Форумски липси 2

• 62 780
  • 785
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мортиша Искам да кажа, че Мафани е пич и не я виждам в образа на жертва. Агресията много често е защитна реакция, но резултата е да се събере още повече агресия. Тук е въпрос на избор дали човек да продължи играта на шамарчета и докога. Изходът в нета е много лесен и той е да игнорираш агресора, докато не се успокои.

Ако трябва да сме честни във форума има много изявени потребители, които почти никога не са обект на агресия. Защо е така? Давам веднага пример с Анджелина- не блее със стадото, изказва и непопулярни тези, но никой не я напада.
И въпреки такива примери всеки, който е обект на агресия се чувства избран и отличен. Ето затова и мнозина си търсят чуждата агресия, за да се окичат с нея като с награда за оригиналност, интелект и всичко останало. Няма жертви тук, има само избор.

# 646
. Няма жертви тук, има само избор.

Това ми се струва също ще бъде оборено от форумен стаж, дано съм лош пророк. Има хора с чувствителни форумни полета ако съвсем случайно си първият стъпил там, просто дърпаш без да знаеш синджирчето на казанчето и...enjoy, както се казва.
Има потребители, след които не се изказвам в определени теми, защото просто знам какво ще последва, както го знаят и други 'гърмяни зайци'. Иначе обяснението ти е вярно донякъде, но не покрива цялата палитра.
А и след 30я медал примерно, човек губи интерес към колекционирането им, отново с някои изключения, разбира се.

Някой ще даде ли линк към блога на Мафани, та не идат зян последните страници Laughing

# 647
Бояна, не съм съгласна с това, което даваш за пример. Анджелина не провокира, да, симпатична и открояваща се е, но не е провокатор. Хайде, кажи ми с какво една Лили-Лу, успя да отключи толкова агресия у ССФ? Повярвай ми, Лили е изключително положителен и добронамерен човек.
Жертви няма....
П.П. Рокси, няма човек, който да е с цел реклама на даден потребител в последните няколко страници

# 648
Според мен агресията към някои потребители е в пъти по-малка, от колкото на тях им се струва или иска. И толкова много "страдат", че концентрират вниманието върху себе си, непрестанно оплаквайки се от агресори. Ужасно досадно е.

Ъ, темата е с друга насоченост. Ако скоро не можем да си прочетем "мъдростите" викам да не плачем, че агресор ни ги е изтрил.

За сефте разбрах, че Мафани е Франческа Салери  Joy
Не метаморфоза - чу-до, чудо!!!
Ма пък и аз съм една клюкаркаааа...

# 649
  • София
Рокси Никак не претендирам да обобщавам всички случаи във форума и живота. Вярно е, че ако някой се е скарал със свекърва си за начина на приготвяне на топлата пача и ти без да знаеш за тази история повториш думите на свекървата ще го отнесеш. Въпросът е, че ще го отнасяш многократно само ако продължиш да участваш. Дали като раним, като агресор или какъвто и да е, но единственият начин да не го отнесеш спрямо въпросния човек е да не комуникираш с него.

Мортиша Лили лу е безкрайно положителен образ, така е, вероятно прекалено положителен за комуникация с толкова голяма група хора. Ако отидеш на мач и се сбуташ с тълпата е все едно дали си положителен или не. Рокси е дала точен пример- с опита се учиш да не се буташ в агитката, а ако грам не ти се участва в скандали купуваш билети за ложите. Агресията на ССФ е била провокирана на принципа на рецептата за топла пача, който съм дала по- горе, но какво е било конкретно в случая могат да кажат само хората с натиснато бутонче.

Цитат
П.П.П. Кълна се, че преди поста на Бояна имаше мнение на момиче, което твърдеше, че Мафани му е помогнало много в труден момент. Къде отиде този постинг?
Този постинг наистина изчезна.Аз също го прочетох.
Имаше такъв пост. Вероятно авторката му го е изтрила преди да се публикува следващ пост.

# 650
Да, ама без да искам се оказа в мойта тема, която пуснах преди малко Simple Smile Не знаех, че след това го е изтрила.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572642.0

# 651
Нино, аз не съм видяла някоя, от споменатите съфорумки да се е оплаквала от агресори наскоро newsm78, това са си наши разсъждения. Вероятно не е коректно да ги правим в тяхно отсъствие, но какво да правя като ми е къс фитила Blush. и не мога да търпя неоснователни нападки към хора, отдавна дистанцирали се от този форум.
Вярно, никаква клюкарка не си! Naughty

# 652
Мортиша, аз говоря по принцип, а и от наблюдения. Има някои забележителни съфорумки, след които аз също рядко пиша, поради причините изброени от Рокси. Та именно те непрестанно си мислят, че някой ги следи, опонира, мисли им злото или им прави вуду магии.
На мен линчо са ми мега досадни и понякога открито го показвам. Е, сигурно е вид агресия от моя страна, но седейки пред монитора не съм усещала да са ми се възпламенили ушите от натрупано напрежение. Чак пък агресия.
Изобщо понякога прекалено внимание се отделя на неща, които едно, че са незначителни, второ, че не можем да контролираме и трето изобщо понякога не разбираме насрещният кво ни пише.
В този смисъл Бояна е права за това:
ако грам не ти се участва в скандали купуваш билети за ложите.

Slav4e_Av4е де се загуби?

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 01:08 от NinoTino

# 653
Нино, никога не ми е пукало пред или след кого пиша, но повярвай, не съм получавала открито злобни, застрашителни или плашещи ЛС от лабилни персони. Съгласи се, че подобни действия от страна на съфорумка, биха отказали когото и да било от форума, още повече жена, очакваща дете всеки момент.

# 654
Аз пък съм получавала. При това при случай, горед олу като Бояниния пример с пачата. Не отговорих, изтрих го, но бях потресена почти. А най странното е, че въпросната персона в последните години неизменно ме номинира в положителни категории за номинациите. Диаболичност не, ами и отгоре  Shocked
И други мили послания см имала, но това беше най фрапиращият случай. Форум, какво да се прави.

Славче Авче май изчезна след един скандал в Звездните компромати. Някакви снимки се разпращаха на лични, а накрая изтекло инфо към медиите въпреки всичко. Нещо от сорта, не следих много плътно драмата.

# 655
Славче Авче май изчезна след един скандал в Звездните компромати. Някакви снимки се разпращаха на лични, а накрая изтекло инфо към медиите въпреки всичко. Нещо от сорта, не следих много плътно драмата.

Какви снимки?

# 656
Хайде, кажи ми с какво една Лили-Лу, успя да отключи толкова агресия у ССФ? Повярвай ми, Лили е изключително положителен и добронамерен човек.

Добре де, стига сте подмятали намеци за агресията спрямо Лили-Лу и Мафани. Ами някои пишман клюкарки не можем да огреем навсякъде - откъде да знаем кой къде и с кого се е дракал? Дайте повече инфо, поне линк към някоя битка, да му стане ясно на човек къде е драмата.
Скарал се някой с някого, хайде после целият форум виновен. Ами ще ме прощаваш, но нямам спомен да съм спорила с Лили-Лу, нито пък да съм пращала заплашителни ЛС на някого, камо ли на Мафани. Категорично отказвам да се чувствам виновна, че не искат да пишат вече тук. Предполам, че голям процент от съфорумците - също.
Големи хора сме, не сме деца. Пък и писането тук не е задължително.

# 657
Оставам с впечатление за развод, който юридически е приключил, а фактически - не още.
Мортиша, кажи какво се иска от нас. Да се тръшкаме, че Мафани ни е напуснала ли?
Кажи й, че се тръшкаме, и готово.

# 658
"Досадни забележки и никому ненужни разяснения" - това е актуалното звучене на темата.

# 659
Къде се тръшкате, да дойда да ви погледам
Липсва ми Имелда

Общи условия

Активация на акаунт