Споделете 96

• 22 908
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • Boston, MA
100 пъти напред и назад, и си готова. Подпирането е ясно, в Париж съм виждала как подместват така.

Ох, Алиса.... Laughing Чукни.

Аз пък винаги псувам тези, дето паркират нашироко като бедуин в пустинята. Оставили от едната страна място за половин кола, от другата още толкова.

Негативност, нали споменах вече...

# 631
Е да де, ама тоя дето е зад мен, зад себе си е оставил, колкото половин кола.
Спуснал се напред докато се доближи максимално до бордюра и не се е върнал поне малко назад после.
Ще изляза аз, но много ..... ще изговоря, докато го направя.

# 632
Е да де, ама тоя дето е зад мен, зад себе си е оставил, колкото половин кола.

Идеално, ще има накъде да го побутнеш.

# 633
  • Русе
Споделям, че до утре трябва да намеря някой, желаещ да дари кръв  Rolling Eyes От всички роднински възможности, остана един, за който баща ми каза "Знам, че ако му дам 40-50 лв ще се съгласи"...... Силно се надявам да не опрем до него. Не заради парите. Понякога ми се иска да нямам нищо общо с определени хора, още по-малко да ми се наричат роднини.  Sad

# 634
Деб, на такива роднини просто...

Рони, никаква не мога да те хвана, пък на обяд щяхме да ходим  Simple Smile

В центъра на София също се  паркира на слух. Особено по малките улички.

Краси Аврамов е отврат. Сори, амам си е така. има поне 3 други парчета, които са с класи над неговия вой.

# 635
Дещо, постът ми беше ироничен, явно не си прочела останалата част. На мен вафлите не ми пречат, де, не съм забелязала да  им дават чак пък толкоз често. Както и да е.

# 636
Е как въпрос за 20 милиона може да е Кой е третият мускетар  Shocked
Баси филма.  Crazy

# 637
Ео, въпросът е зададен не на европеец, а на индиец. Ако говориш за "Беднякът-милионер".
СПОДЕЛЯМ си подписа!!!! Влюбена съм в този мъж беееее!!!!

# 638
Де да знам, според мен всеки човек трябва да го знае това просто нещо.
Аз примерно и за бог Рама знаех, и за Франклин знаех отговорите newsm78
Е за крикета не, но там и играчът не го знаеше  Laughing
Обаче ме утрепаха с кол-центъра. Защо ние нямаме разносвач на чай, питам!?

# 639
Ей такова ми е

Можете да се чувствате свободни да ме обявите за мрънкало, ревла, скучна, излишна и каквато още ви харесва.
Поне на вас дано да ви е хубава вечерта!

# 640

Обаче ме утрепаха с кол-центъра. Защо ние нямаме разносвач на чай, питам!?
Кой ти каза? Ние си имаме....разносвач, ама на банички. Mr. Green
Нема да ти казвам кой е в ролята. Joy

# 641
Аз бих се зачудила дали няма уловка. В какъв ред ги броим, за да стане някой трети.

Свалям Taken, ама върви като през сламка. Явно няма да го гледам днес, ако изобщо сколасам д го гледам.

П.С. Жози, и аз в този ред се сещам, но убий ме, не мога да кажа дали през цялото време се споменават в този ред в книгата, дали не е придобило популярност по друг повод и дали някъде няма друга номерация из всичките страници, особено ако ми се клатят едни двеста хиляди. А съм я чела има няма сто пъти тая книга.

# 642
Аз бих се зачудила дали няма уловка. В какъв ред ги броим, за да стане някой трети.
Аз лично от книгата се сещам за "Атос, Портос, Арамис и '.....д'Артанян". newsm78

# 643
Деб, щях да кажа да дойда аз, но се сетих, че си далеч.
Много обичам да дарявам кръв.
Дано се намери някой!!!

# 644
  • София

Много тъжно ридае това момиченце. Sad Питам се какво му е, но ако е искало, е щяло да си каже може би.

Общи условия

Активация на акаунт