Споделете 96

• 22 886
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
Мишоно, къде го има това филмче? Моята Милица напоследък налита все на идиотски анимации. Искам, ако гледа нещо, поне да не е простотия.

# 721
В телефонните справки работи един Николай, който е с много приятен глас.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 10:22 от Донa Флор и нейните двама мъже

# 722
Споделям нов профил, изграден върху последователност от минали действия. "Резултатен" един вид. Посредством картина, текст и звук искам да отбележа, че мястото ми в МПС с товароносимост до 3500кг вече е пилотското. От вчера съм шифьор. Наздраве! Мерси.
_____
В текст под линия искам да споделя, че силно изсимпатизирах на шушончето на Антонио. За кученцето става въпрос.

# 723
  • о`майна лунна нощ е
Обещавам да бъда послушна тези дни.
След като изпълниха всичките ми искания леглата, матраците и бойлерът бяха купени, съм доволна и добра. Защо му трябваше на милото да си причинява буреносното ми настроение цели два дена, като можеше да си спести това домашно бедствие.

# 724
  • При хората, които обичам
И в повредите на ADSL има един Камен...
Да не вземете сега да си разбиете модемите

# 725
Аз защо в ни едни повреди и услуги не попадам на мъже, а все на истерични жени?!

# 726
Пък при мен вчера дойде един много симпатичен млад писател, ммм... дано повече такива да се навъртат, аман от стари коцкари. Като му издадем книгата, ще ви пошушна кой е. Че и материално независим, това е цяло чудо! Но сигурно някоя хиена английска тип Виктория Бекъм вече го е хванала в мрежите си.  #Cussing out

Джей Джей и ние го гледаме, има го в Замундата, а аз купувам на Боян и ДВД-та от Билла, по 1 лв. Харесва му на детето, и на мен също, което е рядкост.

# 727
Мойте толкова искат животинче вкъщи,че ако видят кученцето веднага ще започнат да ме молят.Много е хубаво,ама понякога иска повече грижи от малко дете.Освен това толкова малко зелени площи останаха вече, и в тях току долита караница между отглеждащите и неотглеждащите кучета,че незнам къде ще го разхождам.
Мишона,блазе ви за оцветяването.Ние държим моливите като копие и тропаме сУ страшна сила по целия лист Joy Хвърчат графити на всички страни,обаче а съм посмяла да поискам да и покажа как да го хване по-удобно,а индиански рев е огласил кооперацията  Sly
А за филмчето и на мен ми е интересно.По картуун и джетикс големи тъпотии,на едно свястно не съм попаднала,иначе доскоро даваха по канал 1 за едно човече,"Топчо" или нещо от сорта,а по едно време даваха и серии от Карлсон и дребосъчето,така се надявам скоро пак да ги пуснат.
Добро утро! Весел и спокоен ден на всички! Flowers Sunflower
Люсил,това самолет,или лимузина е? Simple Smile

# 728
Яна иска рибки. Като се познавам и като познавам нея - ще ги уморим за отрицателно време.

# 729
Домъчня ми за Вили Казасян.
http://www.vbox7.com/play:93373bb1

# 730
  • При хората, които обичам
Гупите са издържливи, ДеЩо. Вземете си.

# 731
На Тони кучето е ужааасно сладко, ама мъжът ми каза не.

Сутрин преди градина бързам като луда да стискам портокалов сок на детето, днес реших да разнообразя, взех сокоизстисквачката на дядо му, че нашата потъна незнайно къде, нарязах около 1 тон ябълки и обелих още толкова моркови(и аз съм човек, при това кърмещ Mr. Green ), сглобих машината, напъхах плодовете и тя просто не се включи. Откачих. Е, детето жадно, седи и преглъща с/у мен, стисках портокали пак и му връчих един морков да гризе по пътя към градината. Другите работи ще си ги бия в главата Tired

Аз защо в ни едни повреди и услуги не попадам на мъже, а все на истерични жени?!
Сигурно ти е слаб ангела, та Съдбата те пази Laughing

# 732
А пък аз вчера си говорих с един много симпатичен, млад психиатър. Айде, похвалих се и аз. Mr. Green

# 733
Настъргани ябълки, моркови, орехи, канела, мед и сметана стават чудесен десерт.

# 734
Извънредно включване от моя милост. У дома съм си, тотално неадекватна. След малко лягам.......и не знам кога ще стане. Пуснаха ми ден, платен, неплатен, не ме интересува.
Явно имам проблем с кръвната захар. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт