Споделете 96

• 22 895
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
Не мога да се снимам, камерата не ме обича. То един господ знае дали съм красива, но аз така се усещам днес. Да не разваляме хубавата работа с фотоапарати. До утре сигурно ще ми мине Grinning

# 706
  • София
Елате у Пловдива да пием кафе, в Пингвините със сигурност я има(ше).  Grinning

Естер, точно от там я поръчах.
Писаха ми, че все пак поръчката
ми остава и при първа възможност
ще ми я доставят.
Тук е мястото да споделя за едно
много мило ЛС  Hug
И тук голямо БЛАГОДАРЯ !!!

# 707
Калине, направо си плаче за цитат в подписа това, което си казала Laughing Аз когат се почувствам красива, може да е само чувство, ама никой не е в състояние да ме убеди в обратното...и vise versa - ако ще всички мъже да ми се обясняват в неповторима краоста, ако не се чувствам така - не прихващам....

А, Джули, моето инфо е от последния петък, та явно книжарниците вече са били щурмувани и не е останало...

# 708
Добре, че влязох да почета темата. Благодаря на Калина и другите, че ме разсмяхте, тъкмо се бях почти разциврила от умора и безсилие /нещо на Елена и става и не знам какво, сигур зъби/

И аз бях на родителска среща, но темата беше Здравословно хранене и имаше среща с диетолог, на който жалко, че не записах бисерите. Обрече българските мъже на неживот след 50 годишна възраст - от тогава до 75, когато умирали разбираш ли, било МЪКА..За всичко естествено са виновни пържолите и битовият алкохолизъм. О! И солницата, която се сервирала с ритуален удар в средата на масата и в която средностатистическият българин топял пържолата преди всяко отръпване. Имало си и специален термин с това солене без да опиташ храната преди това как е...пристрастително било. Да не припарваме и до шоколад заради промишления маргарин в него. Оплю разделното хранене, защото "Е как няма да ядем сандвичи"! За всяко казано нещо липсваха аргументи, а на тяхно място имаше цветущи изрази и примери от българският бит. Накрая закръглен баща изрази притеснение за синчето си, което ходело и залитало, не можело и да става дума за наднормено тегло, а било изяло едно прасе за годината.. Въпросното диетологче наричаше колежките си некадърници без дипломи, а ученичките, на които изнася лекции - мацки.
Накрая, след като дружно решихме, че колкото и да желаем да живеем здравословно, пазарът не предлага голям избор, човекът заключи - оправяйте се, гледайте си семействата и всеки да се оправя поединично!

Какво друго. Имахме семейна дискусия - бива ли кмет на столица и кандидат за бъдещ премиер, да се снима гол. /Списание По-здрави, което върви с Жената днес, където бат Бойко има нелицеприятно несъразмерен облик и видимо полага усилие да си глътне шкембето, замазано като мускул/
Аз казах - не е редно, не мога да си представя някой европейски кмет така, за премиер да не говорим...
Той каза - абе що не, ако е свестен и си върши работата няма лошо... /говори по принцип, не за пожарникарчето/

Друго какво. Смятам, че трябва поговорката Трудът краси човека да се подложи на обществена дискусия. На мен мързела ми се отразява по-добре на визията.

Благодаря, на който ме прочете. Знам, че съм досадно обстоятелствена, това е защото през деня почти не разговарям, само муча и ъ-кам.

Наздраве!

# 709
Виждала съм обяви за кучета - За дома и семейството, Други стоки за дома... Пусна ли го, бебе ли е?
http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=23

Бебе е, да. На пангара е вече.

# 710
  • София
ДеЩоВиди, диетологът само за мъжките нездравословни навици ли говори? Да разбирам ли, че за мен няма опасност, ако практикувам топене на пържоли в солница и битов алкохолизъм? Примоция за жени, а? Ех, това ми дава надежда. Flutter А аз дори не пия безразборно хапчета и антибиотик при всяко кихане.
Ехее, ще живея хем нездравословно, хем дълго! Ще чакам любимия да се спомине на 75 (предвещаните от диетолога), и си стягам багажа за Сан Тропе. pletka

# 711
Хихи.
И за жените говори. Но те са по-склонни да се зарибяват по здравословното хранене, защото са по-суетни, свързавт го с по-добър външен вид и т.н.

Споделяла ли съм ви, че съм крайно, тотално, необратимо непоследователна? Не знам дали има лек. Всекипът се захващам снещо с огромен ентусиазъм, задвижвам нещата и после бавно и постепенно намалявам темпото докато не спра. Но съм и отговорна. насилвам се и ги довършвам, но с голям тормоз над себе си и след много време.
Магистратурата обаче се отказвам да завърша. По-скоро ще запиша друга или ще си остана бакалавър.

# 712
Гюлфия, не си губИ времето в чакане. До 75, ехееей, може ние да се споминем...Ако решиш да пътуваш по-рано, свиркай, че нещо ме е стегнала шапката - тесничко ми се вижда в къщи. Една стара песен ми се навърта в главата - за джапанките в сака. Ех, мечти.

А къде е Вълкът? Губи ми се от няколко дни  newsm78

# 713
Дали да не си сложа пак онова "следполунощна", може пък да ми се доспи?!

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 06:16 от Балу

# 714
Какво има да си объркана, изселникът Шамси Мутлудован те поздравява.
Ние пребивавваме из разни болници, надявам се утре да пренощуваме в университетска. Вече сме неразделни с Вълчето. Ако остана без работа ще се реализирам като платен придружител в болница. Оправям се из коридори крила и гишета, бумащина, спя по диванчета.
Тони, много ти грозно кучето бе, то и аз не съм красавец, ама чак пък толкоз.
Напълно разбилраемо е да искаш да се оттървеш от него, ама чак и пари да му искаш.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 03:02 от Вълкът с дълъг ник

# 715
Добро утро !

Тони, не го ли подаряваш?М? Веднага ще те отърва от него.
Не е грозно бе Вълчо, така са го снимали.Много са добри тези кученца, но...и много скъпи.
Та затова ако е подарък, го взимам веднага  Simple Smile

Прекрасен ден ви желая !

# 716
Правилно, извратеняшките неща са скъпи.
Вълчицата е с бронхопневмония, на антибиотици.

# 717
Аз вчера битово пия от обед, в отчаяни опити да си потуша главобола. Иначе, ДеЩо, на тоя диетолог можеше да му натъртиш за френския челен опит- ядеш пържолка със сметанов сос, пиеш червено вино с мазохистично удоволствие, практикуваш сещате се какво френско и накрая имате най малко сърдечно съдови заболявания в цяла Европа.
Казах ли ви, че днес е Денят, в който ще спечеля от тотото  Laughing

# 718
Тоя диетолог да си глеа работата, викам аз. В момента ям усилено шоколад, защото ми е ЗЛЕ!!! Много!!! захарта май ми е паднала, треперя, и едвам вървя. Заведох Станислав до градина на автопилот и после се питах оставих ли го или не. Но пък излязох сама покрай охраната, значи, съм го оставила.

# 719
Здрасти! От вчера сме направили четири картички с Ния. Използваме всякакви подръчни неща и флумастри. Много хубави станаха.
Ния лека-палека се научава да оцветява, без да излиза от ръбчетата, много съм доволна.

Има едно филмче "Мистериите на Джей Джей" за малки самолетчета - много е спокойно и образователно-занимателно.

Когато готвенето, хапването, пийването и сливането на дни е реалност - време е човек да се върне на работа.

Общи условия

Активация на акаунт