Кухни - 19та тема

• 53 975
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
хобли,страхотна кухня,много слънчева ,създава много настроение още като я погледнеш.честито и със здраве да си я ползваш!  chef

# 166
Мерси,момичета! Радвам се ,че ви харесва!

# 167
Hobli, много е хубава кухнята  Grinning

# 168
  • София
Момичета, кухните Ви са прекрасни!  bouquet

# 169
  • София
Крисси, много е слънчева и уютна кухнята ти.    bouquet

# 170
Хобли кухнята е много хубава, много ми харесаха и столовете ти удобни ли са изглеждат много добре.
Днес нашия майстор ми каза, че до няколко дена ще ми постави половината кухня за да ми включат уредите да мога да готвя, че с детето много трудно да нямаме кухня. Малко остава, и ще видя дали ще съм доволна от това което съм си поръчала, дано да стане добре и хубаво че у нас ще ме  #2gunfire

# 171
ето я и нашата кухня     http://snimka.bg/album.php?album_id=348285

Много ми харесва, определено жълтото създава уют и топлина.
Подът ламиниран паркет цвят венге ли е?

Много ми допада кухнята.Свежа като при нас  bouquet Честито със здраве да си я ползваш  bouquet Само незнам този тъмен под няма ли да му личи всяка капчица newsm78

# 172
irenn,много са ни удобни столчетата! JoyМного държахме столовете да са удобни.
Криси,наистина всяко петънце си личи,но с чистене един път на ден не е проблем,аз съм си свикнала,а и ние не цапаме кой знае колко LaughingСама съм си избрала ламината,така че знаех какво ме чака,но вече две години не е мръднал!

# 173
  • Русе
hobli,много слънчева и уутна кухня  bouquet

# 174
  • Бургас
hobli,много слънчева и уутна кухня  bouquet
Уютна и практична кухня. Peace
При нас по-голямата част от пода е тъмен и почистването, откакто малката почна да щъка, е в повечето случаи няколко пъти на ден, но и аз не съжалявам, защото идеята беше моя. Mr. Green

Ето я и нашата кухня

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 15:03 от bissera

# 175
Хобли точно затова те питах дали са удобни столовете, защото това е доста важно нещо. Ние засега ще изчакаме с купуването на столовете, но определено твоите много ми харесват и точно такива искам и аз  Peace

# 176
  • Където е сърцето
Бисера,видях на едно мядто нещо като вратичка там да не би да ти е водомера.В нашата кухня водомера ще трябва да се гледа от кухнята и се чудя как да затворя там че да не е грозно на фона на цялата кухня.

# 177
  • Бургас
mdr, да, там е водомерът, на мъжа ми хрумна идеята за вратичката, лесна е за изпълнение.  Peace

# 178
mdr, да, там е водомерът, на мъжа ми хрумна идеята за вратичката, лесна е за изпълнение.  Peace

Много хубава кухня! А от къде купихте всякаквите там нещица за хартия, поставки за вилици и други които виждам че имаш доста?

# 179
  • на плажа
 Криси, кухнята е много свежа. Със здраве да си я ползвате!
 Хобли, какъв е плота и гърба на кухнята ти? Страшно ми допадна, макар че на снимките не се вижда много добре.
 Гуш, за плочките не зная, но моделът на кухнята ти много ми допадна. Точно в мой стил е. Би ли споделила от къде я поръчахте, колко пари ви излезе и в каква конфигурация.

Общи условия

Активация на акаунт