Форумски липси 2

• 62 752
  • 785
  •   1
Отговори
# 720
Мерси  Flutter

# 721
Уффф, не е по темата, ама скролвам си аз надолу по списъка с теми, търся нещо интересно/информативно за четене, и изведнъж виждам "Форумски пе*иси". Че и 2! LaughingЕй така се ококорих, преди да разбера, че било "липси". Как мозъкът ми е стигнал от "липси" до "пен*си", не знам... 

# 722
Нищо, то в Петък са позволени такива мисли  Joy

# 723
  • София
Блонди ми липсва. Всъщност Вълчо я замества - преди където и да погледна, все на Блонди попадах, сега е така с Вълчо.....
Мечо Пух също все по-рядко я мяркам.

Тая петъчната никога не ме е грабвала, май дойде време да я разгледам по-обстойно.

Накрая се светнах кога почваш да се моташ все повече в Клю-то - като си на диета и когато вече не следиш цветовете на дъгата в памперсите.....

# 724
  • София
Блонди ми липсва. Всъщност Вълчо я замества - преди където и да погледна, все на Блонди попадах, сега е така с Вълчо.....
И на мен ми липсваше, но я открих в подфорум Нашите деца  Grinning

# 725
  • Варна
Последно не разбрах, Andariel ( Радостина) коя стана?

# 726
Последно не разбрах, Andariel ( Радостина) коя стана?

О, аз се чудих къде е. да не е Отилия

# 727
  • Варна
Не вярвам, не ми се връзват. Отилия прилича повече на viliko.

# 728
Не вярвам, не ми се връзват. Отилия прилича повече на viliko.
Изобщо не прилича. Вилико звучи вятървичаво, а Отилия нафталинено.

# 729
ма и вилико ли не пише вече?
Отилия влезе с триста във форума, не е нова, изобщо
отилия може и да  не е ксения, но може да е андариел:) има я тази категоричност, характерна за майките на по-големи мъжки рожби, които вече тренират за свекърви:)

# 730
Вилико си е тук и си пише. Наскоро ми даваше съвет за обзавеждане на спалня. Wink

А Отилия май и аз забелязах, че е много активна. Но то пък вие бая я хокате де. Ще видите като спре да пише скоро. Laughing

# 731
ма и вилико ли не пише вече?
Отилия влезе с триста във форума, не е нова, изобщо
отилия може и да  не е ксения, но може да е андариел:) има я тази категоричност, характерна за майките на по-големи мъжки рожби, които вече тренират за свекърви:)
[/color] Joy Joy Joy
Оххх Лени , ще ме умориш от смях.
Ама тя и Отилия май изчезна, от няколко дена не съм я мяркала да чете проповеди и да маха с пръст. Crossing Arms Whistling Joy

# 732
Ако Отилия е Андариел, значи нещо супер трагично я е сполетяло, та да изперка така. Но пък от друга страна защо спря да пише, поне аз не знам да е имало някакъв скандал или друго, което да я провокира.
Ако ти омръзне или ти стане скучно, просто спираш да пишеш, но това да влизаш с нова самоличност е някак шизофренично. Колко трябва да си я закъсал, та да си впрегнеш мозъка за нови роли в един форум.  Confused

# 733
 аз преди години смених акаунта, защото ми беше писнало от предишния и наистина се връзвах повече,но и скъсах с определен етап в живота, и една вечер спонтанно ми се стори готина идея да се зануля. Но не съм крила че съм аз, както всички знаят че Жозефина сменч акаунти като я прихванат.
да имаш цел да си смениш акаунта т.е да се представиш като нов човек е друго, там не виждам шизофренност, по-скоро им дотежава славата и искат наново по-спокойно да я карат. но не успяват,
защото шило в торба не стои:)

# 734
Жозефина сменя акаунти? Е, аз не знаех.

Общи условия

Активация на акаунт