го казвам, ако някой има нужда от по-добра паста за зъби  Peace
След това да споделя, че добър зъболекар е посъветвал или по-скоро забранил на моя позната, когато е установил наличие на лека прозрачност в емайла и, веднага да изключи минералната вода от дневното си меню  Peace Та като споделих с нея, тя ме посъветва същото и от месец насам, не пия минерална вода, само в редки изключения  Peace
Та въпросът ми произхожда от всичко, което написах дотук  Embarassed На Лилия също давах минерална вода, но след като научих, че не трябва, започнах да и давам преварена. Обаче на мен хич не ми се нрави като вкус, та от няколко дни и слагам от диспенсъра на хладилника  Rolling Eyes Дали е достатъчно пречистена и дали въобще е добър вариант?

Уф, как може да съм толкова замотана  ooooh! Един въпрос го задавам по-най , ама най-сложният начин  ooooh!

Уфф, Дес,бързо да се оправяте вкъщи  Praynig

# 237
  • София
Хай. Избягах докато Нина и баща  й играят на компа да пийна едно 3 в 1 и да ви нагледам.
Досега спахме с НИна и сега и двете сме яко криви. 
Оф, тва беше - наигра се
....

дописвам
Днес гостувахме със свекитата на нашите. Нина така се превъзбуди, че не успях да я приспя на обяд. По едно време така ме целуваше и хоп . захапа ме по бузата. Сълзи направо ми потекоха. Яка захапка има това дете  Laughing. Видя, че е много виновна и като направи една жална и виновна физиономия - то чак жал ми стана. Гушнах я - а тя ме целува  Heart Eyes милата.

Не стигнахме за обувките, да се надяваме утре да сколасаме, че вече са и малки ботушките.

За утре - много малка е вероятноста да дойда. Няма желаещ да гледа Нина -  а с нея и кафе няма да мога да пия. Това да не са Митковците  Mr. Green. Ние на едно място не седим - за количка дума да не става ( новата само я разнасям в багажника ).

За гледането на баба да кажа - за сега нямам оплаквания - само май се прехранват - няма оправия с това тъпчене и тва си е.

Гале, с нож и вилица се храня от едногодишна ( и на бяла покривка  Mr. Green  ) . Просто съм искала сама да се храня и нашите са ме научили. И до ден днешен - несъзнателно - и в нас така се храня. Дори кебапче ям с нож  Blush - вчера ми се смяха в офиса. Салата от домати и краставици също . А за прехвърлянето - не ги прехвърлям .

Роси, с това усмихнато детенце и така контактно как душа можа да си помислиж даже такова нещо  newsm78Hug Ах този чичко Гугъл  #2gunfire .

Викат ме........

# 238
Привет!

Роси, защо не трябвало да се дава минерална вода на бебета? И от бебешката ли не може? Аз давам на Хумана чат-пат, иначе преварена. Но преди няколко дни разбрах, че и с преварената не бива да се прекалява, защото при кипването минералите изчезвали. Проблем било най-вече изчезването на калия и трябвало да се компенсира с калий съдържащи храни.
Преди малко прочетох за нова зърнена култура, но вече й забравих името, нещо като суого беше. Shocked
За апартамента - не сме се отказали, още преговаряме. Днес се разбра, че продавачката ни е подвела /несъзнателно/ с квадратурата и апартаментът е с 2 кв. по-малък. Малко е смешно оплакването, но 2 квадрата и при сегашния смотан курс на форинта са си 2 хиляди евро и погледнато така не ми е смешно. Та и затова ще спорим, ще искаме отбив в цената, да видим какво ще излезе.
За слизането по стълбите с Рони - не ми е проблем, обаче качването ... По три пъти почивам. Tired
За коластрата - нормално било. Онзи ден имаше такава тема във форума.

На въпроса на Галаксина - не си прехвърлям постоянно ножа и вилицата и се нервя, когато някой го прави Laughing - преплита ми се погледа. Joy Катюша, че как може да се яде кебапче без нож - права си. bowuu Арабела, и аз не си поръчвам супа в ресторант, само в скромни гостилнички. Joy Спагети - също, макар че у дома се справям добре, но в ресторант ме е страх да не се оплета нещо. hahaha

Скреч, нямам нищо против домашното мляко, но да е изследвано, страх ме е от листерия. За мен лично -  не, не бих отказала домашно кисело мляко, обаче за Рони  Naughty . По-доверчива съм към млякото в кутии, по-силно е от мен.  Laughing Като започна да давам по-редовно кисело мляко, ще го правя аз, макар и с купешко прясно мляко - поне ще зная, че няма други примеси. Иначе сега като им видя годността /П.П. на киселите млека/ и ми призлява. Много трайни продукти.  ooooh!

Снощи щяхме да си правим салата "Снежанка". Три буркана кисели краставички отворих, и трите със срок на годност до 2012, но всички  бяха Sick .  Някаква грешка в технологичния процес. Наскоро на такъв сбъркан кашкавал попаднах, на сушени смокини - също. Нещо много са отслабили контрола. Sad

Ах, друго не се сещам. Blush
Приятна вечер!

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 10:24 от Ванилия Канелска

# 239
ЕЙ МОМИЧЕТА БРОЙТЕ МЕ И МЕН ЗА УТРЕ.СПАЗАРИЛА САМ ТАТИ ДА ГЛЕДА МАЛЧО.АКО ВСИЧКО Е НАРЕД В 2 СЪМ ПРИ ВАС.КАЖЕТЕ МИ САМО С КАКВА МАРШИРУТКА МОГА ДА ДОЙДА?

Общи условия

Активация на акаунт