*~104 арабски гълъбици сплитат червено-бели мартеници~*

• 20 101
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен

невена радвам се,4е се появи-ве4е,се 4удих къде си Thinking,ако ти се идва на бригада-пред нас има кайсиева градина,а свекъра има и маслини-така,4е заповядай  Hug,ще съберем и младите и ще видим дали ще се харесат на живо  Laughing Laughing Laughing

При нас още е студено и духа леден вятър,общо взето в цяла Сирия е валял сняг,само при нас оба4е няма Crossing Arms.В4ера нали бяхме на среща с една писателка-доста интерснио беше,с пове4ето неща не бях съгласна,и и казах-но с някой хора не се спори  Mr. Green-взе да ми разказва как 5 пъти обиколила света и с колко президента се е срещала,4е  и в Америка и в Европа  живяла,а на един от въпростите ми ,направо заяви,4е такова нещо не била казвала #Crazy #Crazy #Crazy.Даяна седя и слуша и по едно време запо4на да ми шепне-мама тук няма ли мики маус,няма ли вода и подобни-но общо взето се държа добре

Ето това е един от ресторантите до нас-казва се -1000 нощи и кулата в Пиза си имаме  Laughing,после ще ка4а снимки в албума

# 106
  • In a surreal moment!
Леле душеее , ако таз година няма бебе - събирам си парички и идвам на екскурзия при теб - това с ресторанта ме довърши...
Аз съм добре , но не ми се пише , лошотия ни сполетя ,ще се съвземем , няма начин .
Намислила съм си пролетната ваканция една 3 дневна екскурзия до Истанбул , дано всичко е ОК и да си я осъществя . За сега шефа не ще да идва , май с приятелка ще е , ако не е хванала от икси-то си , но да е живот и здраве , ще видя ...

Свеарче - целувам ви ! Дано сте живи и здрави и вие и децата!

Момичета поздрави и много целувки , мисля ви постоянно- всички ! Който ще си идва в БГ да се обажда , ще търся начини да ви видя , че живота може да бъде ужасно кратък , не си струва да спорим за нищо , а само да се обичаме !

# 107
NL направо ми събра о4ите-разбрах кой се крие зад ника-4ак като видях щъркелите Grinning,дано да се съвземете бързо Praynig Hug,за гости-няма да откажа,има и място къде да ви настаним

# 108
-разбрах кой се крие зад ника-4ак като видях щъркелите Grinning,

и аз така   Simple Smile

Другар4е , искам и аз в ТР, ама не по туристи4еските дестинации, а някъде забутано из кюрдските райони , "бъкано" е с история. Там е планината Джуди,забравих й другото име Агри ли беше, дето е кораба на Нух.  Там е и езерото на пророка Ибрахим, ахмед тая година ходи , страхотни снимки е направил, настръхвам направо.

Деси, наоколо съм, не ме мисли, ами съм адски изморена.... През по4ивните дни изпрах / е на пералнята де/ , изсуших и сгънах дрехите на  половината сирийски народ. Поне 15 перални съм извъртяла, още ми бръм4и главата.   После правих пала4инки , но добре поне, 4е само за моята сирийска половина  Sunglasses

отивам да поспя 4ас-два , лека

a, и за капак, ми довлекоха аквариум с рибки, валко, 4е Абас не е тук, щеше да им се радва   Twisted Evil   ску4ни са ми рибите, нищо интересно не правят, мъл4ат като риби  Mr. Green   ама имат едно успокояващо действие, като се загледаш в плавните им движения....

# 109
Поне 15 перални съм извъртяла, още ми бръм4и главата.   После правих пала4инки , но добре поне, 4е само за моята сирийска половина  Sunglasses
#Crazy
Пък аз се хваля с моите 5.  Mr. Green

# 110
Здравейтее и от менн  Hug
Завърнах се днес.Много хубаво си прекарах и ми е тъжно ,че трябваше да се върна..де да можеше да е повече времето!
Наистина хубавите моменти минават бързо а лошите бавно!
Честитя на всички който са имали поводи!
Скоро ще прочета всички,мисля че не съм изпуснала много!  Hug

# 111
  • Varna
ОООО Душатаааа,
Добре си се завърналаааааа Hug

# 112
Латеа, един 3л буркан прах за пране отиде само за 4уждите дрехи   Money    Sad  
Уж мислех да полегна, оба4е реших и нашите дрехи да извъртя, 4е не се знае.....   Mr. Green

Сорая, не тъжи, иншалла да е кратка раздялата   Praynig

# 113
  • София
Поне 15 перални съм извъртяла, още ми бръм4и главата.   После правих пала4инки , но добре поне, 4е само за моята сирийска половина  Sunglasses
#Crazy
Пък аз се хваля с моите 5.  Mr. Green
Пък аз да се похваля с моите 0 такива. bowuuХубаво е мама да  пуска, да простира и да събира прането! WinkИма си и добрите и лошите страни живеенето с родители! Thinking
Деси, и аз се записвам с Мълничката за посещение на твоята беседка за лаф и на ресторанта в близост за солидно похапване!Ама преди това  от все сърце й пожелавам, като след около година-две поеме към Сирийско да не е сама, а да е придружена както  от шефа, така и от едно  поотраснало малко шефче! Praynig
Невена, радвам се ,че се появи! HugБрей, удивлявате ме, всички сте едни чистници, чак ме хваща срам! Blush
Какво става с Монсун, още ли е в Италия?! newsm78
Биби,с един куршум да стрелна два заека Joy..т.е да честитя накуп и на двама ви рождените дни и да ви пожелея много здраве и щастие!  bouquetЗащо не се весваш насам?
Днес беше най-мързеливият ми работен ден... LaughingШефът ми, за разлика от този на Либра Mr. Green, отсъстваше, и утре така... smile3508Так че си разпределих равномерно работата и разполагах с бая време за форума, ама вас пак ви нямаше Sad

# 114
мхм то не е раздяла... просто се връщаме по държавите си :p
иншаАллах след 2 месеца пак и после лятото  Simple Smile ще сложа снимка в албума
 Hug

# 115
http://img21.imageshack.us/img21/9606/026vha.jpg  това е вратата на най големият ресторант записан в книгата на Гинес

http://img520.imageshack.us/img520/9273/025.jpg

http://img261.imageshack.us/img261/959/027.jpg

http://img207.imageshack.us/img207/4084/022v.jpg

ето още малко снимки,от околността.А пък който реши да идва насам,винаги е добре дошъл,трябва да ми плащат като рекламен агент на Сирия Mr. Green

След малко отивам да ка4вам и снимки в албума,Сорая ще видя и твоите

# 116
Здравейте!

От известно време "воайорствам" тук, като чета как сладко си хортувате Simple Smile
Приятелят ми беше за няколко месеца в Сирия. Сега, обаче, му предлагат доста добра дългосрочна работа. И аз, ща не ща, трябва да го придружа. Да ви кажа честно, в началото бях силно притеснена от това какво ни чака там. Но от неговите думи и вашите постове, разбирам, че всъщност и там животът си има своя чар. Но и притеснението си го има.
Ще ми е приятно да си общувам с вас и да науча още нещичко за социалния живот.
Пък живот и здраве, ако се организирате по женски в Дамаск, може и мен да ме броите съвсем скоро.

# 117
добре дошла Дарко Габарко Hug,дано да ти хареса тук във форума,а и тук в Дамаск,ако искаш дало малко пове4е подробностив коя област работи приятелят ти,и в Дамаск в  кой квартала ще сте/ако искаш пиши на ли4ни/ тук бг среда няма да ти липсва,ако ще се за по дълъг период от време,можеш да си донесеш и приемник на ИТВ,аз съм с такъв.А ти ина4е от кой град си newsm78

сорая много хубава двойка сте Hug
аз ка4их малко снимки-който иска да погледне
дуа видях 4е 4етеш,защо не се разписа newsm78

# 118
Благодаря ти дтти   Hug
Твойте снимки са много хубави!!!  Hug
  bouquet

# 119
Добро утро   bouquet

Традицията повелява да сложа закуската.  Mr. Green

СораяHug, много хубава двойка сте.  Heart Eyes Дано само хубави неща да ви предстоят. Разчувствах се като гледах снимките.  Heart Eyes Нали се пека и аз на този огън, пък сега съм и кисела, че не се видяхме.
Деси, и през твоя албум минах.  Blush Много сте хубави, а снимката която си направила корица на албума е толкова чаровна.  Heart Eyes А на тази имитация на кулата в Пиза, каква ѝ е идеята? Много пищно изглежда!
Кате Ш., макар че съм много назад в състезанието, записвам още една пералня в моя полза!  Flutter
НЛ, и аз по щъркелите се ориентирах.  Hug Дай Боже сега напролет щъркелчетата да дойдат и във вашата къща и да оставят едно-две малки вързопчета.  Praynig
Станахме май цял отбор за Турция. Аз искам пак в Истанбул, а и Памуккале много искам да видя.  Crazy
Дарко-Гъбарко, добре дошла!   bouquet Дано и Сирия, и темата да ти харесат.  Peace Вие станахте цяла армия сирийските булки. Чак да ви завиди човек.  Flutter Само варненската мафия е по-силна от вас.  Mr. Green
Къде се загуби Мария Григорова в този ред на мисли(за сирийските булки)?
Дина, Ди, разпишете се.   bouquet

Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт