Форумски липси 2

• 62 831
  • 785
  •   1
Отговори
# 615
А Лили ЛУ,защо си замрази профила,това съм го пропуснала?Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 12:53 от Безобразие

# 616
  • на плажа
 Замрази го, защото и писна.

# 617
Да чета ли изобщо  Wink

Май не съм ви липсвала - отивам мрачно на миндеря да си скубя мустаците  smile3511
Липсваш ми, Мино! Моля те, не посягай на мустака, ще си развалиш чара Stop

# 618
  • някъде ... тук ...
А ти къде се загуби Hug

# 619
Тук съм си,  пиша рядко, но чета много  Grinning.

# 620
  • София
Липсваш ми, Мино! Моля те, не посягай на мустака, ще си развалиш чара Stop

Нали  Joy Joy Joy

Мислех да се завърна с фанфари и заря - ама НА
заметоха ме вечеееее .....
УскАрбих съ  smile3515

Напускам ви отново - ЗбогУУУУм  newsm49 newsm49 newsm49
Ни мой рива за мени Павликени  newsm45

# 621
Майкоо,няма неоспамена тема тука.Дори Вълкът му е разпуснал края.Какво хленчите по напусналите?Ми не им е харесало,махнали са се.Що се хабите по хора,които и без това не могат да отговорят.Мрънкайте по незамразените,това е по-сеирджийско.
Руска има ли я още?

# 622
  • Варна
Липсва ми Andariel.

# 623
На мен ми липсва Марадона Rolling Eyes Ама не рева на всяка страница за него Naughty( само вечер преди да заспя, тайно си поплаквам в леглото Mr. Green)

# 624
  • Варна
На мен ми липсва Марадона Rolling Eyes Ама не рева на всяка страница за него Naughty( само вечер преди да заспя, тайно си поплаквам в леглото Mr. Green)
Вярно, че и него го няма отдавна.

# 625
  • София
Доколкото си спомням Татти беше "понасолил" Марадона при поредното заключване на поредната му тема  Mr. Green Да не би още да го държи...

# 626
Ако вместо да се чудиш, прегледаш последните публикации на любимеца си, "великата тайна" ще ти се изясни.

# 627
  • София
Как` Сийке, не разбрах мен ли визираш, но ти послушах съвета и съвсем бързичко ми се изясни картинката  Mr. Green

# 628
Аз точно заради Мафани питах, защото видях в профила и, че си чете тук, а всички се тръшкат по нея.

Като ти липсва Марадона, що ревеш за Мафани?!

# 629
Аз точно заради Мафани питах, защото видях в профила и, че си чете тук, а всички се тръшкат по нея.

Като ти липсва Марадона, що ревеш за Мафани?!

Мортиша, не си разбрала Naughty Никъде не съм казвала, че ми липсва, а че много други хора се тръшкат за нея. Точно това ме учуди, че тя си чете тук, а те ревнали - къде е, та къде е.

Общи условия

Активация на акаунт