Споделете 96

• 22 917
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • Кацнала на едно дърво.
Във всички книжарници (казват от издателството) трябва да я има, Анджелини.  Party (Да знаеш, че е пълна с емотикони.  Mr. Green).
Като стана бестселър като Дан Браун, веднага спирам да мърморя, обещавам.  Joy Гък няма да кажа.  Party
П.П. С подозрение се отправям към подписа на Рокси.  Grinning

# 586
  • Варна
Василис, най-сетне намерих творението ти, точно където не очаквах (в по-големите вериги го нямаше).

Първата страница звучи досущ като мрънкането на дъщеря ми. Това е комплимент.  Mr. Green

# 587
Говорете си за театри, аз ще си стоя в отчетната.

Василиса, изброените от теб неща не харесвам и аз. А какво харесваш Flutter

# 588
Не ми харесва момичето за мис (струва ми се, че носът му е крив, а устата прекалено напомпана).
 Вчера не ми хареса дупето на Джоли (много плоско и квадратно). Домързя ме да споря.
 Не ми харесват силиконовите цици (ама не съм мъж, та ще мълча).  Mr. Green

А, и Мадона не ми харесва. Ужасяваща е на вид, фрийкоподобна. Имам чувството, че е напълно луда.

Аз понеже съм компетентен само на тема "пички", ще взема отношение само по тези въпроси.

И мен не ме впечатли новото момиче за мис. Леко ми циганее.

От друга страна пък ми харесва всяко холивудско дупе. Предпочитам да положа отрудените си ръце върху плоското квадратно дупе на Анджелина, от колкото върху перфектното на Димитричка от ТОХ-а. Все пак с последното могат да се похвалят няколко випуска от Шивашкия.

Силиконови цици? Зависи. В повечето случаи са абсолютно необходими и съответно гледката след ъпгрейда е значително по-приятна.

С Мадона ще си паснем перфектно. Мадона и Марадона  Hug

# 589
Подтикнат от омразата си към мазньочи изобретих "печено телешко кюфте на тиган".
Сега си нося последствията.
Само аз кибича пред тиганЯ, като ни заидват гости.
Иначе кифтетата не са много гадни, така приготвени.

# 590
  • UK
Споделям, че вафлите Морени преди имаха значително повече фъстъци. Simple Smile

# 591
На една приятелка мъжа и и споделил,че никокога не би и изневерил,освен ако не срещне мис силикон-бомбастик Памела Андерсън.Отидохме веднъж на по бира,обаче той нещо умълчан и угрижен,та да живне малко всички взехме да се оглеждаме под,около и над масата да търсим Памела Laughing,пък той взе,че се изчерви Joy

# 592
  • о`майна лунна нощ е
Трябва, просто трябва да ме изселят надалеч от кантората за извесно време. Станала съм ужасно разсеяна и сутринта ми триха сол на главата, защото бях объркала нещо. Непоправими последици няма, но на моменти се чувствам като с половин мозък.

# 593
Споделям , че и аз се чувствам Преуморена .. Tired
Не ми се работи , а трябва .Няма как по друг начин .
Чудя се дали да не прескоча до аптеката да се заредя с Жен- шен с пчелно млечице .Да ми отвори апетита .Тъкмо ще кача някой друг килограм(че нещо пак съм отслабнала )  и ще надвия умората , надвам се ...Незная дали е възможно още февруари месец , да ме е подгонила пролетната умора ?? newsm78 Shocked ooooh!
Май взех да звуча като МГМ (сега гледам че е станала Русалка)

# 594
Едва днес изслушах песента на Краси Аврамов, след като ви прочетох. Ми не е чак пък толкова трагична, колкото се опитват да я изкарат.
Имам да свърша две важни за мен неща, а отлагам вече седмица. Някакво ми е монотонно и безинтересно. Имам мъж до себе си само нощем и през деня просто ще се пръсна от скука! Хора,  няма такова работно време - от 7,30 до 21 ВСЕКИ ден. Tired
Зле ми е на стомаха от "Марети" с гъби. Изобщо, станах с Д-то нагоре и ми е криво.
Споделих.

# 595
Не разбирам, защо някои родители толкова мрънкат против храната в детската градина. Ето, при нас има случаи, когато даже отиват да вземат закуската на дететенцето/защото не можели да го събудят на време/, та като хапне у дома, да го заведат. Незаменима, че и пари струва, мда.
Краси Аврамов и аз не го харесвам, нито пък Поли Генова ме впечатли. Обаче коментарите на Гала и Кремена/по адрес на Краси/  ми дойдоха вповеч.

# 596
  • UK
Споделям , че и аз се чувствам Преуморена .. Tired
Не ми се работи , а трябва .Няма как по друг начин .
Чудя се дали да не прескоча до аптеката да се заредя с Жен- шен с пчелно млечице .Да ми отвори апетита .Тъкмо ще кача някой друг килограм(че нещо пак съм отслабнала )  и ще надвия умората , надвам се ...Незная дали е възможно още февруари месец , да ме е подгонила пролетната умора ?? newsm78 Shocked ooooh!
Май взех да звуча като МГМ (сега гледам че е станала Русалка)

Айде не като МГМ, има много по мрънкащи същества от МГМ в темата, даже на тази страница.

# 597
МГМ, разсмя ме!  Mr. Green

# 598
Добре, че измрънках днес! Mr. Green

# 599
  • UK
Сега като поглеждам нагоре по страницата, може да съм визирала далеч повече хора, отколкото всъщност визирах. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт