Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новите видове климатици, които се монтират ниско на стената, подобни на конвекторните радиатори?
Какво е хкаруб и как се използва?
Каква е целта на подовите климатици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новите видове климатици, които се монтират ниско на стената, подобни на конвекторните радиатори?
Новите видове климатици, които се монтират ниско на стената и приличат на конвекторни радиатори, са подови климатици. Те имат вътрешно тяло, което е поставено близо до пода и е прикрепено към стената. Тези климатици могат да бъдат инверторни или неинверторни и се предлагат в различни марки като Mitsubishi, Daikin, Samsung, Toyotomi и други. Изборът на подходящия тип климатик зависи от дизайна, вида и размерите на помещението.
-
Какво е хкаруб и как се използва?
-
Каква е целта на подовите климатици?
-
Какво е смокиня и какви са характеристиките на нейните плодове?
-
Какво е хабибти и как се използва?

Младежът замина туко що за две седмици за Египет и Тунис. Аз като вярно другарче, би трябвало да се радвам. Ама аз хич не се.
Истината е, че прилагам двоен стандарт.
За мен всичко може, за него нищо. На мен ми звучи справедливо, само не разбирам той защо се противи? 
Ние вече се наредихме - Деси, Делта, Елидивка, аз..

) Нареждате на разстояние от около 1 пръст в намаслена тавичка пуричките. (Аз наредих на по-близо, щеше да е по-хубаво, ако имаше малко повече място.

Май даже тройно го изкарах...
Ама какво да правя, ще се качвам, няма къде да бягам..
Викат ми, мамо, напиши на един страничен лист исканото от нас, а ние ще го препишем...
То са едни йероглифи , ама ги оставих в оригинал, че така са най-ценни...Па макар и трудно разбираеми! 

...За Дуета ,съм на мнението на твоя човек
(е сигурно ще му излезе по-евтино 
-спокойно де,нищо не се е случило-всъщност няма ли за какво да приказвата във френската тема,освен за предназначението на аварийните стълби в някакъв университет
,пак няма да можем да излезем
Ама любовта изисква жертви, нали така? 
на ранина вдигнах скандал , как може да си пали цигарите от реотаните на фурната