РУСЕнски справочник-2

• 18 915
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
                                                        Честита Баба Марта на всички!

# 136
Честита Баба Марта!
Здраве, щастие, късмет
да ви дава най-напред!
Да ви радва слънчо драг,
да си ходи зимния мрак!

# 137
# 138
  • там където ме зове сърцето!!!

# 139
# 140
С малко закъснение Честита Баба Марта и от нас.

Благодаря ви момичета за милите пожелания.Още не мога да и се нарадвам и нагушкам.Няма по-щастлива от мен сега.

А какви са тези истории с откраднати колички,и до там ли стигнаха  ooooh!,ужас значи,ами то утре вдругиден като нищо ще ги откраднат заедно с детето вътре.Накъде отива този свят.

# 141
Здравейте,може ли някой ако знае да ми каже кога излизат списъците и до кога е срокът за записване в червената шапчица и Пинокио  bouquet

# 142
Списъците ще излязят утре(04.03.),а до 10-ти трябва да потвърдиш в коя ДГ ще ходи детето.

# 143
  • Русе
да и аз за списъците ! прочтох в сайта на ЦДГ Здравец ,че до 13.03 трябва да се потвърди и след това ще има нещо като 2-ро клсиране ,нали все пак след потвърждението ще останат места за следващите по входящ номер. Списъкът ще  е  готов утре -сряда 4.март.09г.....оххх големи вълнения,веднъж да я запиша и да си отдъхна и после чаааааак 1-ви клас ooooh! Whistling
http://www.cdg-zdravec.hit.bg/novoprieti_deca.htm
класирането е излязло! нас ни няма.......ще 4акаме 2-рото след 13-ти март Praynig

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 18:36 от muckata

# 144
  • Русе
Честит празник, момичета!

Искам да питам нещо за ЦДГ Здравец. Дребният е приет, пише крило В, г-жа Тодорова. Кое от всички крила е В? И ако някой има впечатления от г-жа Тодорова, ще помоля да сподели  bowuu

# 145
  • Русе
 Deb и ние сме при г-жа Тодорова. Дъщеря ми се казва Елия  Hug

# 146
Привет момичета и на още по-големи патерици Честита Баба Марта
Честито Деб, при нас сутринта ги нямаше (в Чучулига) след малко че "избягам" за 10 мин от работа да видя дали не ги е изнесла
Оф дано да сме приети, че голям зор Simple Smile

# 147
  • Русе
До колкото разбрах, са изнесени вече.

Майче, супер. Видях, че и на Сонка е там  Mr. Green

Наистина ще ми е интересно да чуя отзиви за госпожата, за базата и т.н. Гледах им снимките в сайта, но искам да знам това крило В кое е, как е там?

# 148
  • Русе
Привет момичета и на още по-големи патерици Честита Баба Марта
Честито Деб, при нас сутринта ги нямаше (в Чучулига) след малко че "избягам" за 10 мин от работа да видя дали не ги е изнесла
Оф дано да сме приети, че голям зор Simple Smile
Изнесли са ги, мъжа ми мина преди работа да провери. Приета е, О чудо! Ще ида по късно да я запиша:)

# 149
Момичета, от къде мога да видя карнавален костюм за сина ми.

Общи условия

Активация на акаунт