Споделете 96

• 22 902
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • о`майна лунна нощ е
В новата брошура на Метро за периода 26.02.2009 г. - 11.03.2009 г. ни известяват, че магазинът ще предлага преносима памет /2,4, 8 ГБ/ с различен АРОМАТ  newsm78 Ама на картинката са показани няколко USB-a в зелено, жълто, оранжево, червено, ....

# 691
Мда, не се чуди, миризливи са  Laughing Голям хит бяха в детската градина, пардон, офиса, до скоро. Вече се отмирисаха.

# 692
П.П. Лъжа, няма да си сменям диотъра, нито тъпанчетата. Ще си стоя такава, проклинаща и мърмореща.  Mr. Green
Шът, ще ти излезе име "Голямата Госпожа Мърморана" Simple Smile

Харесвам Калвино. Днес открих описание на къщата си в неговата книга. Много хубава книга, да си я купите.

# 693
Споделям, че научих нещо, от което ми настръхнаха косите.....и ми се затвърдиха едни убеждения. Много жалко за потърпевшите. Confused

# 694
  • София
Искам да споделя тук, защото Василиса пише тук,
че навсякъде нейната книга е изчерпана пък  Crossing Arms
Не е чесно  Crossing Arms
Поръчах я заедно с книжки за малкия - днес ми пишат
на мейла, че за момента е изчерпана. Проверявам в
още 2 сайта и там така  Sad Тъжна съм пък  Sad

# 695
Мамицата му!

Споделих.

# 696
Около два пъти годишно се чувствам красива (но не всяка година) и днес е единият от тях. Временно забогатях и ходих на фризьор.

Иде ми да отида да дефилирам някъде и да си размятвам прическата!

п.п. Да, книгата на Василиса още не съм я видяла. Няма я.

# 697
Калина, знаеш, къде.
Днес бях на родителска среща. Синът ми освен, че е гениален, е толкова шумен, че се наложило госпожата да го води в другите класове, за да му демонстрира, как се пази тишина. Е, ако не стане президент, респективно археолог, респективно каратист, ще направи чудесна кариера като селски глашатай. Микрофон на него му не требе.
Вече не съм блондинка с къса коса. Имайте го предвид, като си ме представяте.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 22:35 от Донa Флор и нейните двама мъже

# 698
Калина, снимай се Simple Smile

# 699
От днес си с дълга ли?

# 700
Брюнетка с къса коса?

Споделям лентичка на съфорумка - http://img.weddingcountdown.com/ticker/861tnqkz0q02.png
Смесването на езици е забавно, мда.

Калина, снимай се, но ни се и покажи.

# 701
Калина, разбрала-недоразбрала, каквото са им обяснявали за постите в училище, ми вика: "Утре е денят за пости. Аз ще се откажа от..плодове и зеленчуци."

# 702
  • Майничка
Джулиана, Калине, да взема да ви я пратя?
Подарих 2бр. на седмокласнички и 1 - на подготве. Работодателят на Калин@ може направо да ми ги доставя у дома, вместо по книжарниците си.

# 703
Елате у Пловдива да пием кафе, в Пингвините със сигурност я има(ше).  Grinning

# 704
  • тъгата в мен
Марадона,да не се налага да идваме да ти носим по нещичко...За черния етикет-ясно.

Общи условия

Активация на акаунт