Споделете 96

• 22 915
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Летяща, тя затова избра далеч по многобройната и благодарна маорска публика. Талантът й имаше нужда от нови ширини, за да се изявява.
Последно във Варна гледах Любовниците с Елена ПЕтрова и се намразих, няма толкова изящна жена, просто няма ( емотикон за най черна завист).

А снощи четох една книга за любовната връзка на жена с женен мъж, през погледа на двете й деца. Странно как една и съща книга ме впечатлява със съвсем различни неща през годините.

# 571
Вчера ми се наложи да търся в гугъл информация за Густав Климт, австрийски художник. Разцъках да видя изображенията.

Ако някой някога се озове във Виена, да не изпуска картините на Климт. "Целувката", "Аделе Блох"-там са (всъщност едно от изображенията на Аделе е продадено за  $135мил през 2006 на една галерия в Ню Йорк, ама то лицето й е в много от картините му така или иначе).

# 572
Споделям нов аватар Mr. Green Тук съм с двете си най-добри приятелки Mr. Green Mr. Green

# 573
Преди малко вместо friday написах driday. Направо като заплаха си е Confused

# 574
Ния иска да я запиша на танци,но без да искам в молбата написах фрок вместо рок.Като жаба,която винаги повръща  преди да се усмихне,ако изобщо го прави понякога Sick
 newsm19 newsm19 newsm19 Mr. Green

# 575
Господи, аз наистина харесвам песента на Красимир Аврамов за Евровизия. Започвам да се съмнявам в собствените си вкусови предпочитания.

# 576
  • Варна
Трябва да я чуя най-после тази песен. Аз обикновено като чуя Красимир Аврамов си запушвам ушите, но може пък наистина да му е хубава песента.  Thinking Инак гледам, че отново има недоволни и обвинения за манипулиран вот.

п.п. Чух я. На мен ми хареса. Но ако можеше да е с нечий друг глас. Красимир Аврамов не ми харесва и това е.

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 12:13 от Саня

# 577
В "Ромео и Жулиета" има мундири, паркур, изкорубен двуметров Ромео, пухкава, фъфлеща Жулиета и псувни. Отвратих се. Споделям мнението на Сопранчик. Скука и тъпота.

Аз съм на вълна Шакира, заради Ниара, без тя а знае. Mr. Green

# 578
Последното ми театрално зимуване беше преди 10-тина дни в Добричкия драматичен театър, пиесата бе "Милионерът". Изненадах се приятно, увлякох се до степен, че изобщо не усещах 5-те градуса в залата. Това на фона на миналодишното пролетно представление в Народния, със заглавие "Автобус", където нито една българска заслужила или народна звезда не успя да ме накара да се разделя с чувството, че буквално вися на балкона, а във второ действие, че в залата е прекалено тъмно и вратите са прекалено плътно затворени. По този повод се замислих за равния старт в живота. Изводът е кратък: трънки.

Летяща, аз редовно се замислям за вкуса си, гледайки някакво риалити за моделиери по Нова. Винаги гонят фаворита ми. Да не ти пука. Майка ми упорито ме връщаше на земята с възпитателното твърдение: Ти нямаш никакъв вкус! до момента, в който получи в отговор: Това, че вкусът ми не е като твоя не значи, че нямам такъв. Песента на Красимир трябва да я чуя на запис. Защото претендирам за култивиран музикален талант и точно като такъв ми настръхна голямата коса в края на живото му изпълнение. Качествата на песента просто ги забравих точно в този момент.

# 579
  • Кацнала на едно дърво.
Вчера ми се наложи да търся в гугъл информация за Густав Климт, австрийски художник. Разцъках да видя изображенията.

Ако някой някога се озове във Виена, да не изпуска картините на Климт. "Целувката", "Аделе Блох"-там са (всъщност едно от изображенията на Аделе е продадено за  $135мил през 2006 на една галерия в Ню Йорк, ама то лицето й е в много от картините му така или иначе).

Има филм за Климт, с Малкович в главната роля. Хубав е.

# 580
Искам книгата на Василиса. В коя книжарница я има? А автограф?  Grinning

# 581
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям, че започвам да си мисля за смяна на диоптъра.  Laughing И на тъпанчетата. Не ми харесва момичето за мис (струва ми се, че носът му е крив, а устата прекалено напомпана). Вчера не ми хареса дупето на Джоли (много плоско и квадратно). Домързя ме да споря.
Не ми харесва песента на К. Аврамов. Не ми харесват пиесите на Морфов. Не ми харесва родния театър, а на чужд не съм ходила - може и той да не ми хареса. Не ми харесват силиконовите цици (ама не съм мъж, та ще мълча).  Mr. Green
Не ми харесват "пияно" баровете.
"Къпиново вино" никак не ми хареса.
А, и Мадона не ми харесва. Ужасяваща е на вид, фрийкоподобна. Имам чувството, че е напълно луда. Rolling Eyes Новите й парчета също не ме радват.
Пикасо никак не ми харесва, а изложбата му за малко да ме умори от скука (добре, че бях с троловете, та гоненето между експонатите предизвика някакъв екшън - главно сред разпоредителките.) Дразнят ме глупавите му умни мисли, накичени из града. Обаче повече ме дразнят билбордовете с реклами на кафе и водка.
Преди да съм се размърморила на воля, да уточня - харесвам повече неща, отколкото не харесам.  Party
П.П. Лъжа, няма да си сменям диотъра, нито тъпанчетата. Ще си стоя такава, проклинаща и мърмореща.  Mr. Green

# 582
  • UK
Василиса, като ти изпишат подходящия диоптър, кажи и на мен, че май също ми трябва. Simple Smile

# 583
Василиса, не се помайвай и не сменяй остъклението, а кликни на подписа ми:) Не рекламирам водка, нито "пияно" бар.

# 584
  • София
Ей, с този театър...ще си призная, довечера съм на "Четири чифта пагони".
По принцип много обичам театър, дори да не ми хареса постановката, пак ми харесва да ходя на театър.

Общи условия

Активация на акаунт