Скача НОЕМВРИЙЧЕ и играе,всякакви маймунджилъци знае

• 17 108
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!

Дианче, ох, гушкам ви всички! Hug Айде това да е пика на гадната шарка и вече да завяхват пустите пъпки. Praynig Hug

Сладурче, дано и Ивето започне да се подобрява. Hug

Бакси, даже по-спокойно спа без чувала. Крачи се както й скимне, дупи се, много беше смешна. LaughingС чувала понякога се нерви и рита и го разкопчавам, мир да има. Tired И пак е много смешна - като го разкопчая през нощта и мигновено си навирва двата крака. Mr. Green

Днес май ще е последния по-хубав ден преди гадния студ да се завърне. Confused Ох, айде това е да последния напън на зимата.... Tired

Усмихнат ден!  bouquet

# 61
  • София
Здравейте, момичета-кокичета  newsm47

Дианка, късаш ми сърцето как обясняваш само  Hug.Нацелувай си момчетата, а теб много те прегръщам, важното е, че отминава и след време ще се подсмихваш като ни слушаш нас  Rolling Eyes

Галакси, цяла нощ съм те сънувала-бяхме в някакъв нов МОЛ, огромен, изгубихме се, ти ми звънеше по телефона и се сърдеше, че не те откривам  newsm47.Ти беше много хубава и само казваше, ей, каква съм хубава днес, защо тръгнах с тая мърлява количка  Joy.Нали не се сърдиш вече, намерихме се накрая, ама изгубихме МОл-а, глупости някакви объркани, ама се усмихнах още като се събудих  Hug

Софи, нечовешко е да показваш такива работи от сутринта  smile3506.Ако Медхен идва днес, направо прави новите тави  Mr. Green

Катюшка, мерси за кафенцето   bouquet.И ти си ми една винаги усмихната и ми е хубаво да те чета.А нещо не разбрах-кексчета на работа ли носиш, че си се върнала ли  newsm78.такава съм, някой път много бавно загрявам  Embarassed

Юлче, да ти се оправят момчетата  Hug.Беше ми смешно като каза как си хванала лекарката, че нещо не знае-не е лесна и нейната с теб, де  Laughing

ПростоАз, не се поуспокои малко вече като се пренесохте  Hug.Я не се преуморявай с къщата, полека лека ще се наредят нещата, гледай си Нането /много сладко галено  Heart Eyes/ и изпитите сега, всичко по реда си  Laughing

Дитка, сутрин в "Здравей, България" /сега Цецето ще види, че и изневерявам напоследък с Милен  Цветков Mr. Green/ има една сладурана, която говори за някой любим и скандален изпълнител.Та тая сутрин беше за Джанет и новото и парче, направо ми идваше да ти се обадя  Mr. Green

Много хубав и усмихнат ден  lovekiss lovekiss lovekiss, на мен вече ми е такъв, вярна е май теорията за нагласата  Laughing.

# 62
Добро утро, мами!  Hug
Днес за трети път оставих детенце. Днес обаче имаше сълзи, за разлика от първите дни на раздяла. Явно вече се усеща, че като отидем там мама ще го остави.  Sad Иначе какичките казват, че добре приема новата обстановка. Първия ден е поплачкал повечко, но е нормално - все пак всичко му е ново, но е успял да поспи и си го прибрах чак към 16:00. Вчера пак така. Започнал е вече да се заиграва с децата, изяждал си всичкото ядене, дори вчера следобед са му дали 2 порции защото си искал и викал АМ АМ АМ  Laughing В общи линии не мога да преценя все още как се чувства, но за мен е важно , че сутрин като отидем не се дърпа а с кеф си влиза и протяга ръце към какичките, разплака се само когато видя че тръгвам. В понеделник бях в много добро настроение, бях убедена че постъпвам правилно, но после имах среща с педиатърката и тя какви ми ги наговори  Confused ... а по принцип хиЧ не обичам някой да ми говори разни неща, които после ме карат да размисля.
Пожелавам ви много слънце и усмивки! Гушки за Павчето, Иви и Васенце  Hug
Аз два дни чистя като обезумяла, но днес вече си сядам на д`то.  Mr. Green Ще ви наглеждам със сигурност , но ще се въздържам да пиша, защото иначе много се отплесвам Wink
 Heart Eyes

# 63
 Joy Joy Joy Таш - не ти се сърдя, важното е че съм била хубава.  Crazy С това трябваше да запчонеш .... Въпреки, че това никак не отговаря на мен самата, никога не съм смятала, че съм хубава с някаква дрехи и никога не съм го заявявала пред някой.  Hug С радост бих се загубила с теб в някой нов МОЛ.
Дианче - душица си ти, само да знаят момчетата ти каква си златна душица и прекрасна майка, но скоро и двамата ще разбират всичко, всичко от живота и ще се убедят един ден в това! Разбираемо е да ти е криво и да с еизмъчваш, защото една майка би искала на нея да се случват лошотиите, а да предпази децата си от тях, но това е за тяхно добро, ти ги знаеш тези неща, по-добре от нас, но ние се опитваме да ти повдигнем духа и настроението, още малко, още много малко и ще мине това.... Както Таш казва, псоле ти ще ни се подсмихваш, как се жалваме и ние над тези пъпки....  Peace
Роси - къде си душко?
Юлееее -   bouquet стига с тези болести и проблеми, а?
Софиии - пицата е страхотна, никога не съм успявала да направя домашна вкусна пица, а едни подметки Sad, б*** Simple Smile
Катенце - вярвай само в собствения си глас и правота! Не слушай педи или свеки или сульо и пульо...... Ти сама виждаш детето как се приспособява към яслата и децата. Дано няма зарази, вируси и други проблеми, от там нантък живота си тръгва самостоятелно за това дете. Аз съм напълно зад теб и не би трябвало да размисляш за нищо. Ние сме зад теб мила.!!!

# 64
Добро утро и от мен  Hug

Тази сутрин малко позакъснях  Laughing Лилия снощи се гъзурчи до 00.00 часа  ooooh! Всъщност сигурно и до по-късно, че не издържах и се предадох под юргана  Mr. Green Какво и става не знам напоследък. Не иска да заспива и това е. Играе, шава, сваля си чувала, пак го обличам, пак го съблича, накрая се предадох и я оставих  Rolling Eyes Дърпаше си пижамите, показваше ми рибките на тях и ми казваше как правели, става , ляга, смее се, абе ужас направо  Crazy По някое време Сашо я домъкна при нас, не разбрах защо  Rolling Eyes Пак поигра доста време и накрая заспа, ама аз трябваше да ставам. По спешност ходих до ДГ, че на Ицко новото екипче му създавало проблеми  Whistling Занесох му на миличкото други дрешки, много мъчно ми стана  Confused Та сега сядам набързо да си изпия кафето, че ще пълним чашки с пръст за разсада и Сашо вече мърмори, че съм се мотала  Twisted Evil

Ели
, утре към 10.30 най-вероятно ще сме на панаира  Peace Очаквам с нетърпение обаждането ти  Heart Eyes

Дианче, много си ми миличка, душка  Heart Eyes Оправяйте се всички у дома и бодри и здрави посрещнете Пролетта  Hug

Юле, интересно ми е защо изобщо ходите на доктор  Thinking Или просто си сверяваш часовника или докторката си сверя часовника с твоя  Joy Хайде, приключвайте и вие вече с болестите  Hug

Сладурче
, как е Ивчето днес? Сигурно ти е много свито, че не можеш да си до нея и да си я наблюдаваш  Confused Миличката ми  Heart Eyes Дано бързо отмине вирусът и при вас  Hug

Цеце, мир на праха му!
Радвам се, че Васето вече е по-добре  Hug

Рени, и твоят мъж да се оправя  Hug Това не ми звучи никак добре  Rolling Eyes

Просто аз, радвам се, че Найчето е по-добре и не я боли  Hug
Не се притеснявай! Коректни са Ла редутците  Peace Ще ти върнат паричките, ако нещо се обърка, но мисля, че ще дойде поръчката  Peace Аз вчера получих 2 за поща!!! поръчани на 18.01 и 19.01, които са пуснати от Франция на 10.02 и 11.02  Crazy Съставът им е намален, заради кризата и затова се бавят толкова тази година с обработката  Peace Не тормози пощаджийките  Laughing И аз чакам от 12.01  Peace

Гале,
днес как си? Ящна ли си  Joy

Бакси, какъв секс, като съм сама  Joy То аз само като съм сама , ставам неконтролируема, иначе има кой да ми върши работата  Mr. Green Ако приключиш с прегледа навреме свиркай , че съм се затъжила за теб  Hug А на какъв преглед ще ходиш  Rolling Eyes

Канелка, и при нас всичко можеш да си купиш от аптеката без рецепта  Wink От една страна е добре за хора, които не прекаляват, а знаят точно какво им трябва, но от друга  ooooh! Много хора ядат хапчета като бонбонки  Whistling

Уффф, Деска, и аз много се ядосвам вече на студеното време  Close Още повече, че при нас е от голямо значение в момента  Confused А и ме натиснаха разни стари болежки, не е за разправяне. Мъка ми е, когато трябва да отида до тоалетната, а това се случва доооста често  ooooh!
Пък на мен денят ми започна супер с Мадона в колата  Party Таш, вярна е май теорията за нагласата  Hug

Дес, страхотна бърборана си имаш ти  Heart Eyes Много ми е приятно като се включиш с такова свежо настроение  Hug

Софич, приятна срещица ти пожелавам днес с Елица  Hug С нея няма как да не бъде такава  Peace

Катюшче, много добре ми звучиш  Heart Eyes Явно работата ти се отразява много добре  Hug
Благодаря за кафенцето   bouquet

# 65
Добро утро!
Бързам да си допиша,педи да съм ви изгубила края Simple Smile Станах в 7 (тоест успах се 1ч) Дано смогна днес за всичко.
Дианче,дано наистина това да е бил пика! Целувки на малчо и бързо оправяне! А иначе,нашата мед сестра е много готина,но съм срещала такива дето определено по знания не могат да ни стъпят на малкия пръст Simple Smile
Роска - стискам палци да е било инцидентно,а не като малката Василия! Цеце - по повода - как сте?
Сладурче,моля се да се оправите бързо! Иначе не се тревожи - ще мине и ще замине!
Дес - как да не сме мили,като толкова усърдно се занимаваш с нас!!!
Софче мммм направо ме зариби - отивам и аз да забъркам едно тесто за пица (по-точно машината а забърка де)
Бакши - до колкото разбрах,зародишът на постоянния зъб и в момента бил там и ако е много силен удара,може да му се е случило нещо (каза само - "Трябва ми снимка за да видя) Но се разбрахме в четвъртък да погледне с просто око деформацията на венеца (както казах нашия зъб е видимо назад...първия ден мислех,че ще го загубим) и след това да решим кога да направим снимка.При всички случаи - няма да е преди 4годишна възраст. Попринцип може постоянния зъб да израсте на криво (изместване на зародиша) или изобщо да не израсте...поне това са моите изводи и от това,което изчетох като инфо (а то не е много)  Но шанса не е голям де (да не израсте...) Все пак мисля да се застраховам.
 Таш,милинка - много е разтурено тук.Но си права,че трябва да си гледам детето и изпитите - ако остане време за друго - остане.Но милото има много грижи на главата и все гледам каквото мога да го радвам - готвя му,купувам му разни джундурии - онзи ден му подарх много малък и страхотно оформен бонзай - леле много му се изкефи!
Роси - гуш! Галнеце - я си хапвай! Колкото повече мислиш за това,толкова по-зле ще става! Като дойде пролет ще се оправиш! И аз за тогава съм оставила,че сега като не спя и само ям Simple Smile Simple Smile то не е една беля!

# 66
Имам среща с Елицаааа  newsm44  newsm68 smile3534 Нека вииии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Еййй,доживях и аз да се запозная с една от вас  Hug Heart Eyes Hug
Айдеее,баййййй  bowuu

# 67
  • София
Уф, да ви се оплача  ooooh!

Ходих до един склад за парфюми, моите ги нямаше, реших да подаря поне на маман, че нали голямата далавера да не изпусна, мирисах 20, та накрая взех някакъв на Булгари, който се оказа мъжки /в нета пише унисекс, ама си е повече мъжки  Embarassed/.

Нищо, де, днес ми е прекрасен ден и някакви такива неща няма да ми развалят настроението  Laughing

А пък и вие никакви не пишете, какво е това?
Ехооо, на вас говоря  smile3534

Арабелкааа, какво стана с летящия нет, пак се изгуби  Naughty

Софи, вие не изядохте ли тия пици, брей, гладници такива  newsm53

# 68
  • София

Катюшче, много добре ми звучиш  Heart Eyes Явно работата ти се отразява много добре  Hug
Благодаря за кафенцето   bouquet

ММММда. Учудващо съм мобилизирана и имам сили за сто неща. Мислих, че ще съм гроги привечер. Но пък сега не пътувам, а съм само в базата, та и това има значение.

Таш, кексчетата са за офиса и освен това вече няма  Wink - свършиха. Чат-пат някой прави по нещо и носи.

# 69
ЮхУУУУ  Laughing ето мееее  Flutter
Ядохме с Елица,ама не пица  Mr. Green
Такааа,много се радвам,че се запознах с Еличка  Heart Eyes Много е приятна и чаровна  Peace Тя е от хората с които имам чувството,че мога да си говоря с часове,по всякакви въпроси  Hug Имах чувството,че се познаваме от 100 години.Много е готина  Flutter Надявам се да се виждаме пак  Wink А и искам да видя и Лена  Heart Eyes Ето и малко снимки:

Таш,а на тев много целувки и благодарности  Hug Heart Eyes Получих си писмото,даже пощальона щеше да ми изкърти вратата,така почука,че се стреснах,викам си бреййй кО ли стана,та писмото пристигна с гръм и трясък  Mr. Green
Хайде сега да забия и едно шоколадче и пак ще ви нагледам,ама пишете деее,да имам маТриАл  Crazy

# 70
Благодаря ви милички Hug
Ивчето снощи спа спокойно Praynig,днеска няма досега изпълнения в памперса,дано се поуспокои,че каква е кльощавелка Sad Снощи пак едва спах,имам малко аритмия,ама ще ми мине Simple Smile
Таш и аз днеска преди работа си подарих любимата ми Омния на Булгари,уж оригинален тестер Twisted Evil,преди бях пръскала от такъв и беше много траен,а сега не се усеща #Cussing out Хич не ми беше на сметка,ама реших да си подаря нещо,че ще лудна иначе Crossing Arms
Дианче ама не отминават ли вече тия пъпки Confused Оле,милата ка се справяш и с двете болни дечица Confused
Никой не ми отговори за връзката м/у шарковите ваксини и шарките-защо са тогава тия ваксини като децата пак се разболяват Close
Юлче благодаря ти за съветите Hug,естествено,че не ми бяха казали Twisted Evil
И сега какво всички зъби със сополи ли се вадят ooooh!,тц-тц...Дано ти се окажеш права,а не педито!
Отивам да поработя малко и после ще видя пак дали ще мога да се включа.
Софи зявиждам ти за срещичката-Елица е страхотна!
Да си кажа честно искам пак да се видя с всички мами,които познавам,страхотни сте всички и се радвам,че успяхме макар и веднъж да се видим Heart Eyes Дано не съм се показала много сдържана,ама нали ви разправях как съм се учила д ане показвам емоции,но много ми харесахте вие и дечицата! Сега като се замисля на Цецето сигурно и е било скучно с мене,ама аз бях малко шашната,пък и Ивчето милиспваше и общо-взето ми беше по-интересн да се занимавам с Васето Heart Eyes Много гушки на Васето и тя да оздравява! Flutter Hug

# 71
Здравейте майчета!
Надявам се дечицата Ви да са по добре...
аз не мога да се вкл. често, но ви чета и преживявам с вас
вашите емоции...
Продължавам да ходя да търся работа...
но май-няма да е толкова лесно...  Confused то и аз
доста висока летва съм си поставила, та ще видим...
а и все още чакам и отговор от онова интервю, дето Ви бях писала... Whistling
няма да ви занимавам повече...
пращам ви много много   bouquet
и ве желая на нсички прекрасна вечер!

# 72
Софи, Медхен - цей, цей, мацки! Flutter Ама най-голямата мацка е Таничка. Heart Eyes

Таш, разсмя ме с този парфюм. Laughing Карай, бе, и унисекс е готино.

Сладур, и аз много се точа на Булгари Омния Кристалин, точно тестер мисля да си взема, ама сега ме разколебаваш. newsm78 Ивка се оправя, браво. Simple Smile
За ваксините - аз мисля, че ваксината сама по себе си не гарантира, че 100% детето няма да се разболее от дадена болест, а по-скоро, че ще я изкара по-леко. Thinking

# 73
Никой не ми отговори за връзката м/у шарковите ваксини и шарките-защо са тогава тия ваксини като децата пак се разболяват Close
Сладур, никоя ваксина не защитава 100%-но. В случая със шарките, ваксинираните деца ги изкарват по-леко. Юлчето пусна няколко линка на предните страници.

За парфюмите - шокирана съм колко съм в час, единствено заради това, че правих сайт на интернет-магазин за парфюми. Иначе съм гола вода. От години ползвам само Angel на Thierry Mugler. Запалих се по името, защото е като на мъжа ми, но после полудях и по аромата. В момента вкъщи имам няколко кашона с парфюми Mr. Green, които само трябва да снимам. Confused

# 74
В момента вкъщи имам няколко кашона с парфюми Mr. Green, които само трябва да снимам. Confused
Оо и аз искам Crazy Благодаря ти за отговора! Аз пък си мислех,че е донякъде гаранция,че не се разболяват,а то ги карали по-леко. Tired
Дита Кристалината ми е любима и тестерите,с които ме пръскаха бяха супер издръжливи,ама ей нА Twisted Evil То зависи и кожата ти кой парфюм излъчва,по принцип аз какъвто и друг парфюм да съм пръскала не ми е траен,ако ще и да е супер оригинален. Даже в Бюти зоната в Сити центъра като съм ходила уж са оригинални,ама до вечерта не изкара.

Общи условия

Активация на акаунт