Форумски липси 2

• 62 823
  • 785
  •   1
Отговори
# 630
Как разбирате когато някой чете?

# 631
  • София - Рим и обратно
Ми те реват, щото са жадни за писанията, к'во ги грее, че чете Simple Smile Ясно, че е жива.

# 632
Как разбирате когато някой чете?

Отиваш на профила му и гледаш кога е бил последно активен.

Кафе с мед, права си Peace Аз много малко съм се засичала с въпросната потребителка, че чак да ми липсва Naughty

# 633
Izma, какво като чете? На мен не ми липсва четец, а пишещ. Изобщо не ме вълнува кой, какво си чете, вълнува ме мнението на даден човек по даден въпрос, неговите аргументи, гледна точка, позиция и становища. Липсва ми спор, критика, страст, дори сарказъм, солидно подплатени с компетенция, а не махленски плювни.
Отново казвам, на мен Мафани не ми липсва по принцип (всекидневно я виждам), а ми липсва точно тук, в този форум!

# 634
на мен Мафани не ми липсва по принцип (всекидневно я виждам)

Добре, какъв ти е проблема тогава newsm78 Оторизирана си да я защитаваш( тук следва въпросителен знак, но не работи клавиша)

# 635
Е, хайде, хайде. Не става дума за защита или четкане. Момичето в прав текст си казва, че липсата на някои разумни потребители, които не блееха в общото стадо по някакъв начин ощетява форума.
Напълно права е.

# 636
Smartie, така е Peace Но Мортиша се обръща дирекно към мен, едва ли не обвинително само защото съм казала, че Мафани чете форума.

# 637
Ето, имаме достойни заместници на липсващите...

# 638
  • Варна
Недоумявам, как е възможно да ви липсва Мафани!? Честно!  Rolling Eyes
С нищо не ме е впечатлила дотолкова, та чак да усетя отсъствието и. Може би само с драстичната промяна в поведението, след като си смени името. Все едно бе обладана от зъл дух.

# 639
Северина, уважавам мнението ти. Но за мен е показателно, че когато един потребител си смени името и друг забележи това, означава, че първият е впечатлил с нещо. За себе си нямам подобни претенции и съм сигурна, че никой не е забелязал промяната в моя профил, но не може да отричаме колоритността на други потребители, дори и да не сме на тяхната вълна.

# 640
  • Варна
Аз я забелязах точно когато го смени, защото се запитах коя е тази "мечка стръвница", влетяла изневиделица в мирния ни форум.  Simple Smile

# 641
Ааа, не е така! Преди година, когато се регнах, един от първите образи, който ме впечатли беше този на Франческа Салиери. Разбира се, има още десетки изявени потребители, но просто не съм видяла подобна агресия срещу тях, за да ги споменавам тук.

# 642

Имаше една Grizanka от времето, когато само четях наоколо. Тя ми беше много приятна и може да се каже, че ми е липса.

# 643
  • София
Ааа, не е така! Преди година, когато се регнах, един от първите образи, който ме впечатли беше този на Франческа Салиери. Разбира се, има още десетки изявени потребители, но просто не съм видяла подобна агресия срещу тях, за да ги споменавам тук.
Всеки от нас, който е получил агресия тук си я е търсил. Като получила не малко чужда агресия мога смело да го твърдя. Признавам, че вече съм изследвала процеса на обмен на агресия до дъно и мога да давам примери, докато издържите да четете.
Поздрави Мафани като я видиш.

По темата- Липсват ми Лизбет и Андариел.

# 644
Е, Бояно, не всички сме достатъчно обучени, за да се справим с агресията, насочена срещу нас. Възхищавам се на търпението и толерантността ти, но обикновените хора трудно се справят с подобни прояви. Това, което изглежда, че е предизвикателство от тяхна страна е може би опит да се защитят.
П.П. Хайде, моля те, кажи ми, с какво точно ти си заслужила агресия?
П.П.П. Кълна се, че преди поста на Бояна имаше мнение на момиче, което твърдеше, че Мафани му е помогнало много в труден момент. Къде отиде този постинг?

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 00:06 от Мортиша

Общи условия

Активация на акаунт