Отговори
# 60
Мечтание,  наистина Боби много сладък на аватара. Ама той трапчинки ли има? Кокорко голям е Heart Eyes  За пътуването, най-добре с влак. Аз мисля, че даже ще му хареса. Laughing
За часът на мама, к'во да кажа...много се превземат. То ако ставаше децата по таблици и книги да се гледат.
 И аз като един човек казвам: Като им дойде времето  ще проговорят, /проходят, проядат, ...ще се задомят/ Laughing 
Нали го знаете това, че който каквоти и да ти говори, знай че става дума за ....пари.
В това предаваме се вмества идеално.

...................
Пък аз съм казала на Кристофър, че ще ходи свеки да го гледа само когато се научи да работи с апарата за кръвно  Whistling
.................
Joy

Децата ги разхвърлих при бабите за почивните дни. Гледам и не вярвам..какво спокойствие Rolling Eyes
На всички Hug Hug Hug

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН mishonka95 , пожелавам ти да бъдеш обичана , желана и уважавана жена

meggyv,ако знаеш как съм се смяла с тази твоя беладжийка...То на теб сигурно не ти е било до смях, браво на Кари ,че се храни пу пу
Мимоза честито пето зъбче!
Mirama много сте хубави и двете, снимките от Съева дупка са страхотни
имах още да пиша ама ще имам едни навлеци , направо ужас

# 62
Аз съм смъцафръцана и не ми се пише много, много  Confused

Меги, докато си в София отиди в Руканор.
Имат страхотни цели космонафти или гащеризони имат и в две части, с гумирани шевове и прочие и цените им са много добри. Сега май има и намаление  Peace

# 63
Може да ми се смеете, но аз пък смятам да ходя на концерта на Мадона. С мъжо направихме бартер - той ще гледа дребната, аз ще ергенувам. На всичко е готов, само да не го водя с мене. И съм щастлива!  Laughing

# 64
ей къде сте ?
много пусто е тука  Rolling Eyes

# 65
Хей здравейте и от нас ,
тук си и пак без грам сняг ами сух студ  cold

Гледам , че за часът на мама говорите , ами някои неща там са вярни , други не  Confused Всяко дете проговаря по различно време и т.н. Венера много добре го е казала   bouquet

Ерисии , и нашите бузки стават като шкурки , когато е студено и духа , ама аз  Whistling отминава от само себе си , е взех си един крем за студено време и толкова  Hug  не се притеснявай , ама все пак отиди при кожен ако искаш да си по-спокойна  Peace и ние ще сравним какво ще ти каже  Peace

Меги остави ни сами да си студуваме а ?! Crazy

Честит рожден ден на Мишонка със закъснение !!! Много радост да ти донесе живота   bouquet

Джидже , по-добре ли е Крис с кашлицата  newsm78

Ние май по-късно пак на МОЛ ще ходим  Tired  Пък аз само ровя в нета и мрънкам на мъжо да ме заведе поне два дена на ваканция без малката , че ми се иска да зачезна от тук за малко  smile3535

лек ден на всички  Heart Eyes

# 66
  • София
 bye Аз съм тук  newsm53 и от време на време проверявам дали някой е писал.
Меги не съм виждала гащеризони smile3506 освен нещо в Бокал в ХИТа ,ама те май не са много хубави.

Коки ,а горе долу какви са цените на гащеризоните в Руканор?

Тонито,че що да ти се смеем!? Приятно изкарване Hug

Хубав ден smile3502
 bouquet

# 67
Нелкин, аз знам от приятелки които взеха за техните деца.
По спомен редовната цена е около 70лв, а при намаления 50и нещо, ама това само по спомен.
Иначе всички са много доволни от тях. Децата се движат спокойно, изключително топли, както казах вече с гумирани шевове, чудни просто  Peace
Аз много се бях засилила, обаче тука така и не настъпи истинска зима. Ако изведа детето сега трябва да се въргаля в кал, не в сняг и се въздържах. Пък вие и планина си имате  Grinning

# 68
  • София
коки  мерси Peace. Мисля си за другата зима да взема ,сега с по-ниски цени Simple Smile

# 69
  • София
След като обиколих половината магазини за грейк и- НЯМА бре, направо лощо ми става, та сега в продавалника дебна три грейки, дано ме огрее. Намерих аз едни по 130лв - но да не съм луда за 6 дни носене да дам толкова.

Иначе ние сме добре, аз от утре съм на курс и тръпна какви неволи ще имам след гледане от страна на двете баби, дано слушат. Тати беше при нас за един ден и сега го пратихме обратно във варна, но ще се върне след 10 дни, а аз нямва да ходя до Варна, та ако направим среща съм налице.

Елхо - ние планираме да ходим на планина с малката - голямо изпитание за мойте нерви ще да е, но мъжо вика - как ще я оставим, ние заради нея отиваме....

Коки, Не мога да се сетя къде имат магазин Руканор, но четох в една тема, че техни грейки е имало в Метро за 30лв,уви вече няма нищо детско в това метро.  Как е Боянски, да те питам ти ходи ли при Кирязов? Свършиха ли изпитите - и спри да се смърцъфръцваш - не си заслужава.

Тонито, що да се смеем - супер ще да отидеш - да гледаш и слушаш, то баба Мадона си е класика. (егати бабата - не мога на малкото пръстче да и стъпя, кво тяло а?)

Венера - приятна почивка - то тя май свършва вече де, ех че гот меден уикенд си направихте с мъжо.

Ескарина в метро има сумати шейни. Но аз най-харесвам тези старите от едно време дървените.

Джидже  Joy Joy Joy аз още не мога да меря кръвно като хората да знаеш  Joy Joy Joy Тати донесе ботушките и апреските на Жорката - Галето ни ги даде при нужда да ползваме, та вече сме екипирани откъм крака - но нещо не е във възторг от снега.

Така сега продължавам да се ровя за грейка в продавалника.

Нелкин - аз мисля да намеря някоя коята да става и сега и за следавщата година, размер 92 търся, пък ще навивам крачоли   Mr. Green

# 70
Меги, Руканор имат магазин в мола до Хемус, зад ескалатора на приземния етаж, но иначе има и на Графа и на Витошка.
Ама да не си помислиш, че  е мое обяснението  Wink

Водих го Боян при Кирязов, аз не ти ли казах  newsm78
Много съм доволна от него и ще се възползвам и друг път от услугите му. Дано да е рядко, де  Laughing

Пък за изпитите, докато свършат и почнаха новите  ooooh!

А, смъцафръцаното ще е от времето, да знаете. Така ми беше светнало като стана топло за два -три дни, пък сега  Sad

# 71
Здравяйте и от мен Simple Smile
ох две вечери у нас няма спане ooooh! Станислав през половин час мрънка, реве, а снощи и сутринта повръща  ooooh! ходихме на дежурния лекар - ми нищо нямало според него Tired днес не е ял абсолютно нищо, а като му давам не иска нищо, даже и луканка и маслини ме иска а това му е уж любимо Cry Ей хора казвам ви с това ядене ще се побъркаммммммммммммммм писна ми Crossing Arms А как ми се спиииии, ама няма Tired айде стига съм се оплаквала Naughty

МЕЧТАНИЕ
- Боби много сладки тръпчинки има  Hug

ТОНИ - ех голям кеф ще ходиш на концерта а Simple Smile Успя ли да си вземеш билет:) Ох и на мен ми се иска ама билета малко соленичък ми идва  Rolling Eyes нали скоро ще сме новодомци и всеки излишен лев го влагаме в новото жилище ooooh!

МЕГИ - какъв курс ще караш душа ? Ох попиках се от смях с приключенията ви с Кари Simple Smile Горкия плешив чичко пред вас  Joy Joy В голямо приключение сте се видели? Ти какъв космонафт търсиш? Преди седмица ходих на Илиенци и там имаше един щанд за ски костюми и имаше и малки космонафти  Peace

МИШОНКА - ох как ти завиждам (благородно де ) че при вас е топличкооооо. Писна ми от тоя студдд. Станислав пак не иска да върви в снега, само като го изкарам и се гипсира, та трябва да се носим  ooooh!

Отивам да готвя   chef
Приятна вечер  bouquet

# 72
Венерка блазе ти че имате баби кадето оставяте децата и сте си младоженци аз само мога да си мечтая за това Rolling Eyes
 Mpulle и ние днес не искаме да ядем изял е само един банан всичко друго плюе само разнасям купата по него
Боби от мен е взел само трапчинките всичко друго от баща си
Хайде в това студено време дето хич не го обичам малко Слънце и палми

# 73
МечтаниеHugто и слънцето хубаво, то и палмите....то...хмммм чак се рамечтах. Laughing Имахме нужда да се сгреем в тоя студ.
Нашето младоженство свърши. Ама и на това съм доволна. То няма как, иначе ще е нахалство от моя страна да недоволствам.
Вече сме в пълен състав у дома. Настана оживление.  Rolling Eyes Wink
Велин е мммммноооого крив. Яде 1/3 от предишните количества /постоянно хвърлям храна/, капризен е, иска само да го нося. Зъби много го мъчат.  WhistlingТръгнали са 3-4 наведнъж. Милото ми дете Tired На всичкото от горе и отвреме на време кашля. От тази вечер му давам сироп Стодал. Ще го наблюдавам.
Мирама,все забравям да отбележа; гледах няколко пъти снимките. Калина е много пораснала, а ти изглеждаш страхотно.Браво бе, момичета! Изглежда добре си прекарвате.
Тони, за концерта, ама хич не ми е смешно, даже благородно ти завиждам. На младини много си  я харесвах Мадона. Що танци бяха. Ама тя и сега не се дава, даже хич. Ама и на мен соленичък ми е билета.
Коки, и на мен времето ми смачква настроението. така хубаво се беше усмихнало слънцето по едно време. Аз чак пролетни дрехи изкарах, а сегааа пак...студове и стоене в къщи. Ама ще стискаме, че малко остана вече. Скоро ще се съберем варненската  дружина на тиферич Laughing
elcho, и аз мечтая за почивка за 2-3  а може и ...-тина дни. Laughing Мъжо март месец излиза за кратка отпуска и аз се размечтах. Дали няма да можем да се размажем някъде, по-настрани от дома. newsm78 Ако те блъсне някаква свястна офертичка тука из нашия тараф свиркай.
Айде и от нас лекаа нощ и спорна седмицаааа! Hug Hug Hug

# 74
Мечтание  Flutter направо се размечтах.........за слънце, палми.............. и тия четири неща  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Венерка  Hug  ха дано те огрее за по дълга почивка  Peace

Пък моя мъж март се очертава пак на тийм билдинг да ходи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire е искам и аз на работа  Crossing Arms вече ......найсет тийм билдинга пропуснах  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Поне ме  успокоихте че не само ние отказваме да се храним Close макар че при нас е почти винаги така  ooooh!

О и аз забравих да кажа че Калина много е пораснала и се е разхубавила Simple Smile А Мирама много отслабнала ми се видя  Peace хич не личи че си раждала Peace

Хайде лека нощ newsm46
Пак се улисах в пустите проекти и кое време станало Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт