Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да изцапам подложката?
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да изцапам подложката?
За да намажете тортата отстрани с крем, без да изцапате подложката, можете да използвате специални техники и инструменти. Например, можете да използвате пластмасови ленти или акрилни плоскости, които се поставят около тортата, за да предотвратите замърсяване на подложката. Освен това можете да използвате шпатули и различни техники за намазване, като например въртене на тортата по време на намазване, за да постигнете равномерно разпределение на крема.
-
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?
За да използвате прахообразни хранителни оцветители, първо ги разтворете във вода, докато се получи гладка течност. След това можете да използвате тази течност за оцветяване на сладкарски изделия или други храни. Уверете се, че не добавяте твърде много вода, за да запазите желаната консистенция на храната.
-
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Какво е основното съдържание на дискусията във форума?
) В събота синчето ми прави половин годинка и реших да отбележим тази месечинка с торта! След разглеждане на многобройни снимки в нета избрах този вариант
Затова приемам съвети!!!
тия са на пръв прочит
. Ами този който я е правил тази торта е някой с мозъка на Ванчето , дето вижда сладкарски инструмент във всичко
- в случая тези гумените покривчици дето се продават масово в магазин за 1 лев ( че и Ванчето има от тях даже) . Иначе идеята е именно на принципа на "стенсилс" ( шаблони). В конкретната торта не знам какъв е крема ( виж чешки или словашки не знам ) , но по принцип може да се прави или с роял айсинг или с бадъркрийм. За "браунис" видях стенсили в Хоби Лоби - там пък използваха пудра захар само .( в сайта на Глобъл Шугар Арт при стенсилс има клипче как се използват, обаче сега е късно и не ми се рови ).
И аз се интересувам как са направени решетките от айсинга. 
