РУСЕнски справочник-2

• 18 916
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Ивка, това че пробите на Рали са отрицателни е наистина чудесно. Този линк, който ти пратих е опит на мама, при която повече от 2 месеца не могат да се излекуват (по-скоро да се изчисти) така че не се притеснявай за АБ аз го разбрах че в този случай не се използва АБ. Все пак докторите започват с тази терапия, защото ако се окаже друго ... на нас ни даваха същите неща, които писа Петя, само че АБ беше Доксициклин (за който съм чувала ужасни неща, ако се приложи неправилно) ама нямаш избор. Поне знам че не е алергичен към него и към аналгина, който му биха на инжекция за да смъкнат Т.Simple Smile
Радвай се на двамата си любима хора и дано скоро да разказваш за партито ви:)

# 121
Иве, прекрасно е, че изпосват Ралито и , че пробите й са отрицателни.  Hug Heart Eyes  bouquet

# 122
Здравейте и от мен Simple Smile

И аз да се запиша тук и ще следя темата.

# 123
Иве то хубаво,че си се доверила на вкуса на приятелката,ама най-добре е лично да отидеш да провериш Peace
Аз се замислих-не е хубаво това,че няма видимост между помещението където са родителите и това където са децата.Поне един прозорец да бяха сложили Rolling Eyes

Да нацелуваш Ралинка от нас Hug

# 124
Ивеее много  Hug Heart Eyes за Рали и теб мила!Аз отдавна не съм се вясвала и чак сег аразбирам за болежките ви.Есента и моя племенник беше в инфекциозно със салмонела.Изследваха всичко живо покрай него,също и децата от групата му в яслата.И нищо само той едничък с положителен резултат  Rolling Eyes Не мисля, че ще е от кухнята ама знае ли човек,ако обаче чакаш от болницата да ти обяснят не се и надявай и при нас остана загадка,пък и не си и правят труда даже.Знам и аз,че трябва доста време на диета да сте и никакви торти  Naughty мисля и племенника лекуваха с АБ.То и ние бяхме там лятото и ни се размина рожденния ден  Confused на два пъти и реших че няма да правя.ние бяхме с мононуклеозна инфекция която ми обясниха така "ами така боледуват децата майче" Tired Heart Eyes и бързо възстановяване.
Маги как да ме има като не можем да се оттървем от болести де аз де Диди,то не бе бронхит,гнойна ангина пак бронхит сега пък  при изследване за глисти/естествено от наша страна/щото нищо не ще да яде,излезе че сме с ентеробиус/ОСТРИЦИ му викали/ И така аз само се водя май на работа,щото все съм болнични като няма гледачи,добре че сега ни пуснаха от работа/то не е добре де щото сме неплатена/ че да го гледам още седмица докато тръгне на ясла  Rolling EyesТрябва да надникна в темите ви да видя дали ще съм полезна с нещо  Embarassed

# 125
Здравейте и от мен Simple Smile

И аз да се запиша тук и ще следя темата.

Здравей и добре дошла.   bouquet  bouquet

# 126
 Grinning Най-после всички сме си у дома.Детенце вече сладко спи,а аз не мога да и се нарадвам.
EASpirit   вярвам ти аз  Peace, ти си знаеш  Hug   bouquet
sonka   мила затъжихме се за теб.Дано от тук нататък и вас болестите вече да ви забравят.
 Лека нощ  Hug Hug Hug

# 127
Много се радвам за вас Ива. Наистина най-накрая.

А какво стана с количката на Буми?

# 128
на Буми количките са наред. Laughing
 виж- на Вергилия- липсва. Cry
вероятно някое кирливо цигане се вози в нея и я благославя

# 129
на Буми количките са наред. Laughing
 виж- на Вергилия- липсва. Cry
вероятно някое кирливо цигане се вози в нея и я благославя

smile3532 Уф ,че съм блейка. Вярно, че беше на Верги.  Ха, едва ли цигането ще се вози в количката. То или ще я продаде цяла или на части, или на вторични суровини. Все кяр да има от кражбата. smile3515

# 130
м, не е съвсем така- изучиха се те вече....кво има да ги разнасят, като може да си возят бебетата като хората

# 131
Сонка, да се оправяте мила!
Мерси за подробния отчет Simple Smile Hug

Иве, много се радвам че всички сте си в къщи най-после! Дано болниците остант зад гърба ви!
Целувки на Рали и от другата Маги и Гого love001

# 132
Едне мама, която са й откраднали количката преди време каза, че вече си я вижда в един клошар като си разнася придобивките, така че всичко е възможно

# 133
Едне мама, която са й откраднали количката преди време каза, че вече си я вижда в един клошар като си разнася придобивките, така че всичко е възможно

Ужас, аз ще се поболея ако видя такава сценка.

# 134
Честита Баба Марта на всички.Живи и здрави весели и засмени.

Общи условия

Активация на акаунт