Кухни - 19та тема

• 53 990
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Kpuccu добра игра на цветове сее получило.......браво.....
кухнята ми се прави в момента, купихме и уредите а да  те попитам Kpuccu батерията на мивката удобна ли ти е и аз съм се спряла на такъв вариант но да те питам и тебе.......... и колко струва това моделче........

Много е удобна батерията..Не виждам в нея какво те притеснява.Издърпва се и си мия цялата мивка като правя струята на душ Peace Самата батерия е 200лв Peace

Илиева, осветление ще има навсякъде но след две седмици.

Благодаря ви отново Hug

# 151
  • София

Гуш, мисля че тези плочки са не подходящи.Ще се напълнят с мазнина.Аспиратора ще поглъща само парата, пръските от мазнина от пържене и печене на скара хвърчат навсякъде. Като се напълнят фугите на шарките и като залепне отгоре и домашен прах и като засъхне, познай как се чисти.Трябва да измислиш някакъв гладък гръб.
За някои работи трябва да се мисли практично и да не си усложняваме живота.

Да, знам - имам го предвид. Но пак като се замисля - готвя макс. по 3-4 пъти на седмица и като е нещо пръскащо мазнини, веднага след като свърша напръсквам с препарат - най-вече, за да се оттърва от миризмата, пък и да не остава мазното. Малко след това избърсвам. Отнема секунди и мисля, че няма чак толкова да ми тежи да позабърсвам малко по-старателно заради фугите.
Така си се убеждавам сега как ТРЯБВА да си взема тези плочки  Mr. Green
ще си говорим по-нататък...да видим колко ще са чисти  Laughing

А има и друг важен момент, че смятам и в новия апартамент да готвя/пържа на терасата, когато времето го позволява. Сега имаме една стара печка Раховец на терасата и ми е идеална. В голяма част от случаите я ползвам, само в най-големите студове готвя в кухнята.

Ох от 100 кладенеца вода ше докарам.. Mr. Green

# 152
  • Русе
Гуш ,плочките са ефектни и се вижда че много ти харесват Grinning...вземай ги пък после ще се чудиш как точно да ги почистваш Wink

# 153
Гуш,щом толкова ти харесват -вземай ги.и аз съм за практичните неща,но не мисля че ще е кой знай какъв компромис.както си писала не е нужно да се напълнят фугите с мазнина и прахуляци,ако след всяко готвене пръснеш и забършеш.моите не са релефни и пак го правя

# 154
а какви лампички слагате под шкафчетата, аз съм виждала малки като  топче за пинг-понг, и продълговати като пурички.....майсторът на кухнята ми препоръча продълговатите, но така и не съм стигнала до магазина да им видя цената
 а някоя от вас ползва ли такъв плот  http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09016798 ????

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 16:52 от stefi84

# 155
http://www.kentimpex.bg/catalog.php/action.viewmore/catid.31/id.936
Това са моите лампи. Избрах такива, защото се монтират външно, т. е. не се вграждат в шкафа и няма да ми пречат, когато си слагам разните неща вътре. Сега си прегледах бумагите, писала съм лампи 40 лв ама трите ми ли са 40 лв или това е единична цена изобщо не мога да се сетя.

# 156
а кабелите за лампичките къде минават, вътре в самите шкафове ли? и дефакто щепсела на лампичката заема ли  един контакт винаги ?

# 157
  • София
Скоро някой беше пускал снимки на кухня с такива лампи, но не помня кой.

# 158
а кабелите за лампичките къде минават, вътре в самите шкафове ли? и дефакто щепсела на лампичката заема ли  един контакт винаги ?
не кабелите не минават вътре и от контакта е изведен ток в разклонител поне при мен е така

# 159
След като уточнихме модела на кухнята със собственика на мебелната фирма, лично той ни нарисува на стената необходимите контакти, които трябва да изведем както и кабелите, които трябва да стърчат за осветлението. Платихме си допълнително на момчетата, които правеха ел. инсталацията на цялата кооперация и те ни прекараха допълнителните кабели. На самите лампички отстрани има прекъсвач, защото аз така ги исках, но има и други варианти.

# 160
ето я и нашата кухня     http://snimka.bg/album.php?album_id=348285

# 161
  • Абсурдистан
ето я и нашата кухня     http://snimka.bg/album.php?album_id=348285

Много ми харесва, определено жълтото създава уют и топлина.
Подът ламиниран паркет цвят венге ли е?

# 162
  • София

Много ми харесва, определено жълтото създава уют и топлина.
Подът ламиниран паркет цвят венге ли е?

аз го виждам като оранжево  Rolling Eyes

както и да е - хобли, готина кухня...мойта в момента е такава оранжева. Като я сложих 100 човека ми казаха, че активирала апетита...внимавай, защото май е вярно  Mr. Green

# 163
Гери,мерси,цвета е оранжев,незнам защо  излиза жълт  на снимки.Да ламинатът е венге

# 164
  • Абсурдистан
Гери,мерси,цвета е оранжев,незнам защо  излиза жълт  на снимки.Да ламинатът е венге
Да може, на мен ми изглежда като много наситено жълто.

Подът е убиец, след време кажи моля те, лесно ли се поддържа.

Общи условия

Активация на акаунт