РУСЕнски справочник-2

• 18 910
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
И в Слънце са изнесли

# 151
Здравейте и Честита баба Марта  и от нас  Heart Eyes
Ние не сме приети в Пинокио , което всъщност е мн странно , защото мъжа ми е влязъл трети по ред  /а са му дали вх №12  newsm78/ , но както и да е искам да питам дали някой знае къде мога да подам жалба , тъй като на въпроса на мъжа ми защо не сме приети директорката започнала да мънка и да увърта, което пък ме навежда на мисълта , че нещо не е съвсем наред с документите ни  #2gunfire

# 152
  • Русе
Ужас! Много нагло! От 3, че 12 как да е... преживява се. Но с този номер да не е прието детето... много странно.
Мъжът ми като подаваше за Радост също имахме разминаване между външния номер и входящия, с над 10 места нагоре. Айде да речем, че е пуснала междувременно молби на една камара познати. Но пък да пререждат вече при класирането е... нямам думи. Дори да предположим, че има деца, които съвсем в реда на нещата се приемат с предимство, не вярвам да са толкова много, че да заемат всички места и първите номера да не се вредят.

# 153
  • Русе
Здравейте и Честита баба Марта  и от нас  Heart Eyes
Ние не сме приети в Пинокио , което всъщност е мн странно , защото мъжа ми е влязъл трети по ред  /а са му дали вх №12  newsm78/ , но както и да е искам да питам дали някой знае къде мога да подам жалба , тъй като на въпроса на мъжа ми защо не сме приети директорката започнала да мънка и да увърта, което пък ме навежда на мисълта , че нещо не е съвсем наред с документите ни  #2gunfire
Едвали с документите ви не е наред нещо, по скоро има твърде много уредени деца.

# 154
Добра новина   Party
 Току що ми се обади директорката - приети сме , каза че една майка се отказвала /заминавали за чужбина/ , колко е така не зная ,  важното е че малката ще ходи на градина. Можело значи , утре ще ходим да потвърдим  Grinning

# 155
До колкото разбрах, са изнесени вече.

Майче, супер. Видях, че и на Сонка е там  Mr. Green

Наистина ще ми е интересно да чуя отзиви за госпожата, за базата и т.н. Гледах им снимките в сайта, но искам да знам това крило В кое е, как е там?

Деб споко бе, всички крила са хубави даже сега ще строят басейн между 2рото и 3тото крило. Второто е средното крило откъдето и да го броиш Laughingаз влизам от входа който е до Радилона заведението, защото ние сме в първото крило влизаш от там минаваш площадката и си във второто крило. Ако искаш ще питам Вики дали г жа Тодорова е добра,той милия от лятото по сборни групи ги опозна всичките учителки Laughing

# 156
  • Русе
Мисля, че 3-то ми трябва. "В" пише в списъка. Ще ми е любопитно да чуя мнението на Вики за г-жа Тодорова  Joy

Интересно ми е също, къде извеждат децата. Преди около седмица по Бтв имаше репортаж точно за изоставената сграда на бъдещия басейн и директорката (вероятно беше тя) се оплакваше, че се притесняват като извеждат децата, нощем там се събирали наркомани и т.н. Тя подчерта, че пазят децата и ги гледат, но... деца са все пак.... Като си знам дизастъра как търчи като подивял и едва го стигат (счетке, ти ще ме разбереш и съчувствай ми, моля  Laughing) та за това питах къде е крилото и къде ги извеждат. Хубавото е, че само няколко месеца ще е така, живот и здраве, и после сградата няма да е подходяща за нощни сбирки  Joy

# 157
  • Русе
Честито на новоприетите!
Ние сме във В крило на "Здарвец" при г-жа Станева. Grinning Това е бившата ДГ "Зоя" - с/у Химическото чистене (най-далечното спрямо крилото, където е директорката). Г-жа Тодорова (на съседната група) Simple Smile, за която питате, е изключително добър човек и професионалист. Колежката й е на пенсионна възраст и сигурно от есента ще имате нова госпожа.
Вярно е, че всички крила са обновени и много хубави (нови теракоти, дограми и пр.). Peace Само във В крило спалните и занималните са в едно помещение (в А и Б са отделно), но това не е голям кусур, важното е, че учителките поемащи 1-ва група тази година са много добри. Sunglasses
Deb, нашите трябва да ги извеждат на най-горната площадка - с/у Химическото чистене. Мился, че "наркоманската" сграда е най-достъпна откъм Б крило (синът ми е там) Tired и да стискаме палци наистина да направят басейна скоро. Praynig

# 158
А има ли някое дете, прието в Слънце,но за което няма да потвърдите?
Нас ни няма в списъка. Sad

# 159
Мисля, че 3-то ми трябва. "В" пише в списъка. Ще ми е любопитно да чуя мнението на Вики за г-жа Тодорова  Joy

Интересно ми е също, къде извеждат децата. Преди около седмица по Бтв имаше репортаж точно за изоставената сграда на бъдещия басейн и директорката (вероятно беше тя) се оплакваше, че се притесняват като извеждат децата, нощем там се събирали наркомани и т.н. Тя подчерта, че пазят децата и ги гледат, но... деца са все пак.... Като си знам дизастъра как търчи като подивял и едва го стигат (счетке, ти ще ме разбереш и съчувствай ми, моля  Laughing) та за това питах къде е крилото и къде ги извеждат. Хубавото е, че само няколко месеца ще е така, живот и здраве, и после сградата няма да е подходяща за нощни сбирки  Joy

Деб твоя дизастър може да се окаже много добро и послушно дете в градината Mr. Green моето поне така се оказа  Mr. GreenАми щом сте в най крайното крило да ти кажа честно не знам точно къде играят newsm78 просто не ги виждам Виждам само от дветее крила децата. Наистина е мн важно учителките да са мн добри и търпеливи нашите са точно такива аз съм мн доволна.

# 160
  • Русе
А има ли някое дете, прието в Слънце,но за което няма да потвърдите?
Нас ни няма в списъка. Sad
Аз не съм проверявала списъка, но предполагам че е приета. Входящия номер на молбата ни е 12, но няма да я записваме там. Потвърдих в Чучулига:)

# 161
Благодаря,Pile^, и честито!  bouquet
Знае ли се окончателните списъци кога ще излязат?Както не съм пушила от 4 години,ми идва 2 цигари наведнъж да лапна.

# 162
  • Русе
Момичета, имам една молба   Praynig
Донесоха ми 6 кутийки Гинепрал ( хапчета за задържане) в повече. Ако знаете някоя мама, която си търси, моля, пишете ми.
По 20 хапчета са в кутия, 5 лева.
Предварително благодаря   bouquet

# 163
Здравейте, Честита Баба Марта на всички! 
Досега не съм писала в тази тема, но имам една молба. Ако може някоя мама да сподели впечатления от яслата в Дружба 1 (мисля, че е ясла №9), много ще се радвам.
Благодаря!

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 16:25 от Tina&Bo

# 164
  • Русе
Момичета, от къде мога да видя карнавален костюм за сина ми.
Шани, карнавални костюми има в комплекс Евас, магазина, в който продават парти артикули. Не е кой знае какво разнообразието, но за друг не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт