Споделете 96

• 22 888
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че съм на другия полюс. Търговията не ми е в кръвта.

# 751
С обучения можеш да станеш добър сейлс, но не и НАЙ-ДОБРИЯТ.
Трябва да си е заложено в теб. Да ти идва от вътре както се казва.
За последните 5 години имам сделки с 3/4 от топ 100 фирмите в България и едва 10% от този успех се дължи на обученията.
Съвсем спокойно мога да напиша книга за това как се продава успешно в България. Единственото което ме спира е правописа. И мързела.

Познавам един такъв. Когато разказва за тези неща мед му капе от устата. За мен това е друг свят, друга цивилизация направо.
Та този друг много добре продава, каквото и да му дадеш ще го продаде. Напоследък се е зарибил по някакви борсови изпълнения в нета, там се печелят май японски иени, луди пари изкарва, но само на игра... явно и в условията на криза някои хора си го могат...
В тази игра можело и с истински пари.

# 752
  • При хората, които обичам
Блазя ви. Но аз пък съм ученолюбива и станах добра. Но просто добра, не чак като Марадона Laughing

# 753
  • о`майна лунна нощ е
Отивам на лов за книжката на Василиса. Дано не са я изчерпали и при нас.
Полейте ми вода за късмет, сега е топло и няма да замръзне.

# 754
Клиент ме покани... на мач на Челси, в „кралската ложа”. Много подходящо, няма що. Нито Челси ги обичам, нито на мач обичам да ходя.
Как няма нищо за жени в тази индустрия на big swinging dicks, бреееей.

# 755
  • При хората, които обичам
А, няма... Премиални, акции, пенсионни фондове?

# 756
  • Пловдив
Споделям голям сладолед, цяла кутия само за мен. Профитероле пише отгоре, сметанов и шоколадов, с шоколадова заливка, бишкоти и парченца черен и бял шоколад.

# 757
Надушвам, че дойде момента да повдигна Оная тема с подаръците от клиенти Mr. Green
Не знам защо, но първоначално написах надупвам вместо надушвам.

# 758
Марадона, диктувай на секретарката. Все пак и тя нещо да върши, освен да се фръцка из офиса. Ще се почувстваш като един Дж. П. Морган, даже може и на пишеща машина да трака, за по-автентично. После ми я прати. Ако си толкова добър, колкото твърдиш, за останалото не бери грижа.
На мен продажбите ми вървяха и без обучения, лошото е, че много бързо ми писва всичко, и аз като Дещо.

Тя верно само се фръцка. Освен това вчера разля едно кафе на килима и остана петно. Следващият път като сгафи, не само ще я е.., но и ще я уволня!

На мен пък не ми писва, защото таргет групата не е  ограничена нито по вид дейност, нито по обем. Срещам се с много различни хора, в различни браншове, с различно поведение, манталитет и маниер на правене на бизнес. Интересно ми е да се срещам както с шефове на банки, така и с някой местен шериф, за който работи целият град.

# 759
Клиент ме покани... на мач на Челси, в „кралската ложа”. Много подходящо, няма що. Нито Челси ги обичам, нито на мач обичам да ходя.
Как няма нищо за жени в тази индустрия на big swinging dicks, бреееей.

Алис, много благодаря, че ми го припомни това. Слагам си го под портрета.  Hug

# 760
  • Кацнала на едно дърво.
Донът мой има мн секси глас.  Heart Eyes
Тези дни проведох разговор с много секси глас (човекът обаче е гей).  Laughing
Споделям, че имам още десетина дни работа и после ще му отпусна края - ще си взема "отпуска" и ще направя основно и съвсем подробно пролетно чистене. Обичам да чистя.  Party Луда съм, знам.  Mr. Green

# 761
Марадона, ти само се навий да напишеш, аз ще редактирам правопис и пунктуация. Обаче ще попивам всичкото ти ноу хау, да знаеш.
Споделям, че забърсах де що шоколад има из дома. И май никакви диети не са за мене с този проблем.
ВАСИЛИСЕЕЕЕ-уредиха ми книгата ти!!!! Mr. Green (ма съм връСкарка и аСС Mr. Green)

# 762
И аз обичам, но да съм си сама. Е, някой друг да измие банята, кенефа, да изглади. Останалото за мен.

# 763
Победих.
Свети ОК

# 764
Марадона, ти само се навий да напишеш, аз ще редактирам правопис и пунктуация. Обаче ще попивам всичкото ти ноу хау, да знаеш.

Моето ноу хау е голямо, но с повече старание, може да бъде попито.

Общи условия

Активация на акаунт