Бели и червени, весели, засмени- 92-ра Американска Бабомартенска тема

• 14 857
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Вирусът го изкарах вече, но много се радвам на хубавата новина!! Честито!

# 91
За тези, които биха се заинтересували с оглед на идващата Баба Марта, бих искала да споделя, че  вчера получих мартеничките, които поръчах наскоро от сайта на къдрокоса, http://www.petle.com/, и съм очарована!  Горещо го препоръчвам, ако и вие като мен нямате мартенички и търсите да си закупите. Тhe pictures don't do justice, мартеничките са даже по-красиви на живо! 

# 92
Аталанта, това са чудесни новини. Мой приятел ми разказа тази сутрин, че на тяхната компания им трябвал човек в Охайо. Вчера сутринта са пуснали постинг с Охайо стейт, до днес сутринта са получили над 650 резюмета. Шестстотин и петдесет Shocked. Много ме шашкат такива новини.

# 93
  • Добрич
MrsG , някой ще си помисли сигурно, че ти давам пари срещу такава страхотна реклама! Laughing Благодаря ти от сърце за хубавите думи! Трогната съм, дълбоко!  Hug
Аталанта, и аз много се радвам за вас! Честито и дано сте доволни от новите си работни места!   Peace bouquet

# 94
Гречка със задушени гъби с лук, както и всякакви други задушени зеленчуци.

Аталанта - супер новина.

# 95
Тhe pictures don't do justice, мартеничките са даже по-красиви на живо!

Такава беше и моята първа реакция!  Peace Наистина са страхотни! Simple Smile

Atalanta, много се радвам за вас! Поздрави! Simple Smile

Pixie, благодаря и на теб! Ще споделя как е минала първата сгляда.

Закъснявамe за фризьор, как ще се справя сама с малката, не ме питайте.

# 96
Аталанта браво- страхотни новини. Успех и на двама ви !!!
Марлела супер аватар  Laughing !
Ева я издай с коя съфурумка се засече, че ми стана любопитно  Wink .

# 97
  • Boston, MA
Аталанта, мерси за честитката и браво за хубавите новини!

... За ваше сведение, 87% от българите вярват, че когато има недостиг на работни места, мъжете трябва да са с предимство. Срам ме е.
http://www.capital.bg/show.php?storyid=678639

Ами, Хиър, това е защото българската жена смята, че мъжът е длъжен да я издържа. За справка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277103.0

# 98
Ехооо, има ли някооой  Rolling Eyes .
Нали тази вечер са Оскарите? Дали ще се намери една добра душа да ми каже по кой канал и в колко часа да ги гледам  bouquet .
Аз, за да не съм съвсем боса по филмовата тема, снощи изгледах Бенджамин Бътън и Слъмдог милионера. Първият страшно много ми хареса, пак голям рев му дръпнах, втория- хубав филм, но не ме впечатли чак толкова. Надявам се Брад Пит да вземе Оскар ( много не ми се вярва  Rolling Eyes ), но според мен страхотно игра  Peace

Къдриии, днес ли беше концерта на Деси при вас? Весело изкарване и да разкажеш после  Grinning.

# 99
Клерет (хахха, писна ли ти от такива като мен дето те пишем КлеЪрет  Embarassed), по АВС от 7 при нас в Чикаго (5 ще е ЕТ и 8 ПТ). Още от 6 пм ще започнат разни спешъли, червени килимчета и прочее щуротии....
 П. П От 7. 30 пише. Абе, засядай от сега, чиста ти работа. Grinning

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 01:12 от ТинаХрис

# 100
  • Добрич
Къдриии, днес ли беше концерта на Деси при вас? Весело изкарване и да разкажеш после  Grinning.

Днес, днес.  Laughing Облечени сме с Боби и чакаме Наското да дойде и да тръгваме.  Laughing Ок, после ще разкажа как сме изкарали.  Wink
Пропускам Оскарите, ама утре ще наваксам с инфото.  Simple Smile

# 101
Мерси Тина, сега влизам в нас, по случайност точно на време  Wink . Вече си разпознавам ника във всякакви вариации, тъй че не се притеснявай ( Клаирете ми най-любимото )

Къдри ще чакам да разказваш  Hug

Къде се загуби Вики  Thinking

# 102
Хайде де, мятай се в темата в" Кино и ТВ"....

# 103
  • Чикаго / София
Atalanta, браво на вас за работата. Това да се чува.

Оскариоте гледах, ама нямам време да пиша. Видях много хубави актъори, ама всичките позастарели. Явно в спомените ми са останали от преди 10 години.

Брех този индийски филм ще взема да го гледам. Доста Оскари отмъкна.

Лек ден и лека седмица момичета!

# 104
ДА ни е честит мърджъра на Боли и Холи Wink Чакам Аишвария Раи да стане най-високоплатената актриса в света след някоя и друга копродукция  Sunglasses

Филмът си е супер, ще сълзи пролях, много силен, много истински!

Беба слуша сега наградените инди песни и танцува  Mr. Green то аз наистина съм я наричала за състезателни танци, но не и за индийски  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПС от това, което виждам жълтите шалове ще са модерни цяла пролет! Всяка да си купи и да не забравяте, че ви го е казал Агент Трендсетърски  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт