Споделете 96

• 22 889
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
Куче у дома? Тоя филм го гледам от няколко месеца. Не е за хора със слаби нерви.
Ако обичате да плетете, е чудесен избор- дори  късокосместите дават вълна като породиста мериносова овца.
Ако мечтата ви е да ставате в тъмни доби, в студ и сняг да тичате като изоглавени след псето, считайте я за сбъдната!
Ако да яхнете стирката и да препускате с нея из къщата, ви е представата за едно наистина екстремно преживяване, имате го!
Ако можете да понесете гледката на ядене от една копанка на деца и кучета, ако искате да научите потомците да споделят намазаната си филия с някого, кучето е вашия човек!
Ако мебелите са ви омръзнали до смърт и си търсите причина да ги сменяте- пуснете кучето да обходи наоколо- изгризаните крака на маси и столове и надъвканите тапицерии са ви гарантирани.
Кучето било най-добрия приятел на човека? Да, така е. Но не забравяйте, че жената не е човек!

# 736
Добре де, ще се надцакваме ли. Диетологът беше 44 годишен, изглеждаше 10 години по-млад и имаше дете студент. Като изключим непрофесионалните му изказвания беше и забавен.
А секси глас за последно съм чувала от един русенец, с който така и не се запознах на живо.

Дуци, изяж останалото! А да ме осиновиш искаш ли?

На Яна не и цедя сокове, сутрин яде много плодове преди градина.

# 737
  • София
взех сокоизстисквачката на дядо му, че нашата потъна незнайно къде, нарязах около 1 тон ябълки и обелих още толкова моркови(и аз съм човек, при това кърмещ Mr. Green ), сглобих машината, напъхах плодовете и тя просто не се включи. Откачих.

Трябваше да извадиш резачката, като в рекламата.
Нашата сокоизстисквачка от две години стои низвергната. Ползвали сме я само два пъти - веднъж за грейпфрути и веднъж за моркови. Сокът от грейпфрути се получи твърде предсказуем, а на всичко отгоре имаше и пяна, гадост! От сока от моркови се надявах да стана оранжева, но не би.

# 738
Ели, мъжът ми ще го извежда, трой за това се опъва. Искам като вашия пес, но е твърде голям, когато се преместим, може в двора. Но сега едно дребно, дето влиза в чанта, като Тоньовото... Другите работи не ме притесняват.

Плодовете ги дадох на баща ми, не искам да ги виждам!

# 739
  • При хората, които обичам
Заформя се тема "Е ли флирт разговорът с интелигентен мъж със секси глас?"

# 740
Е, е! Внимавайте, дами. Joy

# 741
Е, е! Внимавайте, дами. Joy

Какво е? Аз дори не го виждам. Моля ви се, докато ходех на работа в добрите дни флиртувах по телефона с поне няколко клиента. Хем те доволни, хем шефа, щот плащат. Ама аз знаех как изглеждат.

# 742
По телефона мога да продам всичко. Но това не е флирт, а рутина - резултат от многобройни обучения.

# 743
Да, може да се нарече рутина.

# 744
По телефона мога да продам всичко. Но това не е флирт, а рутина - резултат от многобройни обучения.
Аз също. Това беше първото нещо, с което започнах в аутсорсинга. И сега, когасто се занимавам само с поддръжка, пак помага. МНОГО!!

# 745
Аз пък по телефона мога да бъда много лоша! Всички транспортни фирми отпреди 5 години още сънуват кошмари с мен.
Виж, на живо съм толкова мила и добра, но това е тактика, с едната ръка ги удряш, с другата ги галиш, да те слушат и козируват.

Ооох, що не беше толкова лесно с възпитанието на деца...

Дещо, ние имаме риби от 1 месец. Боян и дядо му ги нахраниха един ден и за малко да умрат горките, задушени в храна. Оттогава ги гледа отстрани, не е опитал нови методи за уморяване.

# 746
С обучения можеш да станеш добър сейлс, но не и НАЙ-ДОБРИЯТ.
Трябва да си е заложено в теб. Да ти идва от вътре както се казва.
За последните 5 години имам сделки с 3/4 от топ 100 фирмите в България и едва 10% от този успех се дължи на обученията.
Съвсем спокойно мога да напиша книга за това как се продава успешно в България. Единственото което ме спира е правописа. И мързела.

# 747
"Психология на продажбите" е изключително интересна материя. Поне на мен ми беше интересно. От начина, по който влиза клиент в офиса, можеш да си избереш подход към него. Друг е въпроса, че понякога не искаш да избереш и никой психолог /пък и шеф/ не може да ме принуди да му продам и копче.

# 748
Марадона, диктувай на секретарката. Все пак и тя нещо да върши, освен да се фръцка из офиса. Ще се почувстваш като един Дж. П. Морган, даже може и на пишеща машина да трака, за по-автентично. После ми я прати. Ако си толкова добър, колкото твърдиш, за останалото не бери грижа.
На мен продажбите ми вървяха и без обучения, лошото е, че много бързо ми писва всичко, и аз като Дещо.

# 749
Никога не съм се обучавала, за да продавам. Иде ми отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт