РУСЕнски справочник-2

• 18 939
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ти martin4o.
Весело изкарване на партито на Шрек,ако позволят и аз бих завела Рали,но едва ли ще стане толкова скоро след изписването.Там бях запазила и партито за РД,но то не се губи,тя пак ще го има  Hug

# 106
ива,съжалявам за малката.дано се оправи бързо.
мари,партито на шрек е в събота от 11.30 в парти центъра в дунав.весело изкарване!!!
Здравейте, да попитам за 2 годишни дечица става ли?Благодаря  bouquet

# 107
Иве, салмонелата се лекува с антибиотик  Peace Освен ако няма някакви нововъведения, де, но много добре си спомням, че на Дани му вливаха антибиотик в абоката в определения час  Peace Както си и спомням, че една залюхана сестра дойде в никакъв час с АБ и на върлата ми съпротива, че детето няма прием на АБ по това време, каза: "Е, как да няма, то тука си пише! Това нали е Мартин?"  #Cussing out Ей тогава вече наистина вдигнах Инфекциозно във въздуха - отидох при завеждащата и си поговорихме за начина им на работа. Ами ако майката не следи в колко часа се слага АБ  ooooh! Ама това е друга тема....

# 108
Иви, съжалявам за сполетелите ви неприятности Confused
Аз вземам кухня от 16та ясла, не е имало проблем при нас.
Бързо оправяне на детенцето Praynig

# 109
Още веднъж големи благодарности момичета за вниманието   bouquet.
Петя това го четох във статиите но които пуснаха линкове по назад в темата.Иначе лечението и съвпада с това което описваш,през абоката и вкарваха антибиотика и доколкото моя ме е информирал са и били и някакви инжекции.А вашия антибиотик какъв беше помниш ли?

мари,партито на шрек е в събота от 11.30 в парти центъра в дунав.весело изкарване!!!
Става  Peace,ние точно две годинки ще празнуваме там живот и здраве като се оправи.
Лично аз не съм ходила все още там,уреждах нещата по телефона.Бях пратила близка приятелка да го види и се доверих на нейния вкус,тя каза че е много хубаво и цените и условията ми допаднаха.Но имаше много добри отзиви за този център в предишната тема от мами които са ходили там.
Хехехе ivka_i  сега забелязах че децата ни имат един ден разлика,на патерици да е жива и здрава и твоята малка принцеса  Hug

# 110
А партитата в Дунав като започнат в 11:30ч, до колко продължават?

# 111

Става  Peace,ние точно две годинки ще празнуваме там живот и здраве като се оправи.
Лично аз не съм ходила все още там,уреждах нещата по телефона.Бях пратила близка приятелка да го види и се доверих на нейния вкус,тя каза че е много хубаво и цените и условията ми допаднаха.Но имаше много добри отзиви за този център в предишната тема от мами които са ходили там.
Хехехе ivka_i  сега забелязах че децата ни имат един ден разлика,на патерици да е жива и здрава и твоята малка принцеса  Hug

Да наистина!Жива и здрава да е и твоята кукла,и скорошно оздравяване! Hug

# 112
Иве, нямам спомен за АБ  Embarassed Ама то минаха много години - точно 7 (на 14.02. ни приеха)...Утре ще поровя за епикризата; ако я открия, ще пиша  Peace

# 113
 Ивка ,че си ми и адашка  Grinning благодаря ти мила.
Петя не се притеснявай,питах дали си спомняш Wink.
Забравих да кажа че от изследванията вчера които са и направили пробите вече са отрицателни,за което съм безкрайно щастлива.Възможно ли е толкова скоро да е изчезнала тая гадост  newsm78.Честно да ви кажа замислям се дали са поставили правилна диагноза,но вече нищо не мога да направя.Важното е тя да е добре и утре да се прибере и да си я гушна,че ми се изтормози детенцето.
Желая ви лека нощ  Hug

# 114
Иве, радвай се  Hug Даниел се влачи около месец след изписването с положителни проби  ooooh! Въпреки че си беше видимо здрав. Не знам дали наистина е било това при вас  newsm78 Няма значение; важното е детето да е добре  Hug

Допълвам се - открих епикризата  Peace Антибиотиците даже са били 2 - тобрамицин и нелидикс. Ето и останалите медикаменти: глюкоза 5%, рингер, азлоцилин, неуробекс, мезим форте, рехидрин, аналгин.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 23:22 от ВечеПетя

# 115
Петя златна си,утре като видя и нашата епикриза ще пиша.  bouquet

# 116
А партитата в Дунав като започнат в 11:30ч, до колко продължават?
2 часа.

# 117
Добро утро на всички  Grinning. Аз съм много щастлива днес,чакам вече с нетърпение малката ми да се прибере с тати.Оформяли им документите и до 1 час се надявам да ги прегърна и двамата  Hug Hug Hug.....................

# 118
Иве,дано болестите ви подминават вече!
Целувки за Рали! Hug

# 119
Дидк@ благодаря ти,а вие как сте,ходите ли на ясла ?

Общи условия

Активация на акаунт