Отговори
# 15
  • София
Честит Рожден Ден, Мишонка!
Много здраве, късмет, любов и прекрасни мигове!

Мимоза, разбира се, че можеш да питаш на лични кавото искаш Simple Smile

Мегиииии, искам да се видим  Heart Eyes Може и ски да направим заедно Simple Smile

Аз за среща сигурно няма да успея  Confused Най - вероятно ще пътуваме по това време...

# 16
# 17
Мишонке, честит рожден ден! Да ти е слънчево на душата и да те радват мъжо и децата!

Целувки и  Hug

Момичета, голям срам. Ние нали се преместихме в друг квартал, а лекарката ни е още в Люлин. Затова посещенията са си цяло пътешествие. После чакахме известно време лекарката да дойде. Нейсе, прегледаха Диана. Вече е почти здрава и слава Богу, се размина без антибиотик. Гърлото е добре, кашлица няма, само носа й дава още заето, но ще се оправи. С две думи, успокои ме жената. Само че аз от радост, че Диана е добре, забравих да я питам за очичките.oops Много ме е срам. Другата седмица сме на ваксина и ще си запиша да я питам. Гледам очетата са зачервени, може конюктивит да излезе.

За срещата, предпочитам събота 7ми сутринта. Дребната обикновено спи в 10 часа, но ще се справим.

Рали, жалко, че няма да те видим. Хубаво изкарване!

Меги, много се смях. Поне не сте скучали по време на полета. Моето е същото диване, та много добре те разбирам.

После ще дописвам ....

Mimoza, честито ви зъбе. Мийте го редовно!

А при нас изникнаха вече четири кътника и горните кучешки напират, а отдолу има само два резеца отпред. Виждам че растат долни кучешки, а вторите резци ги няма. Шантава работа.

Айде пак рев....

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 17:17 от Тонито

# 18
Баба марта бързала на октомврийче мартеничка вързала!
Честит 8 март мамо, обещавам октомврийче послушно да съм само!
Пролет идва наближава, октомврийче по парковете се изявява!
"Хей ръчички, хей ги две -Октомврийче пее най-добре"

та ако добрия октомври намине да бодне заглавията на 1ва страница Blush ако ви допаднат.

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 12:13 от galentinass

# 19
Страхотно е да се събуиш и с чаша кафе да надникнеш тук в любимата тема и да прочетеш колко мили пожелания има за теб.Много ми стоплихте душичката днес,имах нужда.Много ви благодаря на всички . Hug Hug Hug Hug

Гале отде ти идват тез рими,браво. Heart Eyes

# 20
Честит рожден ден Мишонка Много здраве,семейно щастие и сбъднати мечти!

# 21
Мишонка, честит рожден ден! Жива и здрава, обичана и ценена, щастлива и усмихната, динамична и изпълнена с любов Hug

Мерси за почерпката, мммммммммм много сладки изкушения!

Мерси за честитките за зъбчето ни. Вече се вижда Laughing

Гале, страхотни са темичките Peace Как ти идват на ума само Heart Eyes

Меги, добре дошла в Софето Hug Ама къв смях падна докато четях за премеждията ви по време на полета Joy hahaha Знам, че не ти е било никак леко, ама деца.... какво да ги правиш ooooh!

Диди, дано има места за това време, че е точно преди празник Praynig

# 22
Честит рожден ден Мишонка   bouquet

# 23

Честит рожден ден, Мишонкa!

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 18:08 от Bulechka™

# 24
Мишонка честит рожден ден!
Много здраве, щастие и късмет за теб и цялото семейство!
Целувки!

# 25
  • Банкя
Момичета, за СРЕЩАТА - ами то днес обявили 7.март за работен - така че аз отпадам. Sad

# 26
Мишонка, Честит рожден ден!!! Желая ти от сърце любов, добри приятели, пари и още много рождени дни!

# 27
  • София
Мишонка, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава и безкрайно щастлива!!!

МимиЛазарова welcome
 Hug Hug Hug за всички

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 21:04 от geriing

# 28
# 29
Mirama много сте хубави и двете, снимките от Съева дупка са страхотни
Меги голяма лудетина е Кари да ти е жива и здрава и ние сме така  пазя децата и хората от него
Аз днес си намерих изчезналия ботуш скрит зад хладилника, как го е намушил там незнам
Джоли къде изчезна ? Не е писала от давна

Общи условия

Активация на акаунт