somebody и нашият комплект беше с дълги ръкави и доста плътен. И в болницата ги държаха облечени в дебелички дрешки. А и после в къщи винаги е бил с дълги ръкави и ританки. Чак август се пристраших да го пусна само по боди с къс ръкав.

така че от десетия ден бебето си беше по боди къс ръкав и памучни чорапки 24/24, естествено, навън го загръщах с лека памучна пелена, но когато стана юли, мятах само едно тензухче, колкото да няма гола кожа под слънцето

Иначе след 10ия ден също като Митю
се носеше с боди и чорапки, само нощем й обличах отгоре камизолка с дълго ръкавче, защото все си вадеше ръцете над пелената.
Домошарка си ми е, и да не излезем, не преритва. 
Усвоихме и пляскането с ръце и сега си пляскаме за щяло и нещяло.
по случай взимането ми на изпита с отлична оценка. Много съм горда от себе си, защото за 2 вечери четене и всички други задачи на главата се справих доста добре. Поне се уверих, че и с бебе и други задължения ще се справя и с докторанурата. Съжалявам за спама, ама умря циганката дето ме хвалеше, да се похваля 
). 

Ех, чакам и аз този миг 
Май забравихме като бяхме бременни колко различни неща обсъждахме. Все пак, ако й е първа бременност ще се вълнува за най-незначителните неща(незначителни от наша гледна точка вече). Аз като си спомня как ме сърбяха ръцете да купувам дрехи, аксесоари и куп други неща, пък май не само аз бях така

....
! Само не съм им хванала цикъла, ама то и не съм се напъвала
, надявам се да си ме разбрала. 
.
.
Май забравихме като бяхме бременни колко различни неща обсъждахме. Все пак, ако й е първа бременност ще се вълнува за най-незначителните неща(незначителни от наша гледна точка вече). Аз като си спомня как ме сърбяха ръцете да купувам дрехи, аксесоари и куп други неща, пък май не само аз бях така

Никога неможе да си подготвен за ВСИЧКО! Оставам с впечатението че т`ва форумите си стават място, където е много лесно и приятно да "навикаш" хора които НЕпознаваш!

Разбира си от работата, внимателна е с децата, винаги отделя нужното внимание, има новичък кабинет и нови апаратури, дори сменя скоро шкафчетата за повиване и повивалниците отгоре. А и ако не беше тя в началото може би нямаше да кърмя ! И при все това, не е частен кабинет, а Студентска п-ка!!!
- имаме си трето зъбче, ама пак отдолу, вече имаме първите две отдолу и сега вместо да почнат горните , дето са много подути, пробива трето отдолу
.Има ли други като нас? И трябва ли да се притеснявам? Че аз за какво ли не се притеснявам , та то и да не трябва пак ще се притеснявам
: и пак - малко спане и така...Тази сутрин станахме в 7,30
.
!