Арабелка, как е Елица днес? Стъпва ли смело на сладкото си краченце
Дано бързо забрави лошата случака! Важното е, че няма по-сериозни последствия 
Софи , Медхен, много сте ми хубави
За Таничка вече са ви казали, че ви бие от всякъде 
И аз чакам с нетърпение моята среща с Елица
Сладурче, Цеце, радвам се, че дечицата вече са по-добре

Гале, и Лилия е същата маймуна - само се катери по столовете и ако нещо не може да достигне , иска да се качи на масата, но аз не и позволявам
Не само, за да не падне, а защото ми беше писнало да гледам Ицко седнал на масата
Не успях да им набия в главите, че масата се използва за хранене, а не за сядане, камо ли на синковеца. Сега непрекъснато ги слушам да му крещят да слиза от нея . Аз на кого говорих
Диди, много приятни дни сте имали
И при нас слагането в чувалчето е част от ритуалите за "Лека нощ!" , но ако не заспи на момента, Лилия го съблича
Добре, че вече ще се стопля Ренка, аз все още дори не съм купила гърне
Катенце, тези дни ще те потърся за пантофки
Радвам се, че Мариянчо бързо се е адаптирал към условията в яслата
Не се вкарвай в излишни филми
А, за какви какчики става въпрос Гале, няма , бе , спокойно

Наблюдавала съм такива абсурди, че ми идва да отида и да извадя лъжичката на някой седящ в заведение самоубиец! 

Бутнали мъжът и на капака на колата, за малко да го сгазят - нагли крадци, пред очите ти такива да ги вършат. Тамън направиха нова фирма и почнаха да си стъпват на краката и...дано поне им се обадят за откуп, че с тия ключове никой застраховател няма да им плати.
Да не говорим, че майка ми колкото ми помага, толкова и ме притесняваше допълнително, че дори успя и да ме ядоса накрая

Освен това не ми дава да припаря до компа и съм ви изчела малко отгоре, сега ще дочитам.