Слънчицето вече се показва, а АПРИЛчо лази, ходи и приказва!

• 10 570
  • 305
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте и от нас!

Най-после се завърнахме от хайманосване и от два дни се опитвам да ви изчета  Shocked  Shocked Shocked Е, поне последната тема изчетох от...до.
Ние си изкарахме една приятна почивка и сега с нови сили и уж по-малко нерви се гледаме. Цветомир все още не ходи сам, а само с уолкъра, иначе пълзи много бързо....особено ако види входната врата отворена  Crazy По цял ден само ме бабосва и все още не съм чула мама! Даже днес мъжа ми го изкарва на терасата, а аз му се показвам от прозореца, за да му помахам и той като се развика ба-ба-ба-ба  doh  hahaha
Иначе "новото бебе" - така му викаме за сега  Mr. Green, поне докато разберем аджеба бебко ли ще е или бебка, вече си ме подритва...едно такова лекичко...нищо общо с ритниците и кълбетата от последните месеци, които помня. В сряда съм на консултация и дано вече се разбере какво ще е, че съм много любопитна  Flutter
helenblondy, както вече са ти отговорили с  Google Documents ще стане  Peace

Айде толкова за днес. Лека нощ!

# 301
  • Варна
Alokazia нещата, от които са направени хомеопатичните л-ва са доста невероятни, а има и доста отровни  Mr. Green Хомеопатията действа на принципа на подобието. Нещо, което в нормални дози предизвиква някаква болест, в много малки (големи разреждания) лекува същите болести.  А въобще не бива да се притесняваш от съдържанието - в лекарството едва ли има няколко молекули от изходното вещество. Мога да обясня и за разрежданията (цифрите 9СРH, 15CH, 30CH) какво значат, но да не отегчаваме аудиторията.

Хелън единствено ми хрумва идеята за Гугъл Документс

# 302
Мога да обясня и за разрежданията (цифрите 9СРH, 15CH, 30CH) какво значат, но да не отегчаваме аудиторията.

Мен ме интересува Peace Някой ми каза, че 30 е най-слабото разреждане и аз много се учудих. Вярно ли е? Това по повод на Камомилата, когато се чудех кое разреждане да взема.

Хелънче, снимай файла и качи като снимка;) Шегичка, сигурно ти трябва с добро качество. Аз само за Гугъл се сещам. Иначе и аз по едно време се мъчих да кача на нашия сайт п
power point файл, но май няма как...

Тiffany , ех че ти завиждам за емоциите и ритничетата Hug Веднага да кажеш като разберете за пола!

А аз както се бях зарекла, че няма никога да приспивам Марти на ръце, да видиш как след 3 часа безуспешни опити (при положение, че беше супер уморен, Хелънче  Hug) си заспа в ръцете ми. Чудя се, да не би да не иска да заспива сам в кревата си, защото усеща, че с баща му сме в другата стая и той "да не изпусне нещо". Макар че май е по-вероятно заради зъбче, защото и не яде и едни викове жални:( Иначе вече се е научил да отиде до някоя играчка/предмет и да ми я донесе Heart Eyes Вчера ми донесе книжката си, днес едно магаренце. И ми е най-смешен като започне да дига домашния телефон и да си го слага я на ухото я някъде по главата. А викането в пералнята продължава с пълна сила:) Реших и аз да пробвам и да ви кажа ужасно успокояващо действа Joy

# 303
 hahaha Joy hahaha, Hrisi - ще ме умориш с таз пералня - и аз ли да ида да пробвам отатък - ама Иван как ли ще ме изгледа...ако му обясня, че във форума съм го прочела, съвсем ще ми забрани да влизам вече...Мерси за отговорите за файла - сега ще го прегледам тоз чичко Гугл Докюментс, дет се вика, френдли ли му е менюто или не...Ааа, ВаняМ - преписа, преписа, аз видях...ама нали си си кучка - простено ти е hahaha Хриси пък съвсем за Блонди ме взема - да го снимам знаич Crossing Arms
Тифани - аз ти пожелавам новото бебе да е една прекрасна принцеска - може да си я кръстите Цвета и така ще си имаш 2 цветя в къщи   bouquet
Елица тъкмо ви я хвалех, че заспа и тъпата й майка настъпи един пеещ хипопотам и като почна - рееееев - 1 час успокояване...Абе като се събуди напоследък - няма успокояване ви казвам...голям зор, що така newsm78 От 1-2 дни не проявява голям интерес и към гърдата - не съм и вярвала, че така ще стане - преди смучеше и сумтеше като глиганче...но затова пък хууууубаво си намества зърното ми между двата си криви зъба, поглежда ме (демек ме предупреждава) и ме захапва ама така яко - само това прави от 2 дни Rolling Eyes и аз й крещя "Не" - а тя се хили с глас като и се скарам...
За сухарите Голдис - не, че се вманиачавам - ама чели ли сте какво съдържат? Ха прочетете и споделете - Голдис ли да давам (с палмово масло, дето е забранено в много страни в ЕС, моно-диацил и т.н. на винени и др киселини...) или БГ сухар от мухлясъ(а)л (как се пише?) хляб (в БГ открай време като се поразвали хлебецът и се прави на сухар). Е?

# 304
Здравейте пак! Hug
Ние с Бебка се връщаме от вечерно гости-от малка се шляе по тъмно,но беше много хубаво! Имаше кученце и тя му викаше бау-бау Heart Eyes
Ванче-според мен задължително микробиология-ние като бяхме така се оказаха стафилококи! Praynig
Хелънче-ми че ние само такива сухари ползваме! Hug
Алоказия сокчета не пие ле Малвинка? Аз вчера купих чай на Хипп за лека нощ-успокояващ-харесва го доста!

# 305
  • Варна
Понеже незнам Емма къде се изгуби и дали ни е подготвила нова тема, видях че сме на 21 стр и реших да подновя тази, да не ни заключат без време. Дано не ми се сърди някой, ако съм развалила нечии планове:

НОВА ТЕМА: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374435.new#new

Общи условия

Активация на акаунт