Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да изцапам подложката?
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да изцапам подложката?
За да намажете тортата отстрани с крем, без да изцапате подложката, можете да използвате специални техники и инструменти. Например, можете да използвате пластмасови ленти или акрилни плоскости, които се поставят около тортата, за да предотвратите замърсяване на подложката. Освен това можете да използвате шпатули и различни техники за намазване, като например въртене на тортата по време на намазване, за да постигнете равномерно разпределение на крема.
-
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?
За да използвате прахообразни хранителни оцветители, първо ги разтворете във вода, докато се получи гладка течност. След това можете да използвате тази течност за оцветяване на сладкарски изделия или други храни. Уверете се, че не добавяте твърде много вода, за да запазите желаната консистенция на храната.
-
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Какво е основното съдържание на дискусията във форума?
). Разредих я със спирт и мъничко вода (може би на 2сл.л. спирт 1/4ч.л. вода) Така сместа стана еднородна, иначе само със спирт боята не се разтвори добре и имаше дребни точици. Нанесох боята много бързо и обилно. Може би за това нямаше черти.
Предполагах, че е нещо такова вашто. Виждала съм ги по сайтовете, но до сега не съм поръчвала. Но той проблема си е мой, малко множко ми и идва доставката, или пък изобщо да кажем дадения сайт не доставя до Б-я. 

Друг е въпроса при паралелното отговаряне, но това са мах 2 отговора...
morning
/ все ще е от полза.Когато аз открих темата,през юли 2008 г. ,и решена да пробвам да правя торти,си направих труда да прочета всички теми,за радост не бяха чак толкова все още.Чела съм може би една седмица,с тетрадка и химикал до мен,и точно по примера на Ванчето /но не в компа/ са ми нещата:видове торти,кремове,покрития,особености.
На мен това пък ми звучи несериозно.
за притеснението,но и не очаквам,че всеки е длъжен да ми отговаря.Вече записвам абсолютно всичко,което ми попадне като полезна информация,но е ясно,че никога не е достатъчна.Не смятам,че ще бъде от полза да се пускат още нови теми-наистина повече ще се объркат новодошлите.В крайна сметка форума е свободен и достъпен за всеки,независимо кой колко може и знае.И ние бяхме нови и незнаещи,а старите ,които аз заварих тук вече отдавна не пишат.Така,че в момента приемам ситуацията за нормална-идват нови,старите напускат и така....
Аз съм "ЗА" да се добавят снимки и постъпков материал,но и това ше отнеме много време и усилия.