Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли сигурен метод за забременяване?
Какви фактори допринасят за успешното зачеване?
Какви ползи предлагат билките за зачеване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли сигурен метод за забременяване?
Няма универсален метод за гарантиране на забременяване, тъй като това е строго индивидуален процес. Препоръчително е да се консултирате с гинеколог, да определите плодородните дни и да се насладите на интимност през тези периоди. Поддържането на спокойствие, воденето на здравословен начин на живот и посещенията при специалист също са препоръчителни.
-
Какви фактори допринасят за успешното зачеване?
Освен изчисляване на плодородните дни и секс по време на тях, спокойствие, здравословен начин на живот и консултация със специалист, други фактори като спиране на тютюнопушенето, ограничаване на кофеина, хидратиране с много вода, балансирано хранене, избягване на прекомерни упражнения и поддържане на положителни емоции могат да помогнат.
-
Какви ползи предлагат билките за зачеване?
-
Какви са препоръките за подпомагане на забременяването?
-
Какво може да помогне при запушени тръби?
, което доста ме дразни. На челна стойка не стоя
но може и това да опитам. Скоро четох, че ежедневното хапване на доматена супа от мъжа подобрява качеството на спермата му, така че отивам да готвя
първия път лесно, втория път - не или обратното.
, пушех, кафе пиех, просто нормално ежедневие имах. Даже не бях забелязала, че ми закъснява - то беше Коледа и Нова година (приготовления и тем подобни). Моят се усъмни, защо не ми идва, и първият работен ден на 2 януари направих тест. Естествено видях двете чертички.
, и крака вдигам, нищо не меря, всичко похапвам без мазно и пържено, на чудотворни икони ходих да се моля, изследвания правих, фолиева киселина пия постоянно, по-спокойна станах в работата си (без нерви) и не става и не става. Не искам да го превръщам във фикс идея, но се съобразявам когато трябва да пия хапчета, или да вдигам тежко, защото не знам кога може да съм хванала. Просто се надявам
Цикълът ми е редовен на 28 дена, ову на 14-15 ден и този месец лелката закъсняваше с 4 дена, което ми даде големи надежди, които пък се разбиха - тъкмо си купих тест, и тя се появи тихичко, неканена... 
, просто ни остава да чакаме и да се надяваме, е и ние можем да й помагаме...