Споделете 96

• 22 916
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Дренке, да ти отговоря за мрънкането по повод храната в градината. Има например често вафли, шоколадови, за следобедна закуска. За децата в яслените групи към ОДЗ-тата това струва ли ти се нормално? На мен и за останалите не ми звучи ок. Прекалено много тестени изделия, прекалено малко риба или пресни зеленчуци и плодове... Министерство на здравеопазването също е виновно, време му е да прокара нов рецептурник. Разбира се и много е важно каква е местната политика, но все пак...

# 616
Ох, Им, идва един такъв при мен, ама направо ме задушава.
Вчера като го видях направо щях да падна, а материалът, който ми остави да копирам е със заглавие:"Твоето тяло плаче за вода".
Дано да я прочете.Още не е дошъл да си я вземе.

# 617
Да се похваля, бях си поръчала две книжки, които днес пристигнаха, не че нямаше да пристигнат, но ги очаквах с нетърпение, защото са на любимата ми поетеса Маргарита Петкова. А сигурно дойдоха, защото преди това свърших едно добро дело, ей така безрезервно.

# 618
Жените в тази работа са на една еволюционна стъпка разстояние от кокошките.
Само не знам стъпката напред или назад е...
Не куткудякат. В това е разликата.

Направо ме вбесяват!!!!!!!!!!!!!!!!!! АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

# 619
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Кудкудякат.

# 620
  • Boston, MA
Василиса, с теб съм по всичкото нехаресване. Само не знам кой е К. Аврамов, но мога да добавя към списъка ти, че и Боно ме дразни.

Но аз поне си имам оправдание. Ти да не инкубираш трети трол, а?

# 621
Ти па, Гном.  Като се вбесяваш от един цял пол, на коя еволюционна стъпка си.
Я поне си конкретизирай беса, иначе ще е като онова филмче отпреди сто години, Признаци под Виенското Колело, дето мушкаха един щепсел в носа на великана и му викаха „бесней, бесней”, да произвежда ток.

# 622
Личният ни лекар си е лепнал бележка на вратата, че преди преглед трябва баня.

# 623
  • Русе
A нашият личен лекар отказа да дойде вкъщи да прегледа малкия (с висока Т, но заради съмнението за варицела не исках да го водя в кабинет), понеже имал да учи за изпит..........

По повод за храната в яслите. Веднъж ми дадоха следобедната закуска, понеже го взех рано. 4 (четири) броя соленки, колкото кутрето ми. Казаха, че бозата нямат в какво да ми я сипят. И вафла са ми давали - от млечна кухня.

# 624
  • Пловдив
Дренке, да ти отговоря за мрънкането по повод храната в градината. Има например често вафли, шоколадови, за следобедна закуска. За децата в яслените групи към ОДЗ-тата това струва ли ти се нормално? На мен и за останалите не ми звучи ок. Прекалено много тестени изделия, прекалено малко риба или пресни зеленчуци и плодове... Министерство на здравеопазването също е виновно, време му е да прокара нов рецептурник. Разбира се и много е важно каква е местната политика, но все пак...
Дай идея как да сръчкаме министерството....  поредната петиция?

# 625
По повод на насълзяването на Имелда.
Преди години една позната разказваше случка от практиката на родителката си. Отива при нея някаква дама за интимен преглед. Но преди това е взела всички необходими мерки - жените от семейството са я посъветвали, че най-добре се разбира за някакъв проблем по миризмите. Жената взела съветите присърце и 40 дни пост откъм баня.  apchih
Василис, много се хилих на емотиконите в книгата. Личи си, че не си отчетничка.  Mr. Green
Та като споменах отчет - тазгодишната априлска реколта стартира с две девойки. Да са живи и здрави.

# 626
Сега съм в чуденка как ще си изкарам колата като са ми оставили отпред една педя място, а отзад две педи.
Освен да се опитам да полетя нагоре, май друг избор не ми остава.
Много неграмотен народ има.
Да не бях излизала навън, че се ядосах, а имам още 40 мин. и ако не се премести никой от двамата незнам как ще ходя да си прибирам детето.
Другия варриант е да я замина тук и да се прибираме с такси.

# 627
Ще излезеш, разбира се. Напред назад няколко пъти и си готова. И леко да ги подпреш, те са си виновни.

# 628
Сега съм в чуденка как ще си изкарам колата като са ми оставили отпред една педя място, а отзад две педи.

С леко побутване на заобикалящите коли.
Живеещите в Париж ще потвърдят как там така правят. То си е умение. Пък и тези калници за какво са.

# 629
Дай идея как да сръчкаме министерството....  поредната петиция?

има тема в подфорума на СНБМ

Общи условия

Активация на акаунт