Отговори
# 75
  • Пловдив
Добро утро момичета  kaffeetrmker_2
Едно кафенце от мен за събуждане и добро настроение напук на лошото време
Венера, аз пък се чудя как да съглася мъжо да отидем в Турция за Великден. Има много добри оферти за тогава, а и може за последно да се възползваме от намалението за деца до 12 г. и да вземем баткото с нас.  Sunglasses
Мечтание  Flutter направо се размечтах.........за слънце, палми.............. и тия четири неща  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз  Joy Joy Joy
Лек ден на всички  Hug

# 76
zdraveite mn. se radvam 4e pak moga da bada vav foruma

# 77
Доклад от консултацията :

ръст 84 см (+9 см от годинката)
тегло 9100 гр. (+1 кг)

Вече не се впечатлявам от кантара, явно все ще сме на опашката. Казах на сестрата : "Ако беше обядвала, щеше да докара 9500". Така де, теглихме я на гладно.
Свекито ме успокои, че мъжа ми бил на 3 години 13 килограма и Диана вървяла по-добре от него.

Казах на лекарката за очичките и тя поръча след 1ви март да отида за направление за очен лекар. След 1 година вече можело да се огледа всичко в очетата.

Малко се изненадах, че не определят повече консултации. Казаха ми неопределено да наминавам през половин година за теглене и мерене по моя инициатива. Както и, че на 3 години се полага безплатен кръвен тест. Повече нямало ваксинации чак до 6тата година. При вас така ли е?

Мисля към 8ми март да забегнем към Пловдивът. Erisii, ще ти драсна да се видим, а?

# 78
Ето ме ако някой е забелязал, че липсвам  Rolling Eyes
Да се запиша у нас е пълен хаус, но скоро всичко ще се оправи. Почти приключваме с гипсокартона, но остават още доста нещица да оправяме и после да си чакаме кухнята.
От целия ремонт единственото което се промени е че детето започна да спи на доста голям шум, а и сутрин преди ставаше в 8 сега ставаме точно преди да дойдат майсторите в 9-9.30
Много  Hug за всички деца от Ванеса и пак ще намина да се запиша като съм по свободна.
А ако има болнички бързо да оздравяват и само положителни емоции и много усмивки

# 79
  • Банкя
Честит Рожден Ден Azalea!
Бъди жива и здрава,
щастлива и успяла,
най-ухажваната съпруга и
най-обичаната майка!

# 80
  • София
Твоите желания  са моите пожелания! Hug

# 81
Бъди жива и здрава,
най-обичаната съпруга и
и най-щастливата  майка  Hug

# 82
Честит Рожден Ден Azalea! Бъди жива и здрава и много щастлива!

# 83
Честит рожден ден и от мен Simple Smile
Много любов, късмет и парички!

# 84
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЗАЛЕА!
МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 85
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЗАЛЕА, ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА.

# 86
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЗАЛЕА!!! Бъди здрава, щастлива, обичана, уважавана и винаги усмихната!

Ето как се забавляваме в снега:
http://media.snimka.bg/2243/010741794-big.jpg
http://media.snimka.bg/2243/010741814-big.jpg
http://media.snimka.bg/2243/010741822-big.jpg

# 87
  • Банкя
Момичета, вчера официално казаха, че 2-ри март ще се отработва на 14-ти.
Така че, ако искате да се преброим пак за среща на 7-ми.

mimoza° Ели е много сладка. Hug Гледам, че не й е проблем да носи ръкавици, Марти не иска. Rolling Eyes

# 88
Акси, мерси  Heart Eyes Да, обича даже сама да си ги слага Laughing От известно време опитва сама да се обува и облича  Laughing Успява с моя помощ Peace

И аз съм ЗА срещата!!! Айде да се организираме Peace

# 89
Честит рожден ден , Азалеа !!!!

Мечтание , така ме накара да се замечтая  Heart Eyes И без това ме е ударило пролетно настроение  Party

Венера, за жалост нямам все още хубави оферти  Heart Eyes ама и не търся много задълбочено ,че аз обичам сама да си организирам пътуванията , нали съм завършила туризъм  hahaha

Ирен , забелязваме те и още как   bouquet Последния път гледахме много сладки снимки на Ванеса  Hug

много слънчево време и усмивки за всички

Общи условия

Активация на акаунт