П.С. А докато пиша моя хубостник допълзял до WC, гепил четката за тоалетна и я размахва на всички посоки, а от нея хвърчат едни пръски...не е за разправяне. Образувах му едно извънредно къпане набързо
По мойта програма днес къпане цялостно не му се полагаше. То и миене на баня не ми беше включено, ама... 
така съм се смяла мъж ми ме гледа и се чуди какво става 
ВаняМ аз вземах от Ози и тук много мами похвалиха Хер и тази седмица сме с нея.Хер имат по-голямо разнообразие като че ли ,десертите са им по добри макар,че днес се оцъклих на тези семки в десерта
(и на двете кухни са блудкаж нишестета ).Ние сме добри прасета и всичко яде не е капризен щом е за ядене Обувчици още не съм взела за сега реших да изкараме с тези на КК за прохождане и без това не прави още самостоятелни крачки само ако го държиш.А докъто проходи ще дойде друг сезон и ще търся нещо по отворено такива сметки си правя аз ,а Мони дали е на това мнение не се знае

За рождения ден още не съм го решила за феи и клоуни не мисля ,че ще разбере нещо.
Верчо аз съм с количка на Jane триколката с голями гуми е удобна е и за сняг и за пясък лятото ,но е по скъпа и незнам дали си заслужава за кратко време да се дават такива пари.
Тифани честито за момченцето и от мен аз не разбрах обаче какво лошо има да си свекърва .Моята свекърва е много готина и разбрана,но аз май няма да съм такава голям мърморко съм.

Дано всичко това остане далеч зад гърба ви
Така че и тези хора рано или късно ще получат това което за заслужили с пълна сила

Задължително си носете най-широките усмивки, само добрите новини и хубавия оптимизъм! "Денят започва..." както казваше една телевизия - аз допълвам "С усмивката на моето дете!"