Скача НОЕМВРИЙЧЕ и играе,всякакви маймунджилъци знае

• 17 110
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!

Арабелка, как е Елица днес? Стъпва ли смело на сладкото си краченце  Heart Eyes Дано бързо забрави лошата случака! Важното е, че няма по-сериозни последствия  Hug

Софи , Медхен, много сте ми хубави  Heart Eyes За Таничка вече са ви казали, че ви бие от всякъде  Sunglasses
И аз чакам с нетърпение моята среща с Елица   Flutter

Сладурче, Цеце, радвам се, че дечицата вече са по-добре  Hug

Гале, и Лилия е същата маймуна - само се катери по столовете и ако нещо не може да достигне , иска да се качи на масата, но аз не и позволявам  Naughty Не само, за да не падне, а защото ми беше писнало да гледам Ицко седнал на масата  Confused Свекитата имаха покривало на маста си и сами го слагаха там, за да си играели по-спокойно  Close Не успях да им набия в главите, че масата се използва за хранене, а не за сядане, камо ли на синковеца. Сега непрекъснато ги слушам да му крещят да слиза от нея . Аз на кого говорих  Crossing Arms

Диди, много приятни дни сте имали  Heart Eyes И при нас слагането в чувалчето е част от ритуалите за "Лека нощ!" , но ако не заспи на момента, Лилия го съблича  Crazy Добре, че вече ще се стопля  Laughing

Ренка, аз все още дори не съм купила гърне  Mr. Green Смятам да започвмае тази процедура на Пролет, ако не и Лятото  Peace

Катенце, тези дни ще те потърся за пантофки  Hug
Радвам се, че Мариянчо бързо се е адаптирал към условията в яслата  Heart Eyes Не се вкарвай в излишни филми  Hug А, за какви какчики става въпрос  Rolling Eyes

Гале, няма , бе , спокойно  Hug

# 91
оохОО Роси/Катюш - радвам се да ви видя тук!

Кате - абе то със сигурност прекаляваме, ама от къде да знам кога да спра, аз не винаги давам де, ама да не кажем всеки ден, през ден-два пие. Иначе забелязвам като спрем за изветсно време и съня става труден и се събужда. незнам има ли връзка, но се променя.
Роси Hug

Ние в чувал не можем да спим, нарушава ни се личното пространство явно  hahaha

Викам да обсъдим днес една тема/по добре всеки ден да посвещаваме на една битова тема. че да ни е интересно/

*** Вие като пиете кафе/чай/мляко махате ли лъжичката си или както по-голямата част от народа си държи лъжичката докато пие и има голяма вероятност да си избоде или извади окото  #Crazy Sick Shocked newsm78 Наблюдавала съм такива абсурди, че ми идва да отида и да извадя лъжичката на някой седящ в заведение самоубиец!  hahaha #Crazy

# 92
Гале, аз всичко пия чисто, така че лъжички не използвам  Laughing

# 93
Добро утро милички  Hug Гале,мерси за кафенцето,хайде от мен закуската  Party

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРЕМИ!!!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!!!
[/color]

АЙде сега,с топла чашка 3 в 1 и Арменски сладки сядам да ви чета  Wink

# 94
  • София
Креми, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти да си здрава, все така красива, нежна и обаятелна! Да си щастлива майка, обичана съпруга и реализирана жена!
Весел празник!

# 95
  • София
Добро утро,
Навън е снежна приказка, Таня отиде с шейната на градина  Mr. Green

Креми, честит рожден ден!

Софи, Ели - страхотна срещичка сте си спретнали и Таничка е разкошна  Hug
Гале, никога не пия с лъжицата в чашата  Peace
Арабела, дано Ели бързо забрави и си стъпи стабилно на крачето.
Рени, в яслата го слагат на гърне Стефан и си върши работите там, обаче мисля лятото да го пробвам без памперс, сега много студено още. По този повод - Стефан снощи като му махам памперса и така силно се е подсякъл, направо ужас, намазах го детето, сложих му дори друг памперс - в смисъл от друг пакет от кака му, че този пакет неговия беше нов - реших да не е от това  newsm78 И всъщност едната му буза  е доста изпръхнала, като от студ, но той не е излизал навън  newsm78 Да не ми прави алергия някаква или това, че е болен...аз му давам само Проспан и Стеримар в носа - не пие други лекарства  newsm78

Сладурче, Цеце, радвам се, че дечицата са по-добре вече  Hug
Скреч, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и много да ет слуша!
Дианче  Hug Hug Hug Дано бързо минават гадните пъпки.

За срещата в неделя какво става - колко се събрахме  Simple Smile

Кате, браво на Мариянчо  Hug
Катюша, дано все така има сили и работата не те изморява много много.

Майка щеше да идва в петък, ама няма ... към 10 март сигурно ще дойде.
Вчера на сестра ми са им откраднали джипа, барабар с ключовете, документите на фирмата и лаптопа  Sad Бутнали мъжът и на капака на колата, за малко да го сгазят - нагли крадци, пред очите ти такива да ги вършат. Тамън направиха нова фирма и почнаха да си стъпват на краката и...дано поне им се обадят за откуп, че с тия ключове никой застраховател няма да им плати.

Драмата с етърва ми май доста се задълбочи, подкрепям я, но гледам да стоя на страна, дори съжалих, че писах в темата. Зълвата не я понасям, но пък против свекърите нямам нищо, помагат ми, не се оплаквам - дори с майка ми имам повече пререкания от свекърва ми. Дано си изяснят нещата и си простят.

Отивам да хапна нещо, че това кафе съвсем ми остърга стомахчето  Mr. Green

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 10:33 от Jutoo

# 96

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРЕМИ,
бъди винаги усмихната, щастлива и богата на добри приятели!

Скреч ЧРД на Коцето!
Много здраве, щастие и повече да вярва в теб!
Да не се подвежда от малкото ти годинки.
Наздраве!

# 97
Здравейте милички,

Васко сякаш е по-добре днес, иначе кашлица и сополи само, ама ужасна кашлица, кисел е и 2-3 дни изобщо не искаше да яде, кара само на кърма, плодове и компоти. Бучи и не ми дава да припаря до компютъра. Вече и аз съм болна, но още се държа, дано да не се усложня. Другата седмица смятам да отида на работа и майка да дойде при Васчи, поне да спестя малко отпуска.

Мернах снимки на Софи, Еличка и Таничка. Страхотни сте момичета Heart Eyes

Не можах да ви прочета милички, само се надявам да няма болнички дечица и ви прегръщам много Hug.

Креми, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и обичана!

# 98
  • София

baloni bdbaloni hbday bdbaloni baloni

Креми, ЧРД! Бъди много здрава, все така мила и лъчезарна! Пожелавам ти много щастие и много, много любов споделена с любимите хора!

baloni bdbaloni hbday bdbaloni baloni

# 99
СКРЕЧ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КОЦЕ!!!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ОЩЕ ДЪЪЪЪЛГИ ГОДИНИ ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ПОДКРЕПЯТЕ!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 100
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
КРЕМИ, честит рожден ден! Здраве, щастие и много любов ти желая!  bouquet  bouquet  bouquet

СКРЕЧ, честито ти рожденник! Весел празник!  ura  ura  ura
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 101
Здравейте мацкииииии!Ха сетете се коя бях аз!Много пъти отварях форума ,за да попиша ама нещо все не се получаваше.Иначе съм изчела цялата тема и винаги ви прегръщам наум и ви давам кураж.Ако сте усетили нещо такова,да знаете от мене е било.Много ми е мъчно ,четейки за болни дечица.

Креми,Честит рожден!Желая ти само хубави емиции за напред,много щастие и любов!

Дианка,Цеце,Сладурче как са днес дечицата?
Дес,благодаря за темичката и нацелувай малката бърборанка.
Софи, вярвам че срещичката ви с Елица е била страхотна. Няма как да ти е скучно с нея.
Катюш,честито ти завръщане на работа.Така като си носите разни неща на работа,искам и аз да работя във вашата фирма.
Просто Аз,честит ви нов дом!Да сте много щастливи в него,да напълните къщата с деца и веселба.
Гале,рядко си слагам нещо в кафето и тн,но пък ако ми се случи,винаги си вадя лъжичката.А това което пишеш за Ники,все едно си го писала за Антон.Постоянно се катери някъде,вечно се премята и само се чуди в следващия момент каква бела за измисли.Последната му измишльотина е да излива вода от шишито си на пода и след това се опитва да пие от получилата се локвичка.Цял ден подвиквам"Антоне,слез оттам","Антоне,не бъркай там" и т.н.
Арабелка, как са нещата с крачето ви?Дано бързо отшуми.
Скреч, Е хайде честит ви ремонтиран климатик.Той исторически вече беше станал тоя ремонт.Какво стана с вашите изследвания за таласемията.Надявам се при Митето не е нищо сериозно и само да се налага да си пие витаминчетата.От друга страна хората с таласемия са страшно красиви(а Митето е разкошен).Я вижте Мерелин Монро.
Честит ти и мъж рожденник.Да ти е жив и здрав и мноооого да ви слуша.
Софи,Цеце Светла им памет на бащите ви. Flowers Rose Flowers Rose
Диди,като те чета имам чувството постоянно ,че пишеш за една друга Божидара на една друга мама,която е също толкова несериозна във форума като мен.

Сега малко за нас.като цяло сме добре.На Антон зъбите му избиват всички наведнъж и с избилите днес стават 16 броя.По тоя повод е ужасно крив и с адски подсечено дупе,кяото също го боли.Беше спрял да яде за 2 седмици.Изкара го пак на прясни мляко с бисквити.Това ядеше по 4 пъти на ден.Ужас,милото много се измъчи.Онзи ден загубихме и най-накрая бибата и сега е още по-крив,но друг биба няма да купувам.Вече е голям.Аз мноооого отдавна се бях заканила ,че ще я махам ама пусти зъби все отлагах заради тях.Гърне още не съм купила и не знам какво се мотам.Аз докато се наканя те ще го научат в яслата.Всъщност най-голямата новина при нас е че Май месец давам диването на ясла и с Дара на Марианка ще са заедно и мисля,че няма да е толкова голям шок за децата,защото ще са си заедно.А ако е рекъл Господ може да са заедно и с Лена на Елица и Алекс на Таш.Ама ще видим.Много ще се изкефя ако са в една група  Party
Малко хаотично ми тече мисълта ама ще ме прощавате.За мене си е постижение че пописах толкова.Хич не ме бива да пиша.Ако сме очи в очи мога да плямпам до утре ама така още не мога да свикна.Оф стига мрънкоч.Като заспи детИтУ пак ще ви нагледам.Обичам ви.Чао засега.Целувки! Heart Eyes

# 102
ВЕСЕ,БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО МИЛИЧКА ЗА СТРАХОТНИТЕ МАРТЕНИЧКИ,КОИТО СИ НИ ИЗПРАТИЛА!!!
[/size][/color] [/size][/color]  Heart Eyes Hug  bouquet

# 103
Честит рожден ден, Креми!
Желая ти много щастие, любов, здраве и сбъднати мечти!

Скреч, да ти е жив и здрав рожденика и на теб!
Благодаря ви за вниманието към Ели! Днес я излъгахме да стъпи   Simple Smile Първоначално доста несмело престъпваше, но вече бяга и подскача, така че, явно действително не я боли  Heart Eyes
Бая се бях стреснала, честно. Най-вече, защото не видях какво и дали въобще стана нещо и се взех да се вкарвам в разни филми, с какви ли не диагнози  Blush Да не говорим, че майка ми колкото ми помага, толкова и ме притесняваше допълнително, че дори успя и да ме ядоса накрая  Crazy Хиляда пъти я събува и обува... Тук е подуто - а, не, там е подуто... Петата й е набита - не, пръстите й са набити... Може й от ябълката да си е изкълчила крачето, пък може и от коляното да е... Пантофите не са й удобни, на килима се е подхлъзнала, в зебрата се е спънала, това не махнахте, онова не прибрахте, не ме слушате мен... Този лекар не ми хареса много, трябваше да й направи рентгенова снимка... Crazy Crazy Crazy
ГалеJoy Joy Joy Махам лъжицата, защото обикновено разливам съдържанието на чашата, ако е вътре, не знам как го правя. Иначе не ми е хрумвало, че може да се окьоравя, примерно  hahaha
Бързо оздравяване на болните и да не се увеличава вече броят им!  Stop
Отивам да полегна сега, че снощи сто пъти ставах и мляко бърках дори - глезех я момата, че ми беше жал. Да не говорим, че баба й звънна преди седем  Shocked - погрешка, не разбрала въобще как била прозвънила  hahaha  Crazy
Надявам се следобед или довечера да съм по-адекватна.
Чао!

# 104
КРЕМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЩАСТИЕ, РАДОСТ, ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ! Hug

МАЙЧЕТАААА, ИМАМЕ БИЛЕТИ ЗА МАДОНААААААА!!!  newsm44 newsm44 newsm44 В събота ще ни ги пратят, сега остава Мадона наистина да дойде. Mr. Green

Симона от 2 дни не иска да спи сутрин, обаче до 13 едва издържа и на храненето е мрънкоч и киселоч. Tired Освен това не ми дава да припаря до компа и съм ви изчела малко отгоре, сега ще дочитам.

Гале, аз не махам лъжичката. Mr. Green Идея си нямам защо...обичам докато пия кафето да си го бъркам... Grinning

Целувки! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт