*~104 арабски гълъбици сплитат червено-бели мартеници~*

• 20 225
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Наде  благодаря че питаш за  нас    bouquet
хамдулилля  добре  сме 
като  се  изключи  че  от  снощи  Аминчо  е  в  температура  ,Салма  кашля  и  Сафия  е  с  аугмунтун  Joy  иначе  хамдулилля   

латея   ,дуа   тези  милинки  стават  ли  с конфитюр    newsm78  отивам да  пробвам  че  децата  ги  видяха  и  няма  отърване    chef  chef

много    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
теди  не  прочетох  кота  ще  пътуваш  но  Лек  път    bouquet

другарче  хайде  пиши  ми   как сте 

Лили  благодаря    bouquet ти  знаеш 

# 211
Svear, направи ги на кифлички. Оргиналната рецепта е тесто за кифлички. СЛожи 60 гр. захар вместо 30 и една ванилия.  Peace

Като разделиш на 16 топчета навии като кифлички, вместо пурички за милнките и готово.   bouquet

Стават така. Пълнила съм вече с какво ли не, последно със сладко от боровинки. 

# 212
Svear, не е лесно... но от моята по-предна позиция, ще ти кажа, че това ти е най-сладкото време...
Понякога болести, понякога ядове, ама пиленцата са край квачката. Моите нещо вече искат да летят към други курници, при други петлета и кокошчици Simple Smile
Но както казваш хамдулилах за това, което имаме днес, утрешния ден сам ще помисли за себе си... и се оправяйте Simple Smile
 Hug  Hug  Hug

# 213
  • Варна
ДОБРО УТРОООО  Heart Eyes,СТАВАЙТЕ ДА ПРАВИМ ГИМНАСТИКА  newsm44.......Честити 4  дни off........и както се казва в такива случаи да живей живей труда.....опс  Mr. Green а не това беше за 1 май ,исках да кажа почивката  Mr. Green, да си изкарате празниците както подобава - в леглото  Joy.......направила съм си план график,дано не ми мине котка път..пу пу,не се ядосвайте,мислете положително,половинките ви са до вас и ви обичат  Heart Eyes ,идва пролет,дърветата ще позеленеят и ще стане топло пък и утре е Баба Марта,купихте ли мартенички вече,моите са готови още отпреди 2 седмици  Heart Eyes
Щастлив ден на всички  Hug

# 214
Добро утро, мили арабелки  Hug

Либричка,  Hug каква гимнатика ще правим? Аз съм склонна да участвам само ако е нещо тип: "Кой ще се разходи най-много пъти до хладилника?", "Кой може да седи цял ден пред компютъра?"... Ама даже и в тези дисциплини няма да съм силна, че сядам да уча.  Tired
Мартеничики сега ще изляза да купя и до пощата ще отида да пусна няколко. Мислех си, че ако се бяхме сетили по-рано, можеше да се разменим мартенички.  Heart Eyes Особено, за да пратим по някоя и друга на чужбинските ни арабелки. Ама дойде ли друг повод, ще реагирам на време.  Party
Деси, честито ти идване на пролетта.   bouquet Снимай и покажи цъфналите дръвчета. Така ми се иска вече нещо малко по-пролетно и свежо да стане.
Деси, Теди, как съм се смяла на ваш гръб.  Hug
.Както голямата щерка казва:
-Ти ,мамо, си нереализирана учителка, при това много гадна Mr. GreenСлава на Бога, че все пак не си станала учител, щеше да си кошмарът на учениците...Сега поне си само мой...Колко любов струи от изказването й само, нали?!
-Що бе маменце-викам й аз-толкова съм добродушна и мила.... bowuu hahaha Joy
защо ли ми  зву4и познато  newsm78 newsm78 newsm78 Mr. Green

Joy Joy Joy Joy
Теди, добре че вчера съм проспала офертата ти за сакчето на автогарата.. иначе като ме видиш ухилена от ухо до ухо с чантата другия път там... мисли му!  bowuu hahaha (шегувам се естествено)
Дала, не се ядосвай.. Със сигурност си ти се е случвало повече и знаеш много по-добре от мен, че полза няма, а ората така си говорят (на изуст). Не мислят много, ползват онези клиширани реплики, които всеки е чул и така.. Не че аз не се паля.  Crazy
Наде, какво става в Русе? Много го харесвам този град.  Heart Eyes Аристократи сте вие... кой като вас.
Мълнийке, как сте?   bouquet Извинявай, че не се обръщам с новия ник, но го забравих.  Blush

Ех, ама като имам да уча, какви дълги дълги постове пиша.
Отивам да купувам мартенички, пожелавам ви хубав ден.  Hug

# 215
Добро утро момичета, в къщи сме на цифрова телевизия и от вчера сани пуснали един нов канал "Фиеста" само разни кулинарни шоута показват. Тъкмо като за нас... Wink Сега съм на барбекю на открито   chef   chef   chef

# 216
Добро да е Утрото ни Мили Арабелки  bouquet

Латея- не разибрам Как хората имат уши само ЗА това,което им отърва....В онази тема-Никой не ме резбра-ЧЕ всъщност инфото беше Грешно и подвеждащо.Поне от обща култура-в една католическа  държава,каквато е Франция ,да се бяха запитали
- КОЛКО са всъщност студентите мюсюлмани в този Университет?
-Колко са практикуващите религията си?
-Колко са мъже- защото те се молят на общественно мяст.?
-Колко са всъщност свободни-не са на лекции или не са си в къщите-а са в Свободни за молитва?
 Е?
Та-това ОГРОМНО число от Хора е този конфликт...и както беше написано-основалото Джамията на стълбите.
Приказки -дрън-дрън...ама-НА!
Девойките се поддържат ....дори и в Лъжи! А аз ,в крайна смета ...станах -Като Провокатор Joy Joy Joyтърсещ сенцация сред Тях! Наистина смисъл Няма Sick Глас в пустиня.

Наде-четита цифрова телевизия  bouquet За барбекюто-искам и Аз   chef

Тук не е особенно слънчево,но е почивен ден и ще се възползвам да се разходя с малкия  bouquet

Деси-настъпи пролетта при теб значи...

И аз тази година правя Мартенички-за пръв път ще ти раздам но хората,осоло мен.Интересно ми е как ще реагират.

Радвайте се на хубавото  време    bouquet
Едно голямо  Hug 

# 217
 Thinking

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 15:47 от harriet TJB

# 218
   Harriet TJB, за какво става въпрос? Ужасно е това, което пишеш.  Shocked Дай ако обичаш повече информация.
  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 219
  • In a surreal moment!
Хари - тъжно ,страшно и непонятно ...дано не е истина

Латейка - в преходен период съм , не се опитвай да помниш Simple Smile

Каква почивка е да си стоиш като пън в къщи ...ех , да ми беше подарил някой екскурзийка....  Wink

Весел и ползотворен ден на всички !   bouquet  Heart Eyes

# 220
ами и аз се надявам да не е истина... сега се ровя из интернет , но всичко което намерих ..не е повече от това което и на мен са писали. Thinking струва ми се прекалено голямо нещо за да не се разчуе ....да взема да си махна поста ли ..да не вземат да ме обвинят в нещо си  Crazy

# 221
Хари, не си махай постинга, защо. Сигурна съм, че ако намериш нещо повече, ще ни дадеш да прочетем. Но дано не е вярно и да не е поредното печално доказателство, че противопоставянето и предразсъдъците решават човешки съдби.   

# 222
   На търсачка излизат само два линка, които не се отварят, заради вирус.   Sad  Но това, което се вижда първоначално поне е точно съобщението, което си пуснала.  Peace
  Не се притеснявай, кой в какво да те обвини? Получила си информация и си счела за важно да я споделиш.  Hug  Дано само не се окаже истина.  Praynig  ooooh!

# 223
Махнах го защото инфо има само английски...и то нищо конкретно от официален източник.... само разни догатки. не заставам зад такава информация без да е сигурна, а и наистина се надявам че не е.  май даже не трябваше да го поствам така импулсивно още в началото  Thinking

# 224
  • по пътеката
за какво иде ре4, хари?  така остава в неведение публиката! нещо важно ли сте обсъдили?

Общи условия

Активация на акаунт